Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Byrd.

Kocham ją ale wstydzę się ją przedstawić swoim rodzicom i kolegom

Polecane posty

Gość hahahah sikamm
do Policji? hahaha leżę, hahaha nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale zanim ktoś wstąpi do Policji to musi przejść szereg testów( w tym z wiedzy), sprawdzają wszystkich z otoczenia, nie mówiąc o tym ze matura jest wymagana i nieposzlakowana opinia

Gość dawne życie poszło w dal
"Każdy, kto chciałby wstąpić w szeregi tej formacji musi spełnić następujące wymagania: * posiadać co najmniej średnie wykształcenie (w wyjątkowych sytuacjach Komendant wojewódzki (Stołeczny) Policji może wyrazić zgodę na przyjęcie do służby w oddziałach prewencji Policji kandydata, który nie ma wykształcenia średniego, jeżeli w toku postępowania kwalifikacyjnego stwierdzono, że kandydat wykazuje szczególne predyspozycje do służby w Policji)." zatem niekoniecznie trzeba mieć maturę, ale śmiem wątpić, czy Twoja sucz jest przypadkiem wyjątkowym :P

Gość Byrd.
ona ma szczególne predyspozycje, już jest suką

Gość Byrd.
jak jej nie wyjdzie z policja to chce zaczac pracowac jako kierowca tramwaju, ale jaj jej to odradzilem ... wyjeżdza wkrotce na wakacje na Karaiby, chyba z dwiema kolezankami ze swojej paczki. Ja nie mogę bo mam prace u stolarza i nie da rady zdobyć urlopu a jak myslicie, skad ona ma kasę skoro nie pracuje?

o matkoo a co wy tak na serio wzięliście tekst o pracy w Policji? haha niech próbuje- :):D hahaa

Gość fsdfweewf
buahahah tepe debile, od kiedy aby isc do policji trzeba miec mature ?!?! haha kurwa proponuje sie doinformowac barany zanim zaczniecie ublizac komus... otoz tak sie sklada ze mam w rodzinie 2 osoby ktore pracuja w policji I BEZ ZADNEJ MATURY MOZNA SIE TAM DOSTAC wystarczy ze przjedziesz testy, nie masz wyroku, odbedziesz pol roczna szkole policyjna i jestes psem ale z was matoły...

Gość była kiedyś forumowiczka
DAJ FOTKĘ TEJ LASENCJI.

Gość fsdfweewf
a ja jestem osłem, oczywiście przepraszam wszystkie osły

Gość klaudiiiiiiiiii
oz k...wa ale sie usmialam , hahahahahaha:D szczegolnie 1 post byl w h.j zaj.bisty :D:D:D:D por.chaj troche, pewnie i tak cie rzuci za niedlugo i nie bedzie problemu:D

Gość klaudiiiiiiiiii
daj chociaz fote jakiejs innej s*ki, cos w stylu tej twojej hahaha:D

Gość superbitch
debilu, ty wcale inny od niej nie jestes. tez jestes pustakiem - swoj zawsze ciagnie do swego. skoro ja ruchasz i "kochasz" to wyjdz w koncu z ukrycia i pochwal sie nia przed rodzinka i znajomymi. pokaz kim naprawde jestes, hipokryto :D 🖐️

Miejmy nadzieję, że nie coś aż tak bardzo takiego. Ja tam bardo lubię tzw lampucery bo często mają różne takie fajne fetyszystyczne ciuszki, ale ten przykład z fotki jest straszny :O

Gość trrralalalalaaaammm
A ja mam inny pomysł. Autor sam powinien zmienić imidż. Na pasujący do takiej suczy. Niech rodzice zapomną o spokojnym chłopaku. Jak się trochę przyzwyczają do nowego wizerunku to przywieziesz swoją konkretną niunie i powiesz: No staruszki, patrzcie jaką sucz sobie przywiozłem!

Gość Ale brednieeeeeeeeeeeeeeeee
hahahah sikamm do Policji? hahaha leżę, hahaha nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale zanim ktoś wstąpi do Policji to musi przejść szereg testów( w tym z wiedzy), sprawdzają wszystkich z otoczenia, nie mówiąc o tym ze matura jest wymagana i nieposzlakowana opinia Akurat z tą selekcją do policji to jest jakiś cyrk, bo jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności kilku znanych mi chłopaków( znanych z nie najlepszej strony, tzn, dresów, pijaków i ćpunów, teraz pracuje w prewencji a przecież to dopiero początek ich kariery zawodowej. Zą strach się bać.

Gość dzisiaj na pomarańczowo...
A od czego ta panna na zdjęciu na taki brązowy ryj? :o

Gość Ale brednieeeeeeeeeeeeeeeee
buahahah tepe debile, od kiedy aby isc do policji trzeba miec mature ?!?! haha k**wa proponuje sie doinformowac barany zanim zaczniecie ublizac komus... otoz tak sie sklada ze mam w rodzinie 2 osoby ktore pracuja w policji I BEZ ZADNEJ MATURY MOZNA SIE TAM DOSTAC wystarczy ze przjedziesz testy, nie masz wyroku, odbedziesz pol roczna szkole policyjna i jestes psem ale z was matoły... Dokładnie. W policji pracują agresywne matoły, wnioskuje z obserwacji.

Gość kotttek
ja też mam podobne zdanie o policjantach i strażnikach więziennych. Większość dostaje się tam po znajomościach, bez większych kwalifikacji nie mówiąc o studiach.

Gość dokładnie dokładnie
klawisze to jeszcze większa swołocz

Gość kotttek
mój kuzyn pracuje w więziennictwie, z tym że on akurat jest inteligentny, dlatego myśli o zmianie pracy, bo otoczenie więźniów i debilnych kolegów go dobija

Gość klaudiiiiiiiiii
jej ryj wyglada jak g.wno :D bo codziennie na solke zapier.ala :D za 5 lat czerniak i zmarszczki jak u starej c.py