chanell20 0 Napisano Lipiec 6, 2011 witam, moim problemm jak w temacie jest okropny bol podbrzusza. ponad miesiac temu odstawilam tabletki OC35 ktore bralam okolo rok czasu. w celu zmeineia na inne poniewaz nie sluzyly od pewnego czasu. zrobialm miesieczna przerwe, okres mi sie spoznia ponad tydzien czasu, jednak zrobilam test ktory byl negatywny. przez pewnien czas mialam bardzo wrazliwe piersi, teraz kiedy np sie masturbuje bardzo mnie boli podbrzusze oraz moim zdaniem jajniki, czuje doslownie okropne kłócie. czym to moze byc spowodowane? póki co do lekarza nie moge isc poniewaz lecze sie prywatnie a ta wyjechala na 2 tyg urlop. prosze o porady, co myslicie na ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chanell20 0 Napisano Lipiec 6, 2011 prosze wypowiedzcie sie na ten temat .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kfmfkv Napisano Lipiec 7, 2011 Endometrioza jak nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a w jakim celu ta wizyta Napisano Lipiec 7, 2011 też pomyślałam o endometriozie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach