Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juuuulianna

zrosty po cc

Polecane posty

Gość juuuulianna

witam miałam cc 16 miesięcy temu do tego czasu współżyłam moze z 5 razy gdyż za kazdym razem odczuwam przeszywający bol jajnikow i są problemy z wprowadzeniem........dzisiaj bylam u lekarza i niby wszystko ok ale przepisal mi jakis lek na stan zapalny, po czym stwierdzil ze nie moze wyklucyc zrostów, czy to mozliwe zeby to wlasnie byly zrosty?jaki moze byc inny powod bólu podczas stosunku po cc? dodam ze po cc czulam sie rewelacyjnie i nie bylo jakichkolwiek powiklan, pozdrawiam

Gość czułaś się rewelacyjnie
a współżyłaś przez 16 miesięcy aż 5 razy?:O czy Twój partner czuje się z tym równie rewelacyjnie?:O

Gość ja dziś
julianaaa ja też miałam cc mniej więcej wtedy co ty i kurczę, żadnych takich bóli nie miałam a zrosty to mnie sie wydaje ze w całkiem innym miejscu są. Współzyłam juz 5 tygodni po cc i było ok. Wiesz, skonsultuj to najlepiej z jakiś innym lekarzem, bo yo dziwna diagnoza moim zdaniem...

Gość juuuulianna
mój mąż jest bardzo wyrozumialy, tymbardziej ze kazdy stosunek konczyl się płaczem...niestety to nie odemnie zalezne...za kazdym razem czuje się jak bym byla dziewica i kazdy ruch sprawia bol;( wlasnie w poniedzialek mam wizyte u kolejnego lekarza ktory ma zrobic mi usg i wtedy bycmoze juz cos bedzie wiadomo, pierwszy lekarz powiedzial ze maga to byc zrosty macicy i bedzie trzeba mnie otwierac kolejny raz:(