Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DOMINO CAFE

stawianie się macicy-jakie to uczucie.

Polecane posty

Gość DOMINO CAFE

jestem w 7 miesiacu i mam dziwne kurcze brzuszka. jakby twardnienie na chwile a po chwili juz puszcza, czy to jest to stawianie sie macicy>

Gość dokładnie to
;)

Gość Gosiaczkowo
prawdopodobnie są to skurcze przepowiadające.Ja miałam od 30tc, twardniało, ale nie bolało. Na wszelki wypadek zapytaj gina, a jeśli zaczęłyby boleć, jedź na IP

Gość DOMINO CAFE
ale to dopiero 30 tydzien jeszcze za wczesnie na porod

Gość dokładnie to
ja to miałam już od 23 tc zwłaszcza, gdy za dużo nachodziłam się a urodziłam dokładnie w dniu terminu

Gość DOMINO CAFE
wlasnie sie boje zeby za wczesnie nie urodzic. boje sie ze te skurcze mogą wywolac poród. duzo odpoczywam , nie kapie sie w bARDZO cieplej wodzie ale nie wiem czy te napiecia sa naprawde bezpieczne

Gość dokładnie to
mnie lekarz powiedział, że jeśli się pojawiają, to znaczy ,że trzeba zluzować i odpocząć;) jak widać u mnie zaczęły się jeszcze szybciej, a urodziłam w terminie;) ale ja to faktycznie maratony robiłam w tej pierwszej ciąży, że przegięcie;)

Gość kalalula29
Ja je miałam w 25 t.c kiedy mocno się zdenerwowałam (raz podczas całej ciąży a pożądnie) i doznałam nieprzyjemnych twardnień brzucha i czułam jak brzuch się napina i jakby unosi lekko a dzidzia zaczynała wtedy się mocniej kręcić.

Gość Ja biore
Ja jestem w 39 t.c od tyg stawia mi się macica i to są bóle odczuwalne nawet troszke bolesne ja z kolei mam nadzieje że poród się nie długo zacznie:)

Gość DOMINO CAFE
do JA BIORE ale TY MASZ TERMIN lada chwila a ja mam 3 miesiace przed sobą

Gość ty chyba specjalnei się
nakręcasz:O

Gość 36 tc
To takie uczucie, jakby coś wypychało brzuch od środka do przodu, no nie? To jest co innego niż wierzgnięcia dziecka, ale podobne uczucie. Ja tak mam, gdy dłużej siedzę w jednym miejscu i gdy myję naczynia, nie wiem, czemu akurat wtedy;)