Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blue Eyed She

College

Polecane posty

Gość Blue Eyed She

Witam:) Czy ktoras z Was orientuje sie na temat collegow w Londynie? Chcialam sie dolwiedziec jak dziala rekrutacja i jakie wymagaja papiery. Oraz jaki poziom jezyka trzeba miec?

Gość gdsad
Odp: google

Gość Blue Eyed She
Wlasnie z googli ciezko cos wyciagnac w tym temacie;p

Gość szto ty gabarisz
z googli ciezko znalezc? co ty pierdolisz? zreszta mozesz poszukac tutaj: hotcourses.co.uk floodlight.co.uk czy com

Gość Blue Eyed She
Wiem ze jest na googlach ale chcialam sie dowiedziec od osob ktore po prostu juz chodzily lub chodza do collegu. Na stronach collegu nie pisza wszystkiego az tak po drugie ja nie zapytalam CZY JEST NA GOOGLACH CZY NIE TYLKO CZY KTOS SIE ORIENTUJE, WIEC JAK NIE WIESZ TO NIE PISZ najlepiej:) No..............:)

Gość Dizz
Najlatwiej jest zadzwonic i sie zapytac jakie maja wymagania w stosunku do uczniow miedzynarodowych. Jaka szkola Cie interesuje? Sama niedlugo wezme telefon i bede dzwonic i pytac czego chca, tego nie wyggoglasz, poprostu trzeba spytac. Ja juz szukalam, chce robic NVQ i nie znalazlam zadnej informacji, niemniej jednak wydaje mi sie, ze trzeba miec jaki kolwiek certyfikat potwierdzajacy umiejetnosci. Masz jakis?

Gość Blue Eyed She
No i wlasnie.... bo na stronach pisza jakies skroty certyfikatow itd ja nie mam zadnego. Chcialam isc na nauke angielskiego ogolnie. Zeby robic jakis zawod musze dobrze angielski poznac a niestety nie jestem az na tyle dobra w angielskim raczej.

Zapoznaj sie ze skrotami --> wikipedia.co.uk/.pl. Udaj sie do szkoly, ktora sobie wybralas, bedziesz musiala napisac test, nastepnie przydziela Cie do grupy, ktora bedzie na odpowiednim dla Ciebie poziomie. Porownaj rowniez ceny kursow, poniewaz niektore sa naprawde bardzo drogie w porownaniu z innymi. Zeby isc do szkoly po uzyskanie certyfikatu z angielskiego nie potrzebujesz zadnego certyfikatu, chyba, ze aspirujesz na wysoki poziom.