Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babikon

zółta torebka - co myslicie?

Polecane posty

Gość ochyda fuj
i jeszcze ala chanel orginalna hahaha

Gość nigdy w zyciu....
nawet bym jej za darmo nie chciala...nie podoba mi się

Gość żeby nie ta ala
to jeszcze by uszła :-P

Mi się ta żółta nie podoba, ma troche plastikowy kolor... Niegrzeczna90 - Twoja torebka fajna, mają tam jakies inne kolory?

ala12345- mają oczywiście inne kolory, powiem Ci że skusiłam się na ten model i jestem bardzo zadowolona. Podlinkowałam swój poprzedni wpis to sobie przejrzyj ich ofertę, mają bardzo ładne klasyczne torebki. Stworzone w sam raz jak dla mnie

Gość skarpeta pachnąca fiołkami
nigdy w zyciu.... nawet bym jej za darmo nie chciala...nie podoba mi się ja uważam tak samo, też za darmo bym takiej nie chciała

ta żółta w temacie- okropna, szczerze, choć nie chciałam brutalnie. taka plastikowa, za to bardzo podoba mi się ta ze swiata dodatków w poście niegrzecznej. cudo

Gość widzialam
OMG! TRAGICZNA

Gość poranne espresso
a mi sie ta niegrzecznej nie podoba. podobnie jak ta w temacie i ta z asos... strrrraszne... za to jubilatka pokazala calkiem fajna i bez udziwnien :)

Gość ktoś ktosiowy
podróby torebek chanel są już tak nudne na ulicach...wszyscy tylko a'la chanel....a tak naprawdę to to wszystko jest tandeta. Dołóż jeszcze raz tyle i kup sobie torbę skórzaną...klasyczną!!! Bo te a'la chanel za 2 miesiące będą nie modne i nie praktyczne.

Gość basieka
no wlasnie... moze nawet nie ze nie beda modne - ale wszystkie laski to maja... lepiej byc chyba oryginalnym niz chodzacym bazarem bo niestety... ale widac kiedy to jest oryginalna chanelka

Gość ktoś ktosiowy
na oryginalną chanelkę mało kogo stać...niby wszyscy mówią że nie lubią podrób a chanelka prawie na co drugiej dziewczynie wisi.

Gość kocham SH
no wlasnie - dlatego ja rezygnuje z niej totalnie - bo mnie po prostu na nia nie stac... ale za w miare ok cene mozna kupic cos porzadnego z dobrych materialow! wystarczy sie trche porozgladac :)

ala12345, twoja torebka bardzo fajna, ma super kolor na lato, nie lubię jak kobiety mają w upały wielkie, ciężkie czarne torby! Kupowałaś coś już w tym sklepie? Jakiej jakości są ich towary?

Tak ciociaklocia, kupowałam tam kiedyś teczkę dla taty na urodziny i była ok, skórzana, miękka i solidnie wykonana. Damskich rzeczy jeszcze nie kupowałam , ale myślę, że też są ok! Jak zdecyduję się i kupię to napiszę wrażenia!

Ala piękna ta Twoja torebka, szukam dokładnie czegoś takiego tylko w takim intensywnym karmelowym kolorze... marzę o torbie w tym kolorze już od jakiegoś czasu, będę musiała przeszukać sklepy internetowe, bo nigdzie nie można takiej dostać...

ala1234 torebka mi się średnio podoba, wolałabym ją w brązie jak już, ale jest tam kilka innych fajnych, na które bym zapolowała, w szczególności na torbę na laptopa, której nie mam :/

ładna ta pod linkiem, całkiem mi się podoba, jest niewielka- tak myślę- ale dużo się w niej zmieści :) a ja noszę dużo rzeczy :D

hej krysienka torebka jest fajna, prosta i w bardzo modnym teraz kolorze! taki ozywczy, jakby złamana czerwień :)

Gość ggafgdfsaedwqv edw s
własnie ta chanelka mi się podoba :) tylko kolor żłolty nie bardzo, a torebka niegrzecznej jak dla mnie powieewa tandetą ale cóz każdy ma swój gust