Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takasobiejednaja

Co sadzicie o testach paskowych?

Polecane posty

Jak w temacie. Jak wiarygodne jest ich dzialanie? widzialam,ze na necie kosztuja grosze i zastanawiam sie nad kupnem.Tylko wlasnie dziwi mnie troche,ze test w aptece jest taki drogi,a te paskowe takie tanie...

Gość zdecydowanie polecam
zwłaszcza te o czułości 10mlU/ml u mnie wykryły ciążę 11 dni po owulacji;)

Bo te w aptece mają jeszcze takie plastykowe opakowanie i głównie za to się płaci. A przecież środek jest ten sam. Ja kupiłam sobie na allegro w hurtowej ilości i wszystkie były ok (już wykorzystałam:P )

Gość fifka15
Ja też je kupiłam na allegro.Są i tanie i dobre.U mnie ciążę wykryły po terminie miesiączki.Polecam.

Gość ma.ma89
Też kupiłam takie testy jak link powyżej. Bardzo dobre- nie kłamią, a kosztują grosze. Kiedyś w aptece kupiłam test za 22zł i pokazał mi błąd pomiaru- ale się wściekłam-a za takie grosze jak te to przynajmniej kasy nie szkoda, bo jak wiadomo zdarza się że test nie pokaże ani ciąży ani braku

Gość gryczka
U mnie się sprawdziły w 100%. Jak nie było ciąży, oczywiście były negatywne. Kiedy zaszłam, bardzo wcześnie pokazała się druga kreska, jeszcze przed terminem miesiączki.

Gość Gosiaczkowo
u mnie jak u gryczki, przed terminem @ już II krechy. Stosowałam również owulacyjne Pamiętaj, że w aptekach jest ogromna marża. Dodatkowo plastik, kolorowe pudełko, ulotka i reklama

Gość mala czarna 1357
U mnie tez jak narazie dzialaja... z miesiaca na miesiac 1 kreska i ciazy nie ma :)

Gość fefebbbbbbbbbbbb
dziewczyny a jak testujecie. Naprawde nalewacie do naczynka i wsadzacie pasek? Bo ja tylko pasek podstawiam pod siki i sikam do ubikacji normalnie. Zawsze wychodzi dobry wynik, a nie chce mi sie bawić w jakieś naczynka, kubeczki, itp. :)