Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dssdfd

ktora sukienka lepiej zamaskuje pociazowy brzuch??

Polecane posty

Gość annnnnnnnnnia28
dzieki:) tez tak sie przymierzałam do pierwszej, chociaz wzór do tej drugiej mnie urzekł;)

Gość annnnnnnnnnia28
to prawda

obydwie sukienki sa bardzo ładne, druga chyba troche ciekawsza i wydaje mi sie ze jesli bardziej Ci sie podoba to powinnaś ją wybrać :) brzuszek i tak bedzie widac bez względu czy przykryjesz go kwiatkami czy innym wzorem. ciąża to nic brzydkiego, nie przejmowałabym się więc szczególnie kamuflowaniem. myślę że obydwie zdadzą egzamin z tym że druga jest bardziej wymagająca - czyli obowiązkowo ładny biust i ramiona - ot cała filozofia - jeśli chodzi o brzuch to nie przejmowałabym się tym zupełnie ;)

ach wybacz :D przeczytałam ciążoway ;) ale w zasadzie moja odpowiedz byłaby i tak podobna. brzuch jak brzuch - obydwie sukienki go ukryją, skupiłabym się raczej na ramionach, biuście...

Gość nat brat... swat
jesli masz zgrabny tylek ;) to wtedy sukienki mxi moga byc... jak nie to mozesz dziwnie wygladac :/ 1!:)

Gość annnnnnnnnnia28
zgrabny, a bo ja wiem, raczej szeroki;) jestem wysoka 175 cm, mam zgrabne nogi i szczupłe ramiona, jedyne co to w sumie ten brzuch..ehh