Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie idę i już

spotkanie klasowe po latachhh

Polecane posty

Gość nie idę i już

Nie idę , nie mam ochoty wracać do przeszłości , udowadniania , że wyglądam lepiej niż przed maturą, Mam zupełnie inne życie , innych przyjaciół , inne wartości , nie tęsknię za tamtymi latami , Dziwnię się czuję.

i tak miło, że Cię zaprosili :p ja też bym nie poszła, o czym rozmawiać po 10 latach z ludźmi, którzy nigdy nie mieli z Tobą wspólnych tematów?

Też tych spotkań nie rozumiem.Przecież jeśli chce się z kimś utrzymywać kontakt to nie jest to problem (zwłaszcza w dobie neta,portali społ. i komórek).

Gość a u nas na 15 lecie
taka jedna Gośka to zrobiła numer;) zawsze ważyła ponad 100we i taka cicha praktycznie niezauważona a tu wpadła babka włosy do pasa nogi do nieba biust to zawsze duży miała ale się zlewał a teraz z przodu metr wystawał ;) uśmiechnięta piękna rozgadana,szefowa biura maklerskiego w wielkim mieście;) i jeszcze jakieś salony kosmetyczne normalnie każdy nie mógł słowa wydusić,cudna sprawa:D

dla mnie te spotkania to jedna wielka pomyłka. najczestszy temat to - ja mam taka i taka prace - duzy dom, dzieci , wnuki, moj sym to i to. na wakacje jeżdżę tu i tu. NUDY !!!

liczą się tamte czasy, stosunki, które nie były takie jak być powinny, ktoś miałby mnie teraz polubić za to co mam lub to jak wyglądam? no way :D

Gość niemataryfyulgowej
beznadzieja , dla mnie szkoła to był czas kompleksów , buntu , niespełnionej miłości , prawdziwej wojny i wolności.nie obchodzi mnie czy ktoś jest kierowcą , prawnikiem , czy bezrobotnym.po co do tego wracać , każde 7 lat nas zmienia , a co dopiero 37...

Gość wszystko ma swoj czas ...
zalezy od nastawienia czlowieka, ale najczesciej te spotkania to opowiadanie o sobie,chwalenie sie, udowadnianie jakim jest sie fajnym, lepszym niz w liceum, przygladanie sie zmarszczkom kolegow/kolezanek, faldkom tluszczu i zastanawianie sie jak mozna bylo tak sie zmienic? Tez bym nie poszla, WSZYSTKO MA SWOJ CZAS ....

Gość jjjjjkjkjkjjkj
a o czym mozna gadac na takim spotkaniu? tylko o tym co sie obecnie robi.. jak ktos ma przecietna prace i przecietne zycie to boi sie konfrontacji z tymi ktorym sie lepiej udało

Gość klarazdupolewaxxx
ja mam dobrą pracę i coś osiągnęłam , ale nie lubię o tym mówić , bo na co to komu potrzebne.Napewno nie pojadę na moje spotkanie klasowe.Nawet niech gadają i zastanawiają się dlaczego mnie nie ma.i to mnie trochę martwi.

Gość po latach wysmiewania
Poszlam na takie spotkanie.Poszlam i pokazalam wszystkim moim dreczycielom :Doj zrobili oczy :D W klasie bylam szara,spokojna i niesmiala.Moi rodzice ciezko pracowali,skladali grosz do grosza-doslownie tak bylo.Nie stac mnie bylo na kosmetyczke,fryzjera,a ciuchy nosilam po dzieciach od znajomych.tak przezylam podstawowke i szkole srednia-prawie cala klasa spotkala sie w liceum o profilu mat fiz:Ddalej bylam dla nich maloatrakcyjna dziewuszka.Czesto slyszalam o imprezach-ale nie mialam tam wstepu. i nadszedl dzien spotkania klasowego po 10 latach :DUcieszylam sie-bylam po studiach,mialam meza,wyjechalam z kraju i dorobilam sie,wszystkiego o czym kiedys marzylam.Nie uwierzycie-dzis te ktore w tamtych czasach sie smialy chca sie ze mna umawiac na kawe,zakupy-chca sie wpraszac na imprezy do mnie.Ja nie zapomnialam dawnych kolezanek-tych szarych,jedym sie udalo jak mnie innym mniej-to z nimi swietnie sie bawilam na tym spotkaniu,a po nim nadal spotykamy sie w Naszym gronie-gronie szaraczkow-i ciesze sie,ze dalam sie namowic na to spotkanie klasow -ulzylo mi po nim:D

Gość paskudnapowraca
Mi taka jedna w czasach szkolnych probowala odbic mojego chlopaka , ale jej nie wyszło...oglądałam jej zdęcia na nk , paskudna jest,wtedy też piękna nie była..... ale nie lubię takich spotkań

