Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekująca na maluszka

Termin porodu-dzisiaj...dla oczekujących na poród:)

Polecane posty

Witam:) Mój termin porodu wypada między 7-10. 07.2011r :) właściwie to już strasznie chciałabym urodzić i wyczekuje najmniejszych symptomów które wskazywałyby że to już....:) Są jeszcze jakieś oczekujące? Macie jakieś objawy? :)

Gość ja mialam na 5 marca
a urodzilam 12, tydzien po terminie :) A tak mi sie ciagnal ten tydzien ze myslalm ze zwariuje :) Odpoczywaj duuuuzo i zbieraj sily - pomyslnego rozwiazania :)

wyspij się na zapas. a na symptomy nie licz, mnie wzielo niespodziewanie :)

Gość aja mam karolinke
to pamietam siebie przed 3 tygodniami termin porodu minal i nic sie nie dzialo a chcialam tak urodzic bardzo :D siedzialam i szukalam w sobie jakichkolwiek oznak zblizajacego sie porodu poszlam wiec do ginekologa po 4 dniach i powiedzial ze wywolywamy mam sie wstawic do szpitala itp no to pojechalam i sobie siedze w pokoju ... i wnocy same niespodziewanie skurcze przyszly wiec wywolywania nie bylo :D wyspij sie ... odprez sie nie czeka bo porod boli bedziesz chciala jeszcze nie raz powrocic do ciazy :P powodzenia :D

a ja dopiero w poniedzialek dowiedzialam sie ze moj termin zostal zle obliczony :( i stary termin to 18 czerwca.chodzilam i martwilam sie dlaczego nic sie nie dzieje.wyladowalam w szpitalu na minitoringu i trzech lekarzy doszlo do wniosku ze moj termin porodu to 5 lipca!!(chyba wszystko sie zgadza,bo owulacjia mogla mi sie przesunac,bo bralalam tabsy).takze,znowu jestem po terminie i czekam.skurcze mam,ale takie malutkie-heh w sumie zawsze to juz jakas oznaka zblizajacego sie porodu :)

ja też mam skurcze...twardnieje mi brzuch wczoraj wieczorem już liczyłam że coś się zacznie a tu nic... czekamy dalej:) spać mi sie nie chce, nocami się bez problemów:) odpoczywam...leniuchuje, czytam ale ile można?:) mam nadzieje że mój termin był dobrze obliczony:) to 81anucha czekamy :)

dalej czekam:) w nocy juz myslalam ze cos sie zacznie jakies male skurcze były ale przeszly... dzis tak goraco sie zrobiło a ja dalej z tym brzuszkiem... 81anucha a Ty jak?:)

anucha pewnie urodzila... ja dalej nic:( dzis ide do lekarza...zobaczymy

ja mam miedzy 10,a 13...:O już mam dość ciąży więc nie wiem jak można wnioskować, że każda koniecznie będzie chciała do tego stanu wrócić może i trud wychowania małego terrorysty, jest ogromny ale być o połowe mniejszą,sprawniejszą,bez bolących pleców,spuchniętych nóg i z i tak nieprzespanymi nocami jest dla mnie lepsze:)

Witajcie przyszłe mamusie:) Mój termin wypada za 2 tyg. ale od tygodnia męczą mnie coraz częstsze skurcze przepowiadające,dziś wizyta u gin. mam nadzieje,że coś się rozkręci w najbliższym czasie bo już dość chodzenia z tym brzuszkiem:) Przy pierwszym dziecku od 38tyg. chodziłam z 1cm. rozwarciem:) Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy:)

Witajcie przyszłe mamusie:) Mój termin wypada za 2 tyg. ale od tygodnia męczą mnie coraz częstsze skurcze przepowiadające,dziś wizyta u gin. mam nadzieje,że coś się rozkręci w najbliższym czasie bo już dość chodzenia z tym brzuszkiem:) Przy pierwszym dziecku od 38tyg. chodziłam z 1cm. rozwarciem:) Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy:)