Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malwina 29

test negatywny w dniu @ a mimo to ciąża

Polecane posty

Cześć poradźcie czy któraś tak miała. Zwykle mam cykle 28-29 dniowe, w tym cyklu miałam monitoring i podobno owulację mogłam mieć w 16-17 d.c. Dzisiaj mija 32 d.c.test robiłam w 30 d.c. czyli wczoraj i negatywny. Nie wiem co sądzić, czy któraś tak miała? I mimo to była w ciąży Już nie pamiętam kiedy spóxniała mi się tak miesiączka, dzięki za odpowiedzi.

Gość ona i on 0000
Hej Malwina29:) Ja również bym chciala wiedziec cos na ten temat.Tylko ze ja jestem w 27 dc-test negatywny.Pod swiatlo widac jakas tam kreseczke ale to sie nie liczy bo ona taka w sumie biala jest:(A nie mam zadnych objawow nadchodzacej @-nawet piersi wcale mnie nie bola, a zawsze umieralam z bolu.Nie wiem jak to jest z tymi testami...niektorym wychodza juz w 26 dc:(

Gość ja w pierwszej ciąży
miałam owulację w 17 dc i test wyszedł pozytywny właśnie w 32 dc ale u każdej kobiety stężenie hcg jest inne niemniej w dniu spodziewanej @ test powinien wyjść pozytywnie Tobie zostało jedynie badanie z krwi beta hcg, które na pewno wykaże już ciążę jeśli takowa faktycznie jest powodzenia:)

Gość ona i on 0000
Malwina to lec jutro z samego rana na badanie krwi i wszystko sie wyjasni:)

:) czekam czekam, jak nie będzie do soboty (OBY NIE!!!!) to zrobię w sobotę rano...Trzymajcie kciuki

Gość ale o co jeszcze pytasz
? i na co chcesz jeszcze czekać do soboty skoro jutro możesz mieć juz 100 % pewności po teście z krwi