Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___marcin_

Przyłapałem dziewczynę na masturbacji

Polecane posty

Gość ___marcin_

Często uprawiamy sex i jestem pewny, że lubi to ze mną robić, jednak ostatnio wróciłem wcześnie z pracy i po prostu... przyłapałem ją. Czy to normalne że kobiety mające stałego partnera się masturbują? Robimy to na różne sposoby i w różnych pozycjach byłem pewny że nasze życie erotyczne jest zróżnicowane i na pewno nie ma tam monotonni szczególnie że uprawiamy seks odkąd zamieszkaliśmy razem czyli jakieś pół roku. Jestem jej pierwszym partnerem i można powiedzieć, że wprowadziłem ją w ten świat ale moŻe jednak nie dałem jej wszystkiego czego potrzebuje? Była bardzo zmieszana, potem rozmawialiśmy o tym i powiedziałem że nie ma się czym przejmować i że chciałbym żeby mnie "nauczyła" czegoś co sprawia jej przyjemność a ja tego nie odkryłem ale powiedziała że nie, wszystko jest ok, po prostu miała na to ochotę... Nie traktuję masturbacji jako coś złego, ale odkąd z Nią jestem nie czuj ę takiej potrzeby i dlatego ciągle prześladuje mnie myśl że mogę jej nie wystarczać :(:(:(

Gość karina gjkgj
nie ryj sie. Ja też mam faceta i lubię czasem zrobić sobie sama dobrze;D Z facetem jest fajnie ale samej czasem nawet lepiej i to normalne! Bo kobieta najlepiej sama zna swoje ciało możesz zaproponować jej jakiś wieczór przy świecach, kupić sexowną bielizną i poprosić żeby zrobiłą to przy Tobie. Przyjrzysz się uważnie i nauczysz nowych rzeczy:) Nie dziwię się że przyłapana na gorącym uczynku dziewczyna sie zmieszała jadnak można to inaczej rozegrać :) Powodzenia!

jestem kobieta mam faceta uprawiam z nim seks ktory mnie satysfakcjonuje ,ale lubie tez to robic sama bo wiem ze znam siebie lepiej :) nie przejmuj sie kazdego czasem moze najsc ochota wcale nie jestes gorszy czy cokolwiek ..

Gość Schirleyyy
Następnym razem jak ją "przyłapiesz" to dołącz do niej, patrzcie na siebie nawzajem...to na pewno bedzie miłe i podniecające doświadczenie ;-)

Gość qaŚka
no nie wiem... ja robiłam to jak nie miałam faceta, teraz nie czuję takiej potrzeby :|

Gość kaiml
ja tam lubię popatrzeć na moją jak to robi :D Zależy od człowieka ale nie przejmuj się tym.

Gość karolinaaaaaaaaaaaaaa
ja pierdole ale z ciebie idiota zamiast sie cieszyc ze ja przylapales to ty sie zamartwiasz , niezal ciota musi byc z ciebie

Gość fg
karolina nie przesadzaj :p

oj jak ja bym chciał aby mnie jakaś seksowna 18-25 latka przyłapała na masturbacji :P

Gość a ja tak mysle...
ze moze ty jej nie zaposkajasz? nie umiesz jej dobrze zrobic i ona robi sobie sama? ja tak mialam. mialam chlopaka ktory orgazm to bardzo chetnie ale dla siebie, ja musialam udawac i pozniej sama ze soba wkraczalam do akcji (oczywiscie nie na jego oczach) teraz mam meze ktory dba o te sprawy i juz nie potrzebuje zabawiac sie sama ze soba. tez uwazam ze powinienes sie przylaczyc do jej zabawy i nie robic z tego problemu. i przyloz sie w lozku do tego zeby jej zrobic dobrze :P

Gość idz na wiśnie
odpowiedź jest zawarta w twoim pytaniu. Jestes jej pierwszym facetem! Ona nie zna jeszcze seksu, ma opanowane zaspokajanie swojego caila tylko przez sama siebie. Zaspokajanie w pelni dzieki tobie musi opanowac a na to trzeba czasu. Rob jej to co ona robila sobie ;) pokaz, ze tez tak potrafisz

Gość ___marcin_
ja pierdole zejdźcie ze mnie, zerwała się i pobiegła do łazienki, jeszcze mało co się nie rozpłakała faktycZnie mogłem się kurwa przyłączyć byłoby zajebiście

Gość dobry mąż
a Ja tam bardzo chciałbym przyłapać moją kobietę na masturbacji. Nie mowie że nie widziałem jak to robi sama ale robi to przy mnie tak rzadko a to taki piejmy widok.