Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkvrza mnie to i dołuje

Moja nerwica mnie wykończy chyba! Mam serdecznie dość!

Polecane posty

Gość kolejnydzienzyycia
Wiecie - ja juz wszystko pieprze dokladnie bo ja sie tyle narobilam,ze palca na krzyz nie zloze wiecej co nie potrzeba KONIECZNIE i tyle. takze jak ktos tam cos chce do mnie to DUZYMI LItERAMI i tyle bo ja sie narobilam w Polsce niezle i tyle. I wiecie z tego co widzialam w 2008 roku tez jestem rzymianka 100% bo czemu ja poszlam ze szkoly - bo myslalam, ze do glowy dostane. Jedynie by mnie ratowalo ze matka nauczycielka. tak to choroba psychiczna - musialam odejsc. Ale kursy moglam miec powiedza mi w Niemczech i maja racje, ale taki glupi urzad pracy, ze rok siedzialam na zasiku , robilam swoje rzeczy sobie i sie balam - czego? No co dalej? Wybrac to do konca, nie wybierac - nie wiedzialam co robic. No i zeszly rok - caly bez sensu od A do Z. I co dalej? Nie wiem i tyle :(To samo tylko wmkolorach - ze szkoly zrobilam PARAFIE. I tak byl patron, teraz jest PARAFIA i tyle. Jak tak chca? Dla mnie to jest porazka choc uczylabym w szkole dalej - zawsze forsa byla, no ale mnie okradli i co tu o nich myslec. A przeciez szkola to uczniowie, a tu ani imion tych uczniow. Bo ja wiecie tych uczniow pamietam moich - imiona. Choc tyle. Ani tyle. PO CO sie dowiem. To wszystko mi sie jakos burzy. Takie zburzenie Rzymu... nie wiem... to tak jakby ktos gwalcil czy mordowal ... parafia ja bylam - to wiecie moglam se obiad uwarzyc kto powie. No fakt - ale w sumie za co? I tyle :( Na razie... :(

Gość kolejnydzienzyycia
wIecie te kolezanki i tak zawsze beda po mojej stronie. gdzie one sie kiedys najedza. Obydwie maja wschod - ta jedna bardziej. I zawsze bedzie jak kiedys. Ja nie chcialam ich skrzywdzic, one mnie tez i tyle. Co tam glupie Niemcy, nie? Zeby byli normalni. I tak juz leca historia. Na codzien JEDNA ANALIZA. Z dzieckiem katechetki bezdzietnym nie wygra tam nic. Reszta lesby i geje. Moze za rok sie skonczy i bedzie lepiej. Oby. Zawsze beda mogly sobie ugotowac co chca. Siostry tez. Reszta robi co chce bo nie rzymianie. Ja tylko rzymian bede powazac. Jak beda z Rzymu to moga byc i tyle. I wiecie ze mna mozna Rosje rozmontowac? Bo tak jest i juz. Ale jeszcze nie teraz. Dostanie ja USA i tyle. Banda kretynow ta Rosja. Powinni byc chinscy, ale nie. Nie warto. Chiny to jedna tragedia. Jak sie swiat nie skonczy to USA przyjdzie do Polski i bedzie Rosja amerykanska a Europa idzie w odstawke. Bo czemu stoje o Rzym jak nigdy tam nie bylam nawet. Alez bylam. Raz ale starczy. W 2000 roku. I to mi ratuje zycie bo tak to nic. Ale bylam i tyle. A jakbym nie byla to po mnie. Choc mam inny rodowod rzymski - Chiny taki beda mialy. Bo czemu na wschodzie. Bo do Chin i tyle. A tu niczego nie bylo i nie ma. I tyle :( Takie pierdy. Jedynie ze ich nikt nie ochrzcil wiecie przeciez, a szkoda przeciez , nie?

Gość czy wy czasem myslicie?
wrzucisz swoja fote tu Owca? chcialabym zobaczyc jak wygladasz,

Gość gośćKaja
Niestety, miałam to samo.. Duszności, uczucie kręcenie w głowie, uczucie omdlenia.. Dopiero po terapii na nerwicę lękową w ośrodku Psychologgia byłam już w stanie sobie poradzić z tymi dolegliwościami.. To niesamowite, że wszystko to co działo się ze mną fizycznie, było spowodowane tym co miałam w głowie..