Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona92tk

Tak bardzo się boję.

Polecane posty

Gość Ona92tk

Od kiedy pamiętam uważałam że osoby które nie są gotowe na dziecko nie powinny współżyć, jednak kiedy zaczęłam być z moim chłopakiem zapotniałam o tym wszystkim i zaczęłam się z nim kochać. Nie, nie żałuję tego, ale teraz kiedy okres spóźnia mi się zaledwie 2 dni jestem pełna obaw co bd dalej. Śmieszne możliwe ale problem w tym że miesiączkę mam zawsze regularnie a teraz nagle... Eh zacznę od początku bo mój wpis może wydać się chaotyczny... Mam 19 lat, mój chłopak jest moim pierwszym partnerem seksualnym i zrobiliśmy to po raz pierwszy 2 miesiące temu. Moja ostatnia miesiączka była dziwna niesystematyczna, mniej obfita ale na czas, od dwóch tygodni cierpię na mdłości mam zgagę moje piersi znacznie się powiększyły i stwardniały ciągle chodzę siku... jestem pełna obaw o to co się stanie jeśli jednak moje obawy są słuszne... jak powiem o tym rodzicom ... Czy ktoś był w podobnej sytuacji? Jak się to skończyło co zrobić?

Gość Luna33
Dziewczyno nie bój się tylko zasuwaj do apteki po test ciążowy i bedziesz miała pewność.

Gość Ona92tk
Przeraża mnie fakt że zawsze kochamy się w zabezpieczeniu, uważamy i nie tyle boje się samej ciąży czy macierzyństwa co chyba reakcji rodziców będzie krzyk płacz czy zamilkną ... Wywalą mnie z domu czy po prostu co się stanie...

dobra juz wiem, że tak, w jaki sposób? zrób test ciażowy, bo ból piersi, skąpa miesiączka i jej brak potem to mogą byc objawy ciąży

Gość Ona92tk
Prezerwatywa... Ale jak można zajść w ciąże jeśli partner nawet w prezerwatywie nie doszedł wiem to głupie ale ... Co do miesiączki chodzi o to że była ale z jednym dniem przerwy kiedy nastąpiło drobne plamienie a później normalnie

Gość kobieta_
Nie jesteś w ciąży, nic się nie martw tylko spokojnie czekaj na miesiączkę. Nakręcasz się strasznie:P. Może los chce Cię trochę postraszyć, że tak mówiłaś o tych co się kochają a sama to samo zaczęłaś;P :P . W każdym bądź razie w ciąży NIE JESTEŚ :p śpij spokojnie :)

Gość Ona92tk
A nie należy brać pod uwagę faktu że nie tylko nasienie zawiera plemniki? Przecież prelakujat również... Wiem panikuje... Eh jeśli nie dostanę miesiączki do 10 bd musiała zrobić test a co jeśli wynik bd pozytywny ?

Gość kobieta_
Uwierz, żeby zajść w ciążę trzeba niezłej dawki nasienia to nie jest tak hop siup przez malutką kropelkę prelakujatu

Gość Ona92tk
z moim szczęściem obawiam się że kropelka może zaważyć... Panikara ze mnie prawda?

Gość mokateeeee
Wiesz co, wydaje mi się na 99 %, że to nie ciąża. Jeżeli jest tak jak pisałaś, że stosunek zawsze z prezerwatywą i nic się z nią nie stało typu nie pekła. A objawów to można się doszuać ze strachu przed ciążą, wtedy też pojawiają się mdłości itd. Zrób test, tylko nie kupuj BOBO TESTU, bo tam często widać jedną kreskę wyrażną, drugą bladą. I niepotrzebnie się zestresujesz.

Gość kobieta_
Ciąża jest niemożliwa :) nie wiem jak mam Cie uspokoić :) jakby każdy w takich przypadkach bez wytrysku zaciążył to byłoby na świecie ciekawie :D