Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fisting

meski fisting

Polecane posty

Gość fisting

Mam pytanie do kobiet, czy kiedys ktoras kobitka probowala fistingowej zabawy ze swoim mezczyzna?

Gość Fajna sprawa.
Ja próbowałam, ale na razie największy sukces to cztery palce. Więcej włożyć nie próbowałam. Czytałam, że najpierw trzeba więcej takich mniejszych rozciągań, więc na razie na takiej ilości poprzestaniemy na jakiś czas.

Gość Serduszko27
Nie rozumiem co w tym fajnego...powiecie mi? Chyba im kobieta "ciaśniejsza" tym facetowi fajniej więc po co ją rozciągać?? A dla kobiety to chyba żadna przyjemność...czemu nie zaprzestać na kilku palcach tylko okropnie rozciagac?? :-o

Gość Serduszko27
Męski fisting?? O jeeezu...

Gość niezaspokojona koteczka
:(:D

Gość muuuuu cha
Tak. Udało mi się włożyć całą dłoń, ale rozgrzewka była dłuuuuga. Język, potem oliwka, jeden palec itd :)

"Ja próbowałam, ale na razie największy sukces to cztery palce. Więcej włożyć nie próbowałam. Czytałam, że najpierw trzeba więcej takich mniejszych rozciągań, więc na razie na takiej ilości poprzestaniemy na jakiś czas." Potrzebna jest "częsta regularność". Zbyt długa przerwa sprawi, że całe wcześniejsze rozciąganie pójdzie na marne.

Gość muuuuu cha
" Zbyt długa przerwa sprawi, że całe wcześniejsze rozciąganie pójdzie na marne." :D właśnie tak

Gość O tak to jest super.
"Chyba im kobieta "ciaśniejsza" tym facetowi fajniej więc po co ją rozciągać?" Ale temat jest o rozciąganiu męskiego tyłeczka moja droga. Poza tym z czasem wszystko wraca do dawnego stanu, więc takie zabawy nie szkodzą na ciasność.

Gość Taka sobie laleczka
Kurcze, ale co to za potrzeba jest zeby facetowi palce do du.py wkladac? To nawet malpy wiedza ze tak sie nie robi.