Gość paskudnapowraca
Mi taka jedna w czasach szkolnych probowala odbic mojego chlopaka , ale jej nie wyszło...oglądałam jej zdęcia na nk , paskudna jest,wtedy też piękna nie była..... ale nie lubię takich spotkań

Gość kwiatuszek do rany przyłóż
ja nie idę , ale też mogłabym komuś dogryźć.taka paskuda probowala mi odbic chlopaka wtedy

Gość gość
Osoby które chciały mieć ze mną kontakt miały go , ja również.Takie spotkania to głównie załatwianie starych porachunków zakompleksionych ludzików. Zobacz skończyłem medycynę , prawo a nikt za mnie grosza nie dawał. Nikt nie przyzna się do porażki i nieudanych relacji. Spotkanie po 30 i więcej latach to już czysta ekshumacja . Gdyby zebrać grupę przypadkowych ludzi pasujących do scenariusza można sobie wmówić po 40 latach , źe to nasza klasa . Z żywymi naprzód trzeba iść.

Gość gość sisi
Ja nie byłam na żadnym spotkaniu klasowym i nie poszłabym.Po co wracać do przesłosci.

Gość gość
Spotkania klasowe to głupota!.

Gość gość
spotkania klasowe to fantastyczne spotkania tylko ludzie zakompleksieni,nieudacznicy życiowi nie lubią ich uwielbiam takie spotkania,lubiliśmy się i wciąż mamy dużo sympatii dla siebie jak spotykamy się,to wracamy do naszych wariackich zachowań i smiejemy się jak dawniej trzeba miec w sobie dziecko,być pogodnym i zyczliwym

Gość gość
i co z tego bo nie rozumiem w czym problem 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość sylwia
10.14głupota .!nie byłam i nie pojdę

Gość gość
Przez całe liceum czailiśmy się na siebie z pewnym chłopakiem. Takie szczenięce zadurzenie, sympatyczne trzeba przyznać. Wspólne powroty ze szkoły, czekaliśmy jedno na drugie,wspólne łażenie do biblioteki, na koncerty i mecze, wypady rowerowe i na plażę.Przez otoczenie byliśmy postrzegani jako para, chociaż my nigdy nie przekroczyliśmy granicy w bliższych kontaktach, najwyżej chodzenie pod rękę i przytulenia z buziaczkiem na powitanie i pożegnanie.Po maturze dwa inne światy.On wyjechał do Stanów, tam studia techniczne, praca w znanej firmie, obecnie na eksponowanym stanowisku,ja studia stomatologiczne i teraz gabinet w powiatowym miasteczku. Przyjechał na kilka dni do kraju, m.in.na nasze spotkanie, 20 lat po maturze.Od powitania wiedziałam, że dorośliśmy do tego , co się wydarzy.Spotkanie to ple, ple, ple.My czekaliśmy na siebie. Poszliśmy jeszcze do małej knajpki.Siedzieliśmy do 1 w nocy. Potem to było takie naturalne, że poszliśmy do łóżka.Nie wstydziliśmy się siebie, chociaż dopiero teraz odkrywaliśmy tajemnice naszych ciał.Kochaliśmy się do rana, wśród wielokrotnych orgazmów i zachwytów sobą. Nie było słów miłości i zapewnień Bóg wie czego. Oboje byliśmy świadomi, że kogoś zdradzamy.Ale wiedzieliśmy, że to być może ostatnia dla nas szansa. Spełniliśmy się jako kochankowie. Jesteśmy z tego zadowoleni. Nie żałuję ani sekundy z tego spotkania.

Gość gość
10;36 przyjechałaś k***ić się? mylisz pojęcia suko!zdradziłaś męża!

Gość gość
Ja co roku dostaje zaproszenia i co roku nie ide. Nigdy nie lubiłam mojej klasy i oni też mnie nie lubili.

Gość gość
Też po takim spotkaniu poszłam do łóżka z chłopakiem z którym chodziłam w liceum.My już wtedy , w liceum, spotykaliśmy się na seks, czyli mówiąc otwarcie bzykaliśmy się jak koty w marcu, byliśmy dla siebie tymi pierwszymi.Po 10 latach od matury nie wyszliśmy z wprawy.Roochał mnie jak spragniony kocur a ja oddawałam mu się bezgranicznie, robiłam co chciał. Spuścił się mi w ciiipkę, w pupcię i w buzię. Ciągnęłam mu z połykiem, lizałam jajeczka i tyłeczek. Wszystko, co chcieliśmy, to robiliśmy.Czas stanął w miejscu. Daleko od siebie mieszkamy, ale umówiliśmy się na powtórkę. Czekam na następną porcję rżnięcia się z nim.

