Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 adhadf

Tr膮dzik mnie niszczy!

Polecane posty

Go艣膰 adhadf

Tr膮dziku dosta艂em rok temu w czerwcu. By艂o to dla mnie nieoczekiwany zwrot akcji w moim 偶yciu. W gimnazjum by艂em pewnym siebie (a偶 zbyt) ch艂opakiem dopoki nie dosta艂em tr膮dziku. Po tym czasie sie zamkn膮艂em w sobie. Poszed艂em do liceum. Tam nikt nie ma tr膮dziku(opr贸cz tam 2 os贸b,ale co to jest) wszyscy niemal偶e perfekcyjne cery itp. A ja wypryszczony z w膮grami i wiecznie tlust膮 twarza. Mia艂em tego do艣膰. poszed艂em do derma da艂 mi tabletki i jakies mascie. Troche sie poprawi艂o. Teraz po tym czasie u偶ywam ma艣ci cynkowej isotrexinu i punktowa benzacne 10%. Pr贸bowa艂em wszystkiego, nawet sol膮 si臋 ok艂adam(podobno zmienia ph sk贸ry i to sk贸rze pomaga sie regenerowa膰) i jest w miare ok. Wiecznie mam czerwone policzki od tr膮dziku.Czolo w w膮grach. Nie wiem co robi膰. Mam dos膰. Cz臋sto by艂o tak,ze przez pryszcza nie wychodzi艂em do szko艂y. Powiedzcie co wam pomog艂o. plis.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dfgdfh
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fortuna si臋 ko艂em toczy trala
Kole艣 ja walcz臋 z tr膮dzikiem 8 lat i mia艂em jeden z najci臋偶szych na twarzy,torbielowaty,a mam 20 lat ju偶,musisz by膰 cierpliwym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abbabab
autorze podaj meila to napisze ci jak ja wyleczylam tradzik.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onomato-peja
ch艂opaku pokona艂am tr膮dzik a uwierz,dla dziewczyny to wi臋ksza kara ;-) smarujesz zinnerytem 3xdziennie tak na pocz膮tku przez miesi膮c potem smarujesz benzacne (bez recepty) 2 tygodnie a potem 2tyg znowu zinneryt i tak ju偶 przez ca艂y czas, zmieniasz lek co 2 tyg. bo potem sk贸ra nie raeguje wiem, przesrane ale jak nie chcesz chodzi膰 z bulwami to lepiej nie zapominaj o lekach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onomato-peja
i zamiast soli ASPIRYNE maseczki z aspiryny ka偶da dziewczyna ci powie jak to robi膰 no i po偶egnaj sie z czipsami czekolad膮 i fastfoodem a tak偶e sokiem jab艂kowym i cytrusami wszystko w temacie

Udost臋pnij ten post

niestety (?) lekiem na tr膮dzik jest sex vide "Poranek kojota"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaki seks
z tak膮 twarz膮 to mo偶e z r膮si膮 tylko odrwotnie, najlepszym lekarstwem na seks jest NIE POSIADANIE TR膭DZIKU

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 neferetetes
tr膮dzik to paskudztwo, walcz臋 z tym od wieku dojrzewania a mam 25 i w sumie teraz jest dobrze ale odwiedzi艂am tylu dermatolog贸w ze masakra, kt贸rzy przepisywali mi isotrexin, zinerit, tetracykline w tabletkach i jeszcze wiele innych, wszystko skutkowa艂o na chwil臋, a posz艂am do starszej pani dermatolog i przepisa艂a mi robiony spirytus za 5z艂 i pomog艂o:-), czasami nie warto przep艂acac, ale tak naprawde za tradzik odpowiedzialna jest gospodarka hormonalna i w pierwszej kolejnosci nale偶a艂oby zrobic badania na poziom hormon贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adhadf
Nie jem fast food贸w od kilku lat, nie u偶ywam cukru,nie pije gazowanych napoj贸w. Og贸lnie patrze co jem. Wybieram jedzenie bez zbednej chemii. Nie jem chips贸w ani batonow. Czasami czekolada, jaj mam juz kompletnie do艣膰 i wszystko mi jedno :( m贸j meil :szulim17@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fortuna si臋 ko艂em toczy trala
Chorujesz rok i ju偶 masz do艣膰 ? s艂aby z ciebie zawodnik :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adhadf
nie rok! mia艂em na my艣li ten prawdziwy bardzo zaawansowany tr膮dzik. Wcze艣niej ju偶 mialem tradzik, ale ''l偶ejszy''. Czy s艂aby ze mne zawodnik ? chyba tak ... masz racje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abbabab
sprawdz poczte.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adhadf
sex na tr膮dzik nie pomaga!! m贸wie wam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adhadf
a co myslicie o urynoterapii ????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Certyfikowane pi臋kno
Niestety tr膮dzik to nie tylko i wy艂膮cznie problem okresu dojrzewania, ale ludzi w ka偶dym wieku. Jest to choroba sk贸ry, kt贸rej pocz膮tek wyst臋puje w wieku m艂odzie艅czym, kiedy pod wp艂ywem zmian hormonalnych (nadmiernej stymulacji androgenowej) dochodzi do nadmiernego pobudzenia czynno艣ci gruczo艂贸w 艂ojowych (艂ojotoku). Produkowany 艂贸j zatyka uj艣cia mieszk贸w co objawia si臋 stanem zapalnym i bakteriami. Objawem tr膮dziku s膮 zask贸rniki i grudki. Zaawansowane leczenie tr膮dzika powinno by膰 pod nadzorem lekarza i to lekarza dermatologa. Pami臋tajmy, 偶e nieleczony tr膮dzik mo偶e doprowadzi膰 do infekcji i powstania blizn potr膮dzikowych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 itylllle
adhadf, Ty przeczyta艂e艣 to co ci wy偶ej Mr贸wa poda艂a? bo jako艣 w膮tpi臋, a tam jest kupa wiedzy.jedn膮 z podstaw walki z t艂ust膮 sk贸r膮 i zwi膮zanymi z ni膮 problemami s膮 kwasy, co jak sam widzisz pomaga bo przecie偶 cytryna zawiera kwasy aha. kup sobie krem z odpowiednimi kwasami i b臋dzie jeszcze lepiej bez cytryny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czuwajczi
Pr贸bowa艂e艣 epiduo? Je艣li nie to spr贸buj. Na pewno ci pomo偶e z tego co opisa艂e艣 to masz cer臋 idealn膮 pod zastosowanie tego leku.

Udost臋pnij ten post

Teraz mam 22, a m臋czy艂am si臋 z tr膮dzikiem ju偶 od 11 roku 偶ycia..Pojawi艂a si臋 pierwsza miesi膮czka - pojawi艂 si臋 i mega tr膮dzik.. G艂臋boki, podsk贸rny..Wiele wizyt i u kosmetyczki, i u dermatologa, i endokrynologa .. Pom贸g艂 wreszcie ginekolog-endokrynolog kt贸ry stwierdzi艂 偶e to przez PCOS.. Jak ju偶 uda艂o mi si臋 troszk臋 uregulowa膰 hormony, nowy ogniska przesta艂y wychodzi膰, wtedy "zaatakowa艂a" je laserem IPL - zabieg nie drogi, bo 100z艂 ale w moim przypadku na prawd臋 skuteczny! Nie mam blizn, a wszyscy zapewniali 偶e takowe pozostan膮. Ja mia艂am 4 zabiegi 2 lata temu i do tego czasu cud! Tzn cera nie jest jak u niemowl臋cia, ale w por贸wnaniu z tym co by艂o zawsze to jestem wniebowzi臋ta! Teraz raz do roku robi臋 sobie ten zabieg laserem tak na zapas ;) I wypijam codzienni po nawet 3-4 litry p艂yn贸w - m.in. czerwonej koniczyny -tak poleci艂a mi pani od tego lasera IPL.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla mnie najlepszym preparatem na tr膮dzik s膮 tabletki IQFACE. Usuwa istniej膮ce wypryski oraz przeciwdzia艂a pojawianiu si臋 nowych. Widocznie i stosunkowo szybko poprawia kondycj臋 sk贸ry twarzy i jest bezpieczny dla zdrowia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 plucerlumro1971fsbww
i zamiast soli ASPIRYNE maseczki z aspiryny ka偶da dziewczyna ci powie jak to robi膰no i po偶egnaj sie z czipsami czekolad膮 i fastfoodem a tak偶e sokiem jab艂kowym i cytrusami wszystko w temacie Jasne http://0je.org/6

Udost臋pnij ten post