Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molestaannana

co jest grane??

Polecane posty

Gość molestaannana

okres mi sie spoznia juz 5 dni.. cycki zawsze przed okresem mialam takie duże i twarde i strasznie mnie bolaly a teraz nic 0 nie bolą nie są takie napuchnięte tylko normalne.. brzuch tez mnie nie boli za specjalnie .. nic sie nie zbiera na okres.. a robilam wczoraj test i 1 kreska.. wiec nie wiem.. czy to możliwe.. dodam ze jesli chodzi o ciąge to byla taka mozliwosc ale z 2 tyg temu w dni plodne 2,5 tyg temu gdziec.. ale to by 1 kreska byla?hm

Gość w ciąży są takie same objawy
jak na @ wiec u Ciebie to raczej cykl się wydłużył

Gość molestaannana
jak to takie same obiawy jak na okres? czyli jak się czułyscie będąc w ciąży wtedy co powinnyscie dostac okresu?

Gość izka25
nie prawda że są takie same objawy jak na okres. nie u każdej kobiety. ja 10 stycznia miałam dostać @ a tu nic żadnych objawów, bólu brzucha, wrażliwości piersi. Nie przejmowałam się tym zbytnio bo czasami mi się zdarzały takie poślizgi szczególnie jeśli miałam stres. A akurat w styczniu miałam młyn w pracy. Bez przekonania zrobiłam test, bo w sumie to chcieliśmy mieć drugie dziecko i test wyszedł pozytywny. wielka radość ale i szok, bo zaledwie tydzień wcześniej mój gin stwierdził że w tym cyklu to nic nie będzie.