Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anoni888

Czy seks oralny moze sie znudzic facetowi?

Polecane posty

Gość Oczy mam czarne
Ja Ci nie pomogę, każdy z nas jest inny, ma inne potrzeby.....ja znam siebie i swoje ciało więc wiem co mnie podnieca itp

Co do 100% metody to oczywiście, że takiej nie ma. Tymbardziej, że człowiek jest tylko człowiekiem i popełnia błędy co może jeszcze zmniejszać skuteczność antykoncepcji. Ja osobiście nigdy aż takich lęków przed ciążą nie miałam. :) Na samym początku przez ok. pierwsze pół roku nieco się obawiałam i miałam lekkiego stresa jeśli mi się miesiączka spóźniała o kilka dni, ale nie schizowałam tak jak to robią niektóre, co widać zwłaszcza w dziale antykoncepcja blablabla. Czy może prowadzić do nerwic to tego nie wiem, ale nie od dziś wiadomo, że stres zdrowy nie jest.

Gość mała ela
mój mąż od 14 lat uwielbia mnie pieścić językiem, nawet w ciąży zawsze tak robił, ja mu robię czasami loda lu doprowadzam recznie, nie wyobrażam sobie żeby ludzie którzy się kochają i pożądają nie uprawiali seksu oralnego, 3-5 razy tygodniowo uprawiamy seks i raczej zawsze (odkąd są dzieci-12-14 lat) zaczyna się od pieszczenia mojej c-pki, czasami jak nie ma dzieci to kochamy się na stojaco lub na stole w kuchni, tak na chybcika, ale też pieści moje stopy i nogi i przesuwa się językiem w górę do celu, od pewnego czasu depilujemy się wzajemnie i to dopiero jest podniecenie, zawsze kończy się oralem, seks bez oralu to żadna przyjemność, pozdrawiam i zyczę że to się zmnieni szybko,