Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza siwicka

facet oczytany równa sie ciota..

Polecane posty

załamka.!!!!!!!!! zrobiło nam sie forum dla znerwicowanych załamanych brakiem bolca gimnazjalistek ,które boją sie inteligentnych facetów. "bo ,o czym tu rozmawiac ,jak on pyta czy czytała..............".?

Jak mozna tak powiedziec? Co to za idiotyczna teoria? To super ze facet czyta ksiazki, mam jakies zainteresowania zamiast siedziec pod blokiem i chlac piwsko. Mi imponuje inteligencja i oczytanie mezczyzn i uwazam to za ogromna zalete. Panie ktore sadza ze oczytani panowie to cioty, same sa ciotami i pustymi babsztylami!!

Rudu777- "jest uległy cciapowaty" To spróbuj zabrać mu książke :D :classic_cool:

Gość pomykała.....
a o czym mozna pogadac z facetem który czyta ksiazki

Gość tanskaaans
" a o czym mozna pogadac z facetem który czyta ksiazki" Co za durne pytanie. Napewno na więcej tematów niż, z tym który nie czyta

Gość pomykała....
z facetem który nie czyta mam wiencej tamatów do rozmawiania i napewno wiencej rozmaiwamy nisz ci co ksiąrzki czytajom

Gość do pomykała :))))
o książkach , ale rozumiem ,że to jest aż zanadto abstrakcyjne w porównania do forum wizaża

Gość tanskaaans
pomykała.... > to na jakie tematy można pogadać z tobą?? I dziwna teoria, że z oczytanymi pogadasz na mniej tematów. Skoro są oczytani z nimi powinno być więcej pola do popisu.

Gość pomykała.....
akurat ja jestem oczytana ale nie lubie facetów z ksiazka to niemeskie znam dobrze angielski duzo czytam ale nie potrzebuje faceta do rozmów o głupotach

Dla mnie nieoczytany równa się niewarty uwagi. I nie pieprz, że jesteś po studiach, buahah.

Gość LILEE
Światowa Organizacja.... - sorry,ale co Ty chcesz od studentów zaocznych ??ja wiem,ze poziom nauki jest identyczny, niejednokrotnie mamy trudniejsze egzaminy niz dzienni, a w 90 % pokrywają się

pomykała------ , zajrzyj do słowników ,bo oprócz pochwał dla czytających trzeba tez znać ortografie . sorry ,ale mnie to mierzi niemiłosiernie ,kazdemu zwracam uwage.🌼

Gość tanskaaans
pomylka.... to na jakie tematy można z tobą porozmawiać??. O głupotach nie. Więc o czym?

tanskaaans pomykała.... > to na jakie tematy można pogadać z tobą?? I dziwna teoria, że z oczytanymi pogadasz na mniej tematów. Skoro są oczytani z nimi powinno być więcej pola do popisu. trudno dyskutowac z kimś kto jest quasi demonem intelektu :P

Gość pomykała.....
i ciekawi mnie o czym te oczytane laski gadaja ze swoimi chłopakami o przyczynach stwardnienia rozsianego lub wulkanach na Io czy moze o tym jak minął dzien

Gość pomykała....
na przykład o dupie i maryni przecierz to temat żeka i o tipsach mój pysiu rozmawia, i o masarzu i sprzątaniu i kupywaniu mebli i pościeli o takich żeczach można rozmawiać i rozmawiać a o ksiązkach to o czym?

Gość pomykała.....
ktos sie podszył po mnie

LILEE--- oj przepraszam ,z tego co wiem to w 90% pokrywaja sie studenci dzienni :p :D

Gość zosiaemilka
Czytanie ksiązek przez faceta jest sexy. Zawsze jak widzę faceta w tramwaju z książką to mam ochotę go poznać. A jeśli jeszcze w dodatku czyta dobre fantasy, to po prostu strasznie mi się to podoba. Naprawdę, dla mnie facet czytający książki jest baaaardzo sexy.

Gość pomykała....
o książkach to tyle można porozmawiać co spyta mnie kto napisał Lalkę a ja powiem że Adam Sienkiewicz, albo Krzyrzaków odpowiem że Aleksander Głowacki i przecierz nie wiele można gadać o ksiąrzkach

Gość polak potrafi
zależy co czyta