Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corka marnotrawna

Orbitrek- tani a dobry

Polecane posty

Gość corka marnotrawna

chciałabym kupic orbitrek ale nie mam za duzo kasy... dlatgo chciałam zapytac za ile kupiłysci eswoje i jakich sa firm i czy byście je poleciły ewentualnie na co zwracac uwage przy zakupie orbitreka

wiele nie doradzę, bo mój jest ogromny ale...mało rzadko używam, raczej zimą, bo od razu mam upoconą twarz i potem wykwity... wolę rower nie znam tego modelu, żeby nie skrzypiał! bo mozna cholerki dostać

Gość corka marnotrawna
tearz w gogle go znalazlam i sie okazalo ze jest mehanicznym orbitrekiem wiec odpada . chce magnetyczny

Gość corka marnotrawna
bo chce na nim cwiczyc;) a co za tym idzie schudna c;P

mnie mówili,że będzie stał i tak jest! czasem używam z początku ambitnie..ale po 20 min byłam mokra i ...nic nie chudłam wolę rower,

Gość nie ma takiego niestety
sama kupilam taki za 400zl i okazal sie zlomem. za mniej niz 700zł nie ma sensu inwestowac w zlom, lepiej ta kase wydac na siłownie

Gość nie ma takiego niestety
i nie cwiczy sie wcale fajnie na nim, nie ma porownania do tego, co znalam z silowni, w efekcie rzadko z niego korzystam, jest niewygodny i trzeszczy

tez radzę siłownię, spróbuj albo długi marsz np z kijkami może bieganie zależy jaka masz kondycję

Gość corka marnotrawna
biegałam kiedys niestety pogoda mi to uniemozliwia i w sumie pozna pora nie mam gdzie biegac a tak to na oritreku smigałabym sobie kiey chce tylko ze niewiedziałam ze one skrzypia ;/ chce 5 kg zrzucic glownie z brzucha.

Gość Adam2016
Po analizie zakupów choćby na serwisach aukcyjnych wynika że większość osób kupuje tanie orbitreki i w ogóle najtańszy sprzęt fitness. Mało kto wie, że pewna firma zajmująca się wypożyczaniem sprzętu fitness zrobiła badania z których wynika że po miesiącu od zakupu aż 80% osób nie ćwiczy już na sprzęcie ( nie ma badań dlaczego ale możliwe że oprócz zwykłego braku konsekwencji powodem może być też rozczarowanie zakupionym sprzętem) wnioski wyciągnijcie sami. Swoją drogą taka wypożyczalnia fitness to dobry sposób by sprawdzić i siebie i sprzęt (za znacznie mniejsze pieniądze) i później go kupić lub zwrócić .