Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexi blondi ***

Gardzę laskami które w wieku >20 zaszły w ciążę/wyszły za mąż.

Polecane posty

Gość sexi blondi ***

Widzę takie na ulicy z wózkami, zaniedbane niektóre bardzo, one nie pracują, facet nie pracuje / pracuje dorywczo, są na utrzymaniu rodziców, gnieżdżą się gdzieś w wynajmowanych mieszkaniach czy z dziadkami, nie mogą sobie wyjść pogadać z koleżankami, do baru, na dyskotekę. Ja jestem na studiach, mam stypendium naukowe, dorabiam korepetycjami, zaoszczędziłam już sama 3 tyś które mam zamiar włożyć na lokatę, żeby za kilka lat mieć swój wkład własny przy braniu kredyt na mieszkanie, bo nie chcę być zależna od faceta, choć jest super, ale widzę po związkach moich koleżanek że po ślubie wwszystko się psuje, więc też zakładam taką możliwość i chcę być niezależna. Inwestuję w siebie, wizualnie również staram się ładnie wyglądać, teraz wakacje mam czas dla koleżanek, na wspólne wypady, a niektóre koleżanki siedzą dziećmi / na bezrobociu, snują się w jakiś dresach po mieście, jakoś tak starzej wyglądają i nieciekawie, pogadać też za bardzo nie ma z nimi o czym. Nie wiem, po co pchać się w takim wieku w zakładanie, nie wiedzą co to jest antykoncepcja?🖐️

Gość kjhgfh
A co mnie to obchodzi co Ty myślisz? Masz się za wyrocznię?

Gość sexi blondi ***
Po to jest form, żeby wyrażać swoje zadanie dla Twojej wiadomości ;) Czyżby bobas przed 20-tką :>?

Gość djfkn jf f
A co Ci do tego? I co to za tekst, ze gardzisz takimi osobami... I jakie Ty masz kolezanki, skad takie wytrzasnelas? U mnie w miescie tez wiele dziewczat 19-20 -letnich ma mezow i dzieci, ale nie sa jakies niezadbane, wrecz przeciwnie, mezow maja pracujacych a i same po jakims czasie do pracy ida... A ze wynajmuja mieszkania/ mieszkaja w domach rodzinnych---to co z tego? za kilka lat beda miec odchowane dzieci, beda jeszcze mlode i wszystko przed nimi. Oczywiscie sa i takie, ktore wpadly, zyja na kocia lape z jakimis typkami bez pracy i ledwo wiaza koniec z koncem, sa faktycznie zaniedbane---ale jest ich garstka.

Gość inga aa
a j uważam, że każdy wie, kiedy u niego na co czas jest jak ktoś chce być tylko Matką, znajdzie faceta to akceptującego to czemu nie? a w ogóle czy to aby Twoja sprawa kto kiedy chce rodzić?????

Gość Prinzesska27
Wiesz kochana... Sa kobiety , ktore wpadaja z glupoty w niechciana ciaze a sa mlode laski,ktore swiadomie decyduja sie na wczesne macierzynstwo. Gardze nimi-to Troche mocne slowa.

Gość djfkn jf f
Skad ta nietolerancja? Czujesz sie lepsza? To po cholere innym zagladasz do metryki, wozkow i mieszkan? Jesli juz to Cie razi, to nie zwracaj uwagi-nie masz wiekszych problemow to plotami sie zajmujesz i obrabianiem innym dupy. To nie Ty utrzymujesz te dziewczyny, ich dzieci i mezow-wiec w czym problem?

Gość sexi blondi ***
djfkn jf f A co Ci do tego? I co to za tekst, ze gardzisz takimi osobami... I jakie Ty masz kolezanki, skad takie wytrzasnelas? Skąd? Ze sszkoły na przykład, z osiedla. Tak,ja gardzę, bo przed 20-tką nie uprawiałam jeszcze sexu, mam szacunek do siebie i wtedy zajmowałam się maturą, dostaniem na studia a nie ... ;)

Gość kjhgfh
Mam nadzieję, że nie będziesz miec dzieci. Żeby miec dzieci trzeba miec dobre geny. A wiek.. jest nie ważny. A zresztą... Powodzenia :)

Gość sexi blondi ***
djfkn jf f Tak, czuję się lepsza ;) A Ty chyba zaszłaś szybko w ciążę, jeżeli tak atakujesz. Jestem przeciwna , żeby nastolatki uprawiały sex i bawiły się w rodzinę.

Gość kjhgfh
O i teksty ze 'ja sie szanowalam i nie uprawialam seksu'. Seks to naturalna rzecz, nie rozumiem. Skoro kocham faceta i jestem przed 20 to co mnie trzyma? A po 20 jak mu dam tu już bd się szanowac?

Gość sexi blondi ***
kjhgfh Myślę, że mam dobre geny. Moi rodzice najpierw zadbali o wykształcenie, żeby godnie utrzymać mnie i moje rodzestwo ;) Ja też mam taki zamiar.

