Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeeezuuuuuu

mam straszne rozstępy na piersiach!!!

Polecane posty

Gość jeeezuuuuuu

Witajcie Będę bardzo młodą mamą jestem w 36 tyg ciąży Od jakiegoś czasu zrobiły mi się straszne rozstępy na piersiach są okropne na całych piersiach... czy można sie tego jakoś pozbyć ? najgorsze jest to że jak w szpitalu będą uczyć mnie karmić maleństwo to będzie to dla mnie bardzo krępujące ;/

ja używam kremu na rozstępy i jak narazie żadne rozstępy mi sie nie pojawily poszukaj dobrego kremu na roztępy który zapobieda i niweluje istniejące już rozstępy moze pomoże polecam ci produkty perfekta mama

Gość Jak...............
bardzo młodą mamą??:) Ile masz lat

Gość jeeezuuuuuu
Al eja również używałam balsamu 2 razy dziennie o ile się nie mylę to od 12 tygodnia i wraz się pojawiły... wieczorem były idealne wstaje rano... zakładam biustonosz... a tu niespodzianka... pojawiły się na lewej piersi... potem za jakieś 3 dni na 2 i przestałam się smarować.

Gość a w jakim celu ta wizyta
a stanik masz dobrze dobrany -znaczy taki żeby podtrzymywał biust a nie go tylko nakrywał?

Gość jeeezuuuuuu
no raczej chyba... mam dobrze dobrany...

Gość mamusieńka..
autorko jak masz tendencje do rozstępów tak jak ja to dopiero zobaczysz to to rozstępy gdy zaczniesz karmić piersią. Ja w ciązy miałam malutkie a dopiero jak karmiłam to mi się zrobiły takie mega że nie mogę założyć bluzki z dekoltem:(

no raczej czyli jak w końcu? Jaki nosisz rozmiar? W jaki sposób dobierałaś stanik? W sklepie czy sama. Zobacz sobie tutaj: http://stanikomania.pl/pliki/piersiowka.jpg I jak oceniasz swoje dopasowanie?

A ja po ciąży ikarmieniu mam rozstępy niemal wszędzie ale robią sie takie białe...tez w ciąży smarowałam...masowałam i nic nie dało...jak mają byc to beda taka natura i ,,przywileje'' nas kobiet ;/ ale ni8e przejmuje sie juz nimi i zakładam bluzki z dekoldem a w szpitalu tez sie wstydzilam przy karmieniu ale to ci przejdzie uwierz ze to wcale tak bardzo nie rzuca sie w oczy ;) powodzenia :)

Gość kaskadaaa
miałam napisać że pewnie jakiś badziew ale jak poczytałam to chyba sam sobie kupie")

uzywałam no scar i bez rewelacji. Nie zauważyłam wielkiej różnicy. Słyszałam że dobry jest Cepan.

ja wyczytalam ze stosujac ten krem trzeba byc systematycznym ,to efekty beda.a jak zobaczylam ze w sklepie zielarskim kosztuje ok 50 zl,to chyba tez sobie zamowie,z tym ze a mam problem z brzuchem( sa male te rozstepy,ale jednak sa),a nie piersiami.jak nie zadziakla to wezme sie za cepan.

Gość beatriska03
poczekaj az zaczniesz regularnie karmic piersia zobaczysz efekty po pol roku moje piersi sa obwisle jak u kozy ;) pomimo tego ze kupuje nie wiadomo jakie biustonosze unoszace biust i wgl ... Rada mniej pieczywa bialego i cwiczena klatki piersiowej pomaga :) siostra spi w staniku twierdzi ze biust sie modeluje :)