Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Siema, trole!

Polecane posty

Hehe. To dobrze, że mi o tym powiedziałeś. Nie, żebym ja myślałam to samo, ale... :D Wiesz, jak to jest! Jeden nick i już myślisz, że wiesz o gościu wszystko. Np. taka seksmaszyna. Niby myślisz, że miała 20 partnerów, a to dziewica. :classic_cool: Ironia losu :P

Troll metal, obniżam ci stawkę! ZOŚ, a nic takiego. Obrzezanie na początek. Wiesz, te rytuały :D

Metalówko, Zatem muszę powiedzieć, że żyłaś w błędzie :P, jestem facetem. Suwko, A skąd ta pewność, że nie jestem Żydem/Muzułmaninem i już dawno nie zostałem obrzezany? :P "Nikogo nie swatamy! No co ty! " Mieszacie się w zeznaniach dziewczyny ;)

Hmm, to się niebawem przekonamy. O to się nie martw! Ważne, żebyś mówił po polsku, a co do tego nie mam pewności, w końcu przecie piszemy, nie ;)

Tym się zajmuje specjalny wydział. Ale jak widać, Perwolla nie ma :)

Hehe. Przecież to nie ma być groźne. Z tego co od Perwoll słyszałam... :D Ale co ja tam wiem! Najgorzej jest przejść test psychologiczny. Tu już mamy do czynienia z Jenny :D

Metalówka, bo ty od wczoraj do roboty przyjęta ;) No np. wiek, płeć, orientacja... w terenie, przynależność do subkultur, dzieci i takie tam :P

Hehe. Tak więc nie masz się czego obawiać :D No wiesz, mógłbyś teraz podać te dane, chyba że nie straszna ci jest Jenni...

Haha, a róże takie. No to teraz w pełni zaliczasz się do naszego grona. Metalówka, teraz twoja kolej, zarzuć jakiś test, by dostał darmową przepustkę na odwiedzanie moich tematów.

Haha, no to ja daję ci test. Zostawiam was samych. Zobaczymy, kto dłużej wytrzyma :classic_cool: Buziaki 😘