Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malax

o staraniach o dzieciach po prostu o zyciu zapraszam na mile pogaduchy :)

Polecane posty

Eh Kobietki musze uciekac i ja mamy zaproszenie do znajomych na urodziny wiec lece sie ogarniac ;) dobrejnocki wam zycze kochane i udanego wieczoru buziaki dla Was :* pa

Gość Stokrotka.
Witam ja juz w pracy bo chodze na 7 malax tak to jest z tymi rodziacmi ze chcą zostac dziadkami moi tez o tym marza ale w związku z tyloma latami niepowodzen nie pokazywali nam tego ale teraz skacza z radosci. Prinzesska27 9,5 roku?? jejku to strasznie dlugo 6 lat to dla mnie byla wiecznosc ale leczycie sie? Ja jestem po in vitro zreszta nie pierwszym ale tym razem udanym.

Hey ja juz tez dawno na nogach. Ja bylam 4 razy w nat ciazy ale od ostatniej straty 2.5 roku nie moge zajsc w kolejna ciaze. Po laparo prawie 2 lata temu wyszlo ze mam niedrozne jajowody tzn prawy zupelnie , lewy byl w zlym stanie. Mielismy juz 1.5 roku temu podejsc do icsi ale moja ubezpieczalnia nie chce pokryc kosztow(choc powinni) i sprama trafila do sadu. Mamy od lutego zamrozone nasienie w Dortmundzie. Moze uda nam sie w koncu za 2,3 tyg zrobic specj badania immunologiczne pod ewentualne szczepienia limfocytami.

Gość po prostu mama:)
Witam!! I ja chętnie "pogadam" z Wami:) Miało byc o życiu a znowu jest o staraniach...:D Niestety ja też jestem w tym gronie:( w sierpniu minie rok jak się staramy o drugie dziecko POZDRAWIAM!!

Gość Stokrotka.
prinzesska28 to swoje przeszlas :( ale nie poddawaj sie trzeba walczyc ja sobie obeicalam ze dopoki bede miec kase to sie nie poddam chociaz ciezko bylo chwilami, nawet chodzilam na terapie po prostu mama:) witaj :)

prinzesska kurcze podziwiam Cię :/ Zyczę Ci żebyś jak najszybciej zaszła w upragnioną ciąże!!!

no właśnie prinzesska, wszytkim Wam to życzę:)

Gość akllaaa
24 lata z tomkiem od 6 lat, to ty już od przedszkola z tomkiem się pierdolisz, rodzicie nie mogą sie wnuka doczekać, ale patologia, jakbyś miała po 30 to tak, z kolei któraś ma 23 lata , 5 letnie dziecko i drugie w drodze, ja nie mogę,

Gość aldi.30
akllaaa ...dziwadło

Gość Aggggga23
Można się dołączyć? Pozdrawiam:)

Czesc :) po prostu mama ;) witaj :p no dokladnie heh ale i przez ten temat przebrniemy z podniesiona glowa :) prinzesska28 - trzymam mocno kciuki zeby wkoncu Wam sie udalo :) Stokrotka - fakt dziwne bylo by z ich strony gdyby naciskali...:p i wcale im sie nie dziwie pewnie juz nie moga sie doczekac tak jak i Ty :p akllaaa - daruj sobie..a patologi to ty chyba nie widzialas... Aggggga23 - no jasne powiedz cos o sobie i pomagaj rozkrecic topik :) Eh Dziewczyny jestem wykonczona ... my o dziecku chyba mozemy narazie zapomniec z takim trybem zycia..

Witam! Co u Was dziewczyny??