Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moremore

czy któraś z was miała typowe objawy ciążowe, a w ciąży nie była?

Polecane posty

Gość moremore

jak w temacie.

Gość zaczarowanamyszka
Tak, miałam taką sytuację. Czułam zgagę, miałam żyłki na piersiach, wokół sutków powiększone gruczoły potowe, byłam senna, dopatrzyłam się nawet kreski na brzuchu, i to wszystko w "1 miesiącu", w cudzysłowie, bo w ciąży nie byłam. zrobiłam kilkanaście testów ciążowych, w tym kilka po miesiączce, która przyszła o czasie-wszystkie negatywne. Później wybrałam się do gina który oczywiście ciąże wykluczył, a później zrobiłam jeszcze jeden test i dopiero kiedy przyszła kolejna miesiączka, również o czasie, uspokoiłam się ;) Do wszystkich dziewczyn: nie wkręcajcie się w objawy, bo jak widać, jeśli się człowiek nakręci to nie ma przepuść i tylko się niepotrzebnie stresujemy, nasi faceci również. to taka nasza psychika: jeśli się czegoś boimy, to wszystko zaczyna nam wskazywać powód naszego strachu :D Ja też naczytałam się postów na forum, a szukałam właśnie takiego postu jak mój teraz, który by mnie trochę uspokoił. Dlatego dziewczyny, jeśli powodów do zmartwień nie ma, to nie doszukujcie się ich na siłę! :)