Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nemooooo

bol, klocie w nerkach

Polecane posty

Gość nemooooo

Czesc, mam do was takie pytanie. Ostatnio jezdzilem duzo na rowerze, na dworze nie bylo zbyt upalnie, mialem na wierzchu całą dolną część plecow, i do połowy tyłek, siedzialem tez na zimnym boisku i betonie. od tamtej pory czuje takie dziwne uczucie w okolicy nerek, jest to czasem takie kłucie (w lewej) i czasem lekki bol obu, nie jest to caly czas, tylko chwilami. wczesniej nie mialem nigdy zadnych tego typu objawow. nie chce isc do lekarza. czy wlasnie to ze jezdzilem z odslonietymi plecami moze byc tego przyczyną? czy to przejdzie "samo" ? proszę o odpowiedź bo trochę mnie to niepokoi. Mam 16 lat.

Gość ONA ODPOWIADA
............ A my wyleczymy Cię wirtualnie...... Dzieciaku idź do matki a z Nią do lekarza :)

Gość Kingaaaaddd
cześć ! Dzisiaj również zaczęły bolec mnie nerki. Największy ból odczuwałam w lewej. Polecam ci tabletki NOLICIN (na receptę) Po ok.10 tabletkach czy 5 dni stosowania - przejdzie. Możesz również dodatkowo brać NOSPĘ

Gość ONA ODPOWIADA
Nospa to lek rozkurczowy,stosowany przy bólach menstruacyjnych. Ból w okolicach lędźwiowych może mieć różne podłoże.Od zapalenia cewki moczowej po bóle w okolicach promieniujących. TYLKO LEKARZ :)