Gość sexi blondi ***
kjhgfh Szkoda, że byłaś na te doosła, żeby uprawiać sex mając naście lat, a o zabezpieczeniu już nie pomyślałaś :classic_cool:

Gość ja tam wszystko rozumiemty
tylko mnie rozczuliło jak przeczytałam że autorka zaoszczędziła już 3 tysiące :) Kupe kasy autorko. W sam raz na średnie zakupy w galerii handlowej. Chyba nie masz pojęcia ile kosztuje mieszkanie. Takie rozczulające to bo właśnie dziewczyneczki, które za maż nie wyszły i dzieci nie maja nie mają pojęcia o życiu, o cenach, o kosztach utrzymania.

Gość wiesz dlaczego
wiesz dlaczego gardzisz innymi?bo masz problem sama ze soba.probujesz sie docenic na kazdym kroku. Masz zaburzenia emocjonalne,chcesz sie dowartosciowac kosztem innych. mi jest wlasnie zal takich jak ty. proponuje terapie u psychologa

Gość oligierka
szanuj bliźniego jak siebie samego...

Gość taka sobie mala ja //////
Poczekajcie nie długo ona bedzie tutaj sie wyplakiwac ze nie ma dzieci . a ja sie brzydze takimi osobami jak ty o fuj pierdolona damulka na pewno z miasto co heheh schowaj głowe worek i sobie tam pojecz a może ty zazdrosna jestes co ??? żal ci w dupe sciska jestes pierdolona plotkara i wątpie żebys miala KOLEŻANKI

Gość buhahahhaaaaaahhaaa
wiem że to prowo, ale mimo wszystko na tych twoich wspanialych studiach nie nauczyli cie ze nie p;isze sie "tyś" ? TYŚ buhaha :D

Gość sexi blondi ***
Oprócz tego cudownego życia jakie posiadamczasami stoję na autostradzie i zarabiam swoim zadbanym cialem. Wtedy większą sumkę będę mogła przeznaczyć na lokatę. Czy za te 3 tys. kupię już jakieś lokum?

Gość kjhgfh
Nie napisałam nigdzie, że urodziłam dziecko przed 20. Dorabiasz sobie jakieś chore ideologie do tego co napisałam.

AHA 3 tysiące to ja mam na 3 tygodnie zycia wiec pusta autorko domku sobie z tej kasy nie kupisz jednynie co możesz dostac to rezerwacje pod mostem w 5 kartonie o prace jako prostytutka heh

Gość sexi blondi ***
Oho, już widzę jakaś zaniedbana mamusia się podszywa :D wiesz dlaczego wiesz dlaczego gardzisz innymi?bo masz problem sama ze soba.probujesz sie docenic na kazdym kroku. Masz zaburzenia emocjonalne,chcesz sie dowartosciowac kosztem innych. Tak próbuję się docenić gardząc nastolatkami bawiącymi się w rodzinę, tak jak gardzę pijakami, złodziejami, pedofilami itd... też próbuję się dowartościować ;) kghjk Wyciągnięcie prostego wniosku to jeszcze nie dorabianie ideologii :D

Gość djfkn jf f
Pierwszy raz kochalam sie ze swoim chlopakiem jak mialam 20 lat a dziecko urodzilam w wieku 24 lat---lyso Ci, ze nie udalo Ci sie wrzucic mnie do jednego wora?

Gość kjhgfh
To przykro mi - nie trafiłaś. :(

blondi na prawde musisz byc taka brzydka jak krowy w stodole heh ... idz lepiej na zakonice bo tu kurwa nie ma miejsca dla takich jak ty

hej ty blondi wiesz dlaczego nie stracilam dziewictwa tak szybko bo każdy facet gdy na ciebie spojrzał to spierdalał nawet worek na twarz by ci nie pomógł dawaj swoje teksty ja dopiero sie rozkrecam

miało byc nie straciłas

Gość sexi blondi ***
djfkn jf f Nie gardzę osobami które uprawiały sex poniżej 20r. życia , jeżeli umiały zadbać o zabezpieczenie, i użyły trochę rozumu by nie wpaść, to wszystko jek ok ;) Żal mi później tych dzieci, jak wiadomo - patologia rodzi patologię. Widzę spory odzew sfrustrowanych mamusi, wiedziałam gdzie zamieścić ten temat :D

Gość djfkn jf f
Tylko niestety, jak pierwszy raz uprawialam seks, bylam jeszcze przed matura bo chodzilam do 5-letniej szkoly sredniej---coz za zbrodnia, nie? :P I o dziwo mature zdalam a potem przez 3 lata udalo mi sie nie wpasc :P

Gość sexi blondi ***
taka sobie mala ja ////// Zapraszam, chętnie poznam język młodej mamusi ;) Pisz, zapraszam :)