Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolaaa 20

Brak miesiączki

Polecane posty

Gość Karolaaa 20

Witam, Takich tematów było wiele, ale chciałabym żeby ktoś mi odp. Zdarzyło mi się kochac z chłopakiem bez zabezpieczenia, ale zawsze "uważał" . Okres powinnam dostać w pon. jest czwartek. :/ Zrobiłam dzisiaj test - wynik negatywny. :)) Dodam, że zazwyczaj miałam regularny cykl, ale ostatnio chorowałam na zapalenia pęcherza, zażywałam leki i miałam dużo stresów ( sesja ) Czy powinnam powtórzyc test i kiedy? Czy jednak czekać?? Dziękuję z góry! :)

Gość 2222222222222222222222222222
jesli okres sie nie pojawi to raczej bedziesz musiala powtorzyc test. brak miesiaczki nie onacza tylko ciazy, moze stres? tylko 3 dni sie spozniasz i juz panikujesz, mi sie na 4 tyg zatrzymal i w ciazy nie jestem, ale jak jest w twoim przypadku nie wiem....

Gość Karolaaa 20
Niestety jestem wyczulona na spóźniona.. Po prostu się boję

Skoro jestes wyczulona na spoznianie i nie masz ochoty byc mama to nie uprawiaj seksu bez jakiejkolwiek antykoncepcji, to najlepsza rada jaka moge Ci dac.

Gość Karolaaa 20
Nawet nie wiesz jak żałuję że się nie zabezpieczyliśmy, ale kurcze każdy popelnia bledy

nie martwilabym sie az tak bardzo skoro test wyszedl negatywnie. wiesz w ktorym dniu cyklu bylas kiedy sie kochaliscie?

Gość Ididdi
Mnie się spóźnia 12dni też się martwię choć wpadka jest nie możliwa bo biorę tabletki anty... Mam zamiar zrobić test za parę dni... Dodam że to powinien być pierwszy okres od rozpoczęcia brania tabletek...

iddidi pewnie te tabletki cos ci poprzestawialy. czytalam kiedys ze u kobiety raz w roku (czyli nie powinno nas to niepokoic) moze wystapic cykl bezowulacyjny i nie ma wtedy krwawienia. ja tak mialam jakies 2 lata temu i ostatnio. mialam miec misiaczke nie bylo krwawienia za to po 4tyg pojawil sie nastepny okres juz normalnie. kazda z nas jest "inna" i nie ma co sie marwic na zapas:)

Choroba ma wpływ na okres, jak i leki oraz stres ; ) Jak ja miałam porządny stres, to okres mi się przestawił o 18 dni, a zawsze miałam w miarę regularne :) (od 30 do 32 dni czasami tylko jakiś dłuższy się trafił ale sporadycznie) :) Możesz później powtórzyć teścik albo zrobić badanie beta hcg :)

Gość Ididdi
Czyli nie mam co wariowac? U mnie nigdy nie była regularnie miesiączka miałam dwa razy pod rząd 26 ale to nic nie znaczy... Bolą mnie też piersi i brzuch jak na okres mam śluz glutowaty albo biały albo biało żółty albo przezroczysty ale okresu brak... Biorę tabletki punkt 19 i ani minuty wachania... Ale chyba mam problem z jelitami bo co zjem muszę iść do łazienki ... (nie wymiotuje ale oddaje "druga strona") czy to może osłabiać działanie tabletek?

Gość Karolaaa 20
Nie wiem w którym cyklu sie kochalismy.. Niby miałam objawy typowe dla mnie przed okresem.. Do tego ten śluz.. dośc oobfity.

Gość Karolaaa 20
zaraz z tych nerwów nie wytrzymam. :((