Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anoni888

Czy seks oralny moze sie znudzic facetowi?

Polecane posty

Gość anoni888

Bo moj mowi ze ma juz dosc, bo to nie jest prawdziwy seks i w koncu sie nudzi. Nie robie tego zle, wiec nie w tym jest problem. CZy cos jest z nim nie tak czy ze mna? myslalam ze faceci wola to od normalnego seksu?

"myslalam ze faceci wola to od normalnego seksu?" No to chyba źle myślałaś. Znudzić to może za duże słowo, ale spowszednieć na pewno tak. Mojemu spowszedniał i owszem sprawia mu przyjemność, ale wiadomo, że nie taką jak kiedyś. A jeśli Twój ma tylko seks oralny to tym bardziej nie widzi w tym nic ekscytującego.

Gość damianek234
mnie by się znudził jak by moja dziewczyna tylko by tak robiła przy każdej okazji Lubie urozmaicenia ale jak wiem są dziewczyny że dochodzą do orgazmu w bardzo specyficzny sposób Miałem taką że dochodziła tylko podczas masturbacji i mogłem stanąć na uszach a ona by i tak nie doszła

Seks oralny może się szybko znudzić, jeśli jest rozumiany jako "wykonywany ustami czyli mówiony". A skąd ta monotonia?

Gość anoni888
Czy ja wiem czy monotonia.. Staram sie cos urozmaicac, chociazby miejsca ale nie bardzo wiem jak mam zapobiec tej ,,nudzie" bo na normalny seks jeszcze przez jakis czas sie nie zdecyduje. Macie jakies rady?

Gość anoni888
Ostatnio rzeczywiscie robilismy to bardzo czesto, kilka razy dziennie przez ok. tydzien. Ale skoro wiem ze nie posune sie dalej to lepiej nic nie robic?

Gość anoni888
Powiedzial ze musi odpoczac kilka dni.. Ale zeby facet mial dosc seksu, zwlaszcza ze ma dopiero 22 lata.

On nie ma dość seksu, tylko tego rodzaju seksu ; ) Póki się nie zna innego - jest ok , ale w końcu człowiek ma ochotę zamiast loda zjeść kawałek tortu, nie?

Lizanko kilka razy dziennie przez tydzień?! Mój Boże! Już się znudziłem... Skoro jeszcze chcesz zostać fizyczną dziewicą to może jednak spróbujesz czegoś innego? Ręką, stopami, cycuszkami itp. A On tez Ci tak robi kilka razy na dzień? Czy języczka też nie wpuszczasz za Żelazną Bramę?

Gość anoni888
No dobrze, dziekuje za wyjasnienie. Ale co wobec tego molabym jeszcze zrobic skoro tak jak mowilam nie zdecyduje sie jeszcze na normalny seks? Myslalam ze poki co lepszy rydz niz nic i skoro usatysfakcjonuje go w ten sposob to bedzie ok.

Gość bhnujnumi
pff ciesz się że masz takiego faceta, normalnego faceta powinno bardziej ciągnąć do klasycznego seksu, niedobrze robi mi sie jak słyszę że ''lód'' jest najważniejszy w związku (haha)

Gość anoni888
Nie chodzi o zostanie dziewica fizyczna , wiem ze to bylaby hipokryzja skoro juz robilam takie rzeczy, po prostu jestem w przerwie od brania tabletek i nie chce ryzykowac tylko z prezerwatywa ktorej zreszta nie uznaje) i dlatego tak sobie radzimy. Tylko ze mam swiadomosc ze to juz przestaje wystarczac a to przykre bo mu naprawde malo wystarczalo, nawet tylko sam moj widok a teraz lipa.

Gość Antonietta
hmmmm

Gość damianek234
ile ty masz lat zadając takie pytania Przecież można się kochać z penisem miedzy piersiami , miedzy udami , w dupkę, ręką mu wytrzepać , miedzy stopami , położyć swoją dłoń miedzy swoimi nogami trzymając penisa i niech sobie dochodzi

Gość Antonietta
A ja lubię prawię każdy rodzaj sexu , za każdym razem jest inaczej......tak lubię

Gość anoni888
I nie uwazam ze to jest najwazniejsze ale wiem tez ze na normalny seks sie nie zdecyduje jeszcze jakis czas. Czyli wobec tego lepiej dac sobie spokoj z jakimikolwiek pieszczotami dopoki nie zmienie zdania?

Gość Antonietta
Ja osobiście uwielbiam sex oralny.............................

A jaką masz wielkość biustu? Może to będzie sposób? No chyba, ze po kilku razach dziennie, codziennie chłopak ma dośc seksu w ogóle na dni kilka :D

no ale sa plastry antywłamaniowe , zastrzyki stosunek przerywany w ostatecznosci :)

Gość anoni888
Nie ze wzgledow religijnych. Po prostu dla mnie prezerwatywa jest jakas sztuczna bariera miedzy ludzmi ktorej chce uniknac. No i wiadomo ze inaczej sie wtedy odczuwa druga osobe. Kojarzy mi sie tak jakbym sie brzydzila osoby ktora kocham lub obawiala czegos z jej strony. Nie wiem, to tylko moj poglad, kazdy moze myslec inaczej ale dla mnie to tak jakby glaskac swojego ukochanego pieska przez rekawiczke.

Gość Antonietta
Wszystkiego po troszku.....mniam

Gość Antonietta
niom też lubię heheh to były czasy .....