Gość gość
Morzesz sobie darować te erotyczne opisy , które najprawdopodobniej nie miały miejsca . Ja poszłam na trzecie w moim życiu spotkanie klasowe , wiem że mąż to bardzo przeżywa chetnie by ze mną poszedł. Wiem , że jest mu ciężko ale to spotkanie jest dla mnie ważniejsze . Spotykam się z klasą a tak na prawde to z tym jednym moim byłym. Męzowi ściemniam ,że robię to dla koleżanek a tak naprawdę to zaspokajam siebie. Spotkania są cudowne i zawsze na nie pójde nawet gdyby miało to zagrozić małżeństwu. Stare lata pierwsze pocałunki trzymanie za ręce i nie tylko tego się nie zapomina. Jestem szczupła i bez kompleksów a mąż to szara codzienność i nigdy tego nie zrozumie. Poco drzewo do lasu wozić.

Gość gość
Drogie Panie szczególnie te 50+ jak spotkanie klasowe dobiegnie końca szybko do domciu i zapominajcie o wszystkim co było. Usłyszałaś komplement uwierz był z grzeczności wypiłaś drinka nie dziękuj , facetom w tym wieku żony przeglądają pocztę i może być krzyk. I jeszcze jedno szczególnie do mężatek /jestem drugi raz żonaty aktualna moja żona również rozwódka , w obu przypadkach małżeństwa nasze rozleciały się przez spotkania klasowe/ z aktualną żoną ustaliliśmy niema spotkań solo tylko razem. Jeżeli lecisz sama na spotkanie klasowe to znaczy ty tej szkoły jeszcze nie skończyłaś tkwisz w niej po uszy. Wiem co piszę aktualnie 42 lata po ślubie. Nasze hasło - " osobno tylko do ubikacji".

Gość Silene
ja też nie chodzę na takie spotkania z tego samego powodu co większość z Was. Z kilkoma koleżankami utrzymujemy stały kontakt. Nie utrzymuję kontaktu z tymi, z którymi nie miałam go nawet będąc w tej samej klasie. Poza tym jak sie kogoś nie widziało 20 lat, to niestety można doznać szoku jak ten czas płynie, jak nas zmienia. ja siebie widzę codziennie, rodzinę i bliskich znajomych często. My zmieniamy sie tak samo, ale aż tak tego nie widzimy. Po co sobie uświadamiać, ze wyglądam tak samo staro jak inne osoby z klasy? A co do chwalenia się rodziną, pracą itp. to ze względu na charakter pracy bywam za granicą i moja działalność jest publikowana w necie, można łatwo mnie namierzyć. I miedzy innymi pani która to spotkanie organizowała, odnalazła w sieci namiar na mnie i radośnie napisała: no widzę, że nieźle się w zyciu ustawiłaś! Takim to sie zawsze udaje! Hmmmm... nic nie odpisałam, a na spotkanie nie poszłam :-)

Gość gość
Nie potrzebuję spotkań klasowych, by spotykać się ze swoją sympatią licealną.Były kiedyś słowa przysięgi, że będziemy razem po studiach.Były czułości, całuski i pieszczoty. To ja skrewiłam.Odbiło mi na 3 roku na rzecz chłopaka, obecnego męża i ojca naszego syna.Koniec studiów, ślub, praca,kariera, dziecko.Po 10 latach spotkałam go. Też studia, też kariera, wielkie, naprawdę wielkie pieniądze. I jest sam. Zaprosił mnie do siebie.Nic wielkiego.Kawa z ciastkiem i lampka wina na tarasie jego domu.Rozmowa wspomnieniowa,trochę o wzajemnych pasjach. W jego domu nawet nie czuć obecności, ręki czy ducha kobiety. Pewna pani sprząta mu i pierze, zawsze gdy jest w domu. Jada na mieście, czasami przywozi coś ze sobą.Typowy samotnik. Odkąd zmarła mu mama, nie bywa w naszym mieście. Nie uwierzyłam, gdy w czasie rozmowy powiedział, że przez te wszystkie lata czekał na mnie. Nie wiedziałam , co o tym sądzić. Spotykamy się od 3 lat, raz , dwa razy w miesiącu. Nie nalega na rozwód, chociaż teraz wierzę, że on jednak czekał. Mój syn jest bardzo związany z mężem.Nie chcemy tragedii dziecka.Wiem, że moje życie będę dzieliła pomiędzy 2 mężczyzn mojego życia + syna. Jestem obecnie zakłamaną matką i żoną oraz szczęśliwą kochanką w jednym. Piszę trochę chaotycznie, lecz nie chcę, nie mam zamiaru tego zmieniać.Moje szczęście jest jednocześnie moim piętnem na resztę życia.