Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoia88

Jeden z najgorszych dni mojego życia

Polecane posty

Gość kuleczka :)
ja chodze na psychoterapie, ogolnie z powodow nerwicowych. Z tego co sie dowiedzialam tam i o czym sie tam przekonalam wynika iz wiele problemow typu psych, bierze sie z malo szczesliwego dziecinstwa. Twoje wypowiedzi na temat twojej rodziny przedstawiaja sie dla mnie smutno. tzn wynika ze nie masz w nich wsparcia, ze nie ufasz im (pewnie nie bez powodu). A najgorsze jest to ze uwazasz jakbys im nie wiem jaka krzywe zorobila. a nic nie zroiblas zlego!! zdajesz sobie z tego sprawe?? studa to twoja sprawa, zrobilas TYLKO rok przerwy, to zaden koniec swiata. Zle sie czujesz, wie cnie dziwie sie ze zyc sie odechciewa, co dopieor nauki. Ja mialam obrone pol roku po czasie i rok siedzialam w domu nicnie robiac. trudno. taki czas. nie bylo to bynajmniej z lenistwa ;/ idz do psychoterapeuty a bedzie z czasem lepiej i lepiej :):)

Gość Zoia88
Dzięki za ciepłe słowa:) Oby było lepiej...Teraz się położę, bo mnie strasznie boli głowa, ale strasznie się cieszę, że mogłam tutaj z wami pobyć i pogadać:) Odezwę się rano:)