Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość treeeeeeeeeems

dlaczego polki są takie zaniedbane??

Polecane posty

Gość treeeeeeeeeems

idąc ulicą to aż się robi nie przyjemnie.. pełno otłuszczonych babsztyli 1 na 50 jest fajna na którą mozna zwrocic uwage.. aczkolwiek sama w sobie tez jest dosyc przecietna czemu polki sa takie chujowe?

Gość gdsad
Jedz do Ameryki tam dopiero pasztety mutanty zobaczysz, az zatesknisz szybko za zgrabnymi Polkami.

Gość oligierka
glupoty gadasz i tyle...

Gość Zaniedbane??
owszem sa niektóre.. ze az.. łoooj.. Ale większość jest spoko :)

Gość Zaniedbane??
Odezwało sie SUCZYSKO!!!

Gość bezmałżowa
to proste :P jesteśmy takie brzydkie zebyś sie nie podniecał nadaremno leszczu :P

Gość treeeeeeeeeems
polki są chujowe, dlatego na dupy jeżdze np na ukraine.. o niebo piekniejsze kobiety

Gość Made of Marshmallow
to prawda że polki zbyt piękne nie są, zwłaszcza latem kiedy ciała pokazują. wysypka, krosty, tłuszcz, za duże piersi aż się grymas na twarzy pojawia i obrzydzenie. no ile można Panie!!! większość z was to musiałaby chyba do arabii wyjechać by móc znaleźć faceta:)

Co wy gadacie przecież Polki są ładne,szczupłe i zadbane ;)! Są też wyjątki ale jest ich mniej niż w innych krajach !

Jesli polki sa brzydkie to zapraszam do mnie,do Irlandii.Szybko zatesknicie za ladnymi i szczuplymi polkami;-) Mam racje dziewczyny??????

Gość Małoszka
A dla kogo mają się starać? Dla tych zapuszczonych poubieranych jak dzieci pseudo mezczyzn? A kiedy maja sie starac? miedzy ktorym gotowaniem, praniem, prasowaniem a sprzataniem i obslgiwaniem pana, ktory jedynie siedzi i wali browara? Wymagajmy najpierw od siebie, panowie

Gość Złainiedobra
Bo Polacy to tacy przystojniacy, że nie ma dla kogo się starać;p ja tam jestem szczupła i ładna z gęby.

Jak przylatuje do polski nie wiem w ktora strone sie patrzyc,zakochuje sie 100 x dziennie.Dopiero teraz,kiedy jestem daleko od kraju doceniam urode naszych dziewczyn.Jednak po powrocie na wyspe,wyjsciu do sklepu i spotkania kilku tutejszych "pieknosci" staje sie a-sexualny.;-/ Maloszka... faceci wymagaja od kobiet perfekcyjnego wygladu ale od siebie nic nie daja,masz racje.Ale wystarczy znalezc mezczyzne ktory bedzie pomagal w obowiazkach domowych i dbal od siebie;-)Sa tacy.

Gość sporo podrozowalam
swego czasu i moze polki nie sa brzydkie calkiem ładne ale niestety maja dbaja o siebie, poza tym chyba wogole niedbaja o zęby, mamy spore ubytki niestety, w angli niewidzialam ani jednej kobiety z brzydkimi zebami a wpolsce????koszmar

Gość gość
I właśnie racy są Polscy faceci !!! Nie szanują kobiet a potem się dziwią że żadna ich nie chce!!!!! Panowie spójrzcie na sb a potem oceniajcie

Gość gość
"w angli niewidzialam ani jednej kobiety z brzydkimi zebami a wpolsce????koszmar" KIEPSKI ŻART.