Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddsfsdf

jak wyglada u was sex ?

Polecane posty

Gość ddsfsdf

najczesciej zaczyna sie od pocalunkow potem sciagam jej stanik bawie sie jej piersiami, potem sciagam jej majtki robie minetke pare minut, nastepnie ja sciagam wszystko z siebie zakladam gumke i jade. A jak u was to wyglada ?

Gość bunia 320
taa... wszystko rozgrzane, gumka zalozona a Ty jedziesz do domu? no naprawde biedna dziewczyna

Gość ddsfsdf
tak ona to lubie najbardziej

Gość mamona z bizona
u nos to je tok - pierwej zaznaczamy na zielono w kalendurzu kiedy bedziem sie kochac pozniej jak już dzieciska pozaganiam do spania ,oporządze chłupe to mój stary sie myje a ja robie mu kolacje jak już zje to wtedy idziem do izby stary ściąga mi fartuch, unosi na bok spódnice spuszcza swoje kalesony i mnie mizia po cipciusi palcyma a pózniej mnie zapina od tylu bo tak jest bliżej krzyża !!

Gość ddsfsdf
jebie cie

Gość ddsfsdf
potem kiedy ona idzie podmyc szybko zdejmuje gumke i jade jej jamnika,wtedy tryskam drugi raz i jest zajebiscie.

Gość ddsfsdf
hahahaha dobry ^ |

to szybko w sumie przechodzicie do rzeczy.u nas dluzej trwa gra wstepna niz sam stosunek.jesli mamy czas,to najpierw caluje mi kark, masuje, przewraca mnie na wszystkie strony i masuje wszystkie przyjemne miejsca, potem jestesmy w pozycji gdzie ja rowniez moge piescic jego.calosc trwa jakies 20-30 minut,potem roznie,czasem 10,czasem 30 minut samego aktu

''czas,to najpierw caluje mi kark, masuje, przewraca mnie na wszystkie strony i masuje wszystkie przyjemne miejsca, potem jestesmy w pozycji gdzie ja rowniez moge piescic jego.calosc ''' Hahahahahahahahah :-D :-D :-D :-D :-D

Wpadam zasapany i spocony z pracy do domu. Łapię oddech, ściągam spodnie, każę jej obciągnąć, po 2 minutach spuszczam się do buzi. Potem kładziemy się i razem oglądamy tv, najczęściej eurosport.

Gość Autorze,
a co robi twoja partnerka??

Gość edfhnrlgri
buzi buzi, zjazd na cycki, ściąganie gaci ja obciągam, za chwoile mam minetkę potem chwila 69 i lizanko nawzajem, a potem jazda kilka pozycji najlepsze to nogi na pagony i od tyłu, zalezy od dnia ale czasem decydujemy się na anal, rozkosz nadchodzi szybko w każdym przypadku :-)

Gość volga_jasnowidzaaa
ja podobnie jak kolezanka wyzej cąłowanie, zjazd na cycki,lodzik, minetka, jak dojde to przechodizmy to klasyka... pagony na jezdza znów dojde..znów bzykanie głównie klasyk..ale ostre rzniecie zmałym podduszaniem potem spusza mi sie na buzie druga runda..mizianie mojego tyłka..paluszki w tylek i sobie wali wolnia..potem mu obciagam ..krótki anal..zakłada gumke..ostre zrzniecie spuszcza sie na mnie:D

Gość haaaaaaa
a u mnie gra wstepna zaczyna sie od calowania stop.... uwielbiam jak moj facet to robi. Pozniej piersi (nie przepadam za tym) no i oczywiscie na wsttepie minetka tak ok 2-3minuty. Mozniej ja jemu w rewanzu troche lodzika.... sex generalnie nie rajcuje mnie tak jak gra wst.... ale ulubione pozycje nasze to na jezdzca, na pieska i nogi na pagony ;)

Gość haaaaaaa
i zapomniałam dodać, że czasami dla urozmaicenia jest seks z pieskiem a nie na pieska

u nas seks nie wygląda wcale a nawet nie chce wychylić się z za rogu :):D

zaraz padne .." szerokim łukiem " suuper mi się podoba to określenie :D