Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kachunkachub

ZDJ.SYLWETKI!!! JAK SCHUDNĄĆ?! POMOCYYY!

Polecane posty

Gość anonimowaodchudzaczka
duzo ruchu!!!!

w 2tyg to nie dieta lepiej troszkę dłużej i bezpieczniej. Ile masz wzrostu ile ważysz? Myślę że jak trochę zmienisz styl ubioru to będziesz szczupłej wyglądać znaczy pogrubiasz nogi tymi spodniami lato-spódnice noś:)

Gość anonimowaodchudzaczka
93kg, a mam 169cm. spodnice,,,dopiero mnie pogrubiają..

wątpie każda kobieta ładnie wygląda nawet puszysta przy Twojej wadze zacznij od 1500kalorii i co tydzień schodź o 100 do 1000kalorii do tego jakiś niekoniecznie ciężki ruch na początek czyli jakieś spacery tak jest najbezpieczniej żeby skorą nie obwisła:):) trzymam kciuki dużo motywacji i napewno Ci się uda:)

Gość pulpetowa dama
A ja radzę wyliczyć sobie zapotrzebowanie energetyczne i spożywać o 200 kcal mnie ;) W Twoim przypadku (zakładając siedzący tryb życia) Twoje TDEE będzie wynosiło ok. 2000 kcal. Zatem powinnaś chudnąć już przy 1800 kcal 🖐️

Gość pulpetowa dama
Rzecz jasna nie uwzględniłam treningu. Jeśli zamierzasz ćwiczyć to powinnaś nieco zwiększyć swoją rację żywnościową :)

Gość milkamilka85
a napisz jak wygląda Twoje żywienie, co jesz np. co dzisiaj i wczoraj jadłaś?? trzeba przyjrzeć się Twojemu jadłospisowi i nawykom żywieniowym by określić gdzie leży problem i znaleźć rozwiązanie, które przyniesie efekty a nie będzie Ci sprawiać katuszy

Gość ghfghdh
w dwa tygodnie 10 kg?????? żal..... nie jedz nic to może się uda w tak krótkim czasie...

Gość Kachunkachub
myslalam o glodowce,ale nie wiem czy wytrwam..... raczej przeszlabym na same jablka,co o tym myslicie dziewczyny?

Gość Kachunkachub
moj jadlospis obecny? -rano ok 8 - przewaznie NIC, lub ewentualnie jakis jogurt do picia ok10-kanapki z szynką(4-*5kromek chleba bialego) herbata z 0,5lyzeczki cukru pozniej jakies slodycze lub chipsy obiad roznie:frytki, filet z kurczaka. duzo PEPSI, czasami szklanka wody niegazowanej, czasami truskawki po obiedzie,lub ciastka,,rożnie, ... nie mam rytmu dnia, posilkow..... kiedy mi sie zachce,to jem

Gość milkamilka85
napisz coś o tym jak się zywisz jak mamy Ci pomóc... przede wszystkim wprowadź kilka zasad do swojego żywienia: dziennie 2l wody mineralnej niegazowanej nie słodzić kawy/herbaty odrzucić wszystkie sklepowe słodycze STOP chipsom mniej solić nie smażyć nie jeść ziemniaków z sosem z mięsa (lepiej np. ziemniaki gotowane z twarogiem, albo puree warzywnym) produkty takie jak żółty ser, pasztety wymienić na twaróg lub pasty warzywno rybne stop majonezom jeść częściej malutkie porcje, nie jeść 2-3 razy dziennie dużego posiłku

Gość pulpetowa dama
Przepraszam... nie doczytałam, że to ma być 10 kg w 14 dni. Przy tych kryteriach nie uwzględniaj mojej rady 🖐️

autorko zależy ci w ogóle na zdrowiu i ładnym wyglądzie czy masz chwilowe załamanie wyglądem ?? Bo mi się wydaje to 2a to jest zgubne więc jeśli chcesz później po tej głodówce mieć ponad 100kg a napewno tak będzie bo jak ją skończysz to się zaczniesz opychać

Gość milkamilka85
sklepowe słodycze, chipsy, paluszki, krakersy- to one sprawiają, że masz problem z nadwagą nie lepiej zjeść sobie kawałek ciasta z owocami własnej roboty? kawałek.. musisz się oduczyć jeśc sklepowe słodycze, to one mają najwięcej kalorii, spójrz na etykietę chipsów, wafelków.. poza tym te wszystkie E, toksyny.. to dzięki nim zapewne masz cellulitis odrzuć wszystkie sklepowe słodycze, staraj się sama robić wszystko, nie kupować przetwarzanych rzeczy zamiast szynki ze sklepu, żółtego serca.. ugotuj sobie w ziołach pierś z kurczaka i kładź cienki plasterek na kanapke zamiast masła - margarynę light ser żółty ma masakryczną ilość kalorii, jest tłusty - a twaróg przyśpiesza przemianę materii jak ziemniaki- to tylko gotowane, żadnych frytek:/ ziemniaki plus tłuszcz?NIGDY staraj się zamiast smażyć- piec lub gotować a jak już masz smaka na pepsi.. to polecam light ja kocham smak coca coli, więc pozwalam sobie czasem na coca cole light lub zero - jak już się truć to bez kcal..

Gość milkamilka85
kachunka- jeśli zechcesz, naprawdę zechcesz-schudniesz ale musisz po prostu nauczyć się inaczej jeść zmiana sposobu żywienia wystarczy, nie musisz katować się dietami po prostu- zmiana nawyków, plus trochę ruchu.. np. układ ćwiczeń, który mogłabyś wykonywać codziennie w domu zadbaj o siebie, nie chodzi tylko o wygląd, ale tez zdrowie.. otyłośc to nie tylko mało atrakcyjny wygląd- ale problemy z hormonami, z ciśnieniem, z sercem, kręgosłupem itd

Rany! Ja to samo!! Za 4 tygodnie lece na wakacje do Kanady a zapuscilam sie jak wieprz. Tez bym chciala schudnac. 15kg. :D Wiem, co myslicie. Ale dalabym rade?? Co robic?? Naprawde sie zapuscilam. 170cm wzrostu, a waga 76. Fuj!!!!!!!!! Moje zarcie: ciastka, ciasta z kremem, chipsy, red bulle, chleb z ogorkiem albo serem, jakies desery, frytki, smazone kurczaki z kfc i inne smieci. Pije litr nie gazowanej wody dziennie, prace mam siedzaca, malo ruchu, jem tez owoce jak truskawki, maliny, jagody... I co? dam rade schudnac 15kg w 4 tygodnie? Chyba zrobie glodowke. :D Nie, nie jestem pojebana.

Gość Kachunkachub
Mayor of London -twoje posty zawsze sa tylko po to aby pojechac po kims... daruj sobie.

I nie wiem na jakiej podstawie tak napisalas, ale nie pisze czesto na Kafeterii i nie jade po ludziach. Czemu tak pomyslalas? :(

Mam podobny problem do Ciebie: chce duzo schudnac w krotkim odstepie czasowym, poniewaz mam wyjazd. A wygladam naprawde koszmarnie. :(

Gość milkamilka85
Mayor to zastosuj zasady o których pisałam ja schudłam 6 kilo, tyle ile chciałam, zmieniając zasady o których pisałam

Gość milkamilka85
Mayor to zastosuj zasady o których pisałam ja schudłam tyle ile chciałam teraz ważę 52 kg warto zmienić sposób żywienia cięzko będzie przez tydzień-dwa ale później odwykniesz od sklepowych słodyczy

Gość poradzę Ci!!
wystarczy sie dobrze ubrac. supeer bys wygladala w sukience, podkreslajacej biust, a pod biustem puszczona luzno (taki pasek zaraz pod biustem) cos typu: http://www.cogdziezaile.pl/obrazki/sukienki33.jpg PIERWSZA CZARNA SUKIENKA odejmie ci te wymarzone 10 a nawet 15 kg. pozdro

Gość Kachunkachub
a ta sukienka jakiej jest firmy?

Gość unitarka i wydział
Pod to nie założysz stanika (tak mi się wydaje) ;)

Gość lady B...................xxxxx
biedna jesteś:(

Gość Kachunkachub
dlaczego biedna?sprecyzuj..

Gość ghfhgh
fajny topik podnosze:)