Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze temat był juz tu

najlepszy wózek na warunki miejskie - najlepiej wielofunkcyjny

Polecane posty

hej, wiem ze 100 razy temat był wałkowany, ale dajcie swoje typy - zależy mi, by był niezbyt ciężki (mieszkam na 1p. bez windy), zwrotny, żebym mogła bez problemu wejść do tramwaju/autobusu, najlepiej 3w1, bo gondolki długo nie będę używać - rodzę w październiku. I jakby jeszcze w miarę normalnie wyglądał, byłoby super. z góry dzieki

aaaaaaa no i cena w miarę ok - nie za 5000 :) tak do ok. 2000

Gość paluchenka
marita roan reelka mega wygodny dla ciebie i dziecka

Gość paluchenka
reelka-reewelka

Gość myszorrr
Polecam Mutsy transporter, świetnie się sprawdza w mieście i jest solidny, a przy tym najlżejszy z dostepnych na rynku

a znacie Baby Active Jet picasso? kolezanka go chwali, ale wydaje mi sie, ze jest plastikowy, ciezki.

a moze ma ktos jedo lub tako???

Gość mamaaaa
moja znajoma ma picasso i moim zdaniem to bubel, spacerowka w ogole nie zabudowana

Gość mamaaaa
W ogole na twoim miejscu kupilam bym tania gondole a pozniej fajna, porzadna spacerowke. Ja wozka wielofunkcyjnego uzywalam 7 miesiecy, po czym w idealnym stanie sprzedalam za polowe ceny i kupilam peg perego pliko. Nastepnym razem napewno nie kupie wozka wielofunkcyjnego bo to strata pieniedzy.

Gość mama z pytaniem
ja mam wózek wielofunkcyjny X-lander XQ (jest gondola, spacerówka oraz adaptery do zakładania fotelika samochodowego). Wózek fajny, zwrotny, łatwo się prowadzi, łatwo składa i rozkłada do samochodu - prawie jak klocki LEGO :) . Jestem bardzo zadowolona.

Gość mamamama26
kup tylko dobrą spacerówke rozkładaną na płaską a gondole dokup taką usztywnianą co się wkłada do środka z dzieckiem - będziesz mogła spokojnie dziecko w tym znieść na parter i dac go do wózka a nie nieść go na rękach itd - no i wózek tańszy i lżejszy - ps. też urodziłam w październiku

Gość mamamama26
ja mam jumpera x - jest super ale dla ciebie moze byc za ciężki - gondole używałam może z 5 razy - na wiosne już fotelik wpięty do stelarza i tak od 5 m-cy dziecka spacerówka bo naprawde dziecku siedzi się rewelacyjnie w niej

Gość polecam delti jeden z lżejszyc
Dzieci urodzone jesienią właśnie najdłużej używają gondoli, bo aż do wiosny. Dziecko całą zimę przejeździ w gondoli, więc musi ona być duża i obszerna. Wiosną dziecko przesiądzie się do spacerówki, zacznie siedzieć, ale tak czy siak cała zimę przejeździ w gondoli. Ten jest dość lekki: http://allegro.pl/delti-emu-i1665623928.html

Gość mamaaaa
tak, tylko delti emu ma zerowa amortyzacje

Gość maclaren xlr
najlepszy; mozena dokupic fteolik samochodzowy. Sluzy od urodzenia do 3 roku zycia dziecka

Gość navi, navi, navi
Navington albo caravel, albo bardziej sportowy cadet. Ja mam caravela własnie, jest fajny, klasyczny, super zrobiony, z dobrym zapinanym koszykiem, dobrze zamocowaną gondolą i ogólnie wózek jest bardzo dobry. Możesz sobie kupić od razu ze spacerówką albo samą gondolę. Ja kupiłam 3w1 i się super sprawdza!

Gość gość
To polecam nasz wozeczek, ktory sobie bardzo chwalimy, to model Mondo z Expandera, a lekkim aluminiowym stelażu, zwrotny, z dobrą amortyzacją.

Gość gość
Mam babetto nico plus, polecam. Wózek lekki i ładny.

Gość gość
Ja mam jedo fyn z gadala memo. Super wielki kosz na zakupy fajne siatki w daszkach. Skretne koła leciutko ida. Suuuper.

Gość gość
Polecam expandera grey line. Jest wytrzymały, wygodny i można go kupić w przystępnej cenie.

Gość gość
Ja mieszkam w dużym mieście i idealnie dobrałam wózek, nie mam problemów z podjazdami, z wejsciem do komunikacji, ale rownież wozeczek daje sobie rade w trudnym terenie, mam model Branoecco z Riko.

Gość gość
Ja mam Riko Brano i bardzo dobrze się sprawdza. Daje sobie radę w każdym terenie :)

Gość gość
My mieszkamy w stolicy, nasz wózek dzielnie znosi wszelkie podjazdy, wysokie krawężniki, zjazdy niby dla wózków, choc w wielu przypadkach to istny mini tor przeszkód, daje rade, podstawa to pompowane koła i niezbyt cieżki, mamy Branoecco z Riko.

Gość gość
Warszawa :-) duże krawężniki i diurawe chodniki. Dlatego wybrałam Anex Sport. Wózek na dużych pompowanuch kołach oraz z podwójną regulowaną amortyzacją. To idealny wózek na miasto i ja wieś ...

Gość gość
Spamerce wyżej już dziękujemy. Wystarczająco dziś naśmieciłaś w różnych wątkach tym bublem.