Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gy4y4hy4

jaki macie plan na siebie??-plan na zycie?

Polecane posty

Gość gy4y4hy4

w podpunktach;)?

Gość uciekajaca przyszla dziewczyna
1.koncze studia 2. szukam roboty generalnie ciesz sie, ze wesolo wegetujesz, to fajne, dodaj do tego jakas prace chcoiaz dorywcza, czytanie ksiazek i zyce jak w bajce.

Gość gy4y4hy4
:o

?:)

Gość gy4y4hy4
a moze dokladniej? jakie studia jaka praca jakie hobbby:P

studiuje dwa kierunki-fil.rosyjska i administracje. chcialabym wyjechac na erasmusa. w wakacje chcialabym teraz zwiedzic cos nowego, podrozowac. po studiach znalezc prace, miec wlasne mieszkanie(ta, jasne:D) i cieszyc sie zyciem, tyle. teraz lubie:gotowac, piec, czytac ksiazki, opiekowac sie bratanica, opindalac sie, chodzic na imprezy, uprawiac sport-aerobik, rower, marsze(nie moge biegac)

Gość gy4y4hy4
warto tą administracje studiowac?? bo jestem na pedagogice i mysle zeby sie przeniesc na administracje wlasnie zaocznie bo marze o pracy w biurze:)

Gość gy4y4hy4
czemu nie mozesz biegac?

bo nadwyrezylam sobie kolano i mnie boli przy aktywnosci fizycznej, a ze stawy s atakie niewdzieczne, ze jak juz raz cos sie stanie, to pozniej bedzie mi sie babrac, to boje sie, ze je sobie zniszcze, wiec zrezygnowalamz biegania ze strachu przed kalectwem, bo bieganie jednak obciaza strasznie.:) musze powiedziec, ze administracja jest fajna i jak wczensiej mialam zle zdanie o tym kieurnku,to teraz stwierdzam, ze prace na pewno latwiej po tym dostac niz po mojej filo. a moze zacznij adm jak drugi?

Gość gy4y4hy4
jedne studia juz skonczylam licencjackie teraz jestem na pedagogice zaocznie mgr i chce zrezygnowac na rzecz administracji bo dwoch kierunkow ciagnac nie dam rady bo wedl,ustawy kurdyckiej musialabym placic za dzienne:/

Gość gy4y4hy4
acha jestem tez bezrobotna

1. -lepsza praca (która juz jest w toku i to tylko kwestia czasu) 2. - Ona... ? :o

ta oplata za studia wchodzi od przyszlego roku. generalnie jasne, zmien jesli tak chcesz. mi adm sie podoba, takie glupoty, ale chcoiaz uzyteczne:) a nie chcesz zadnej pracy dorywczej?

Gość gy4y4hy4
szukam ale lipnie jest

Gość gy4y4hy4
ta pedagogika to bezsens:/ bezcel wogole mnie nie ciekawi myslicie ze to madre zrezygnowac z zaocznej pedagogiki na rzecz zaocznej administracji:)?

Gość Kolejnosc przypadkowa
@Mam dobra prace, wiec chyba do konca zycia bede musiala ja robic, bo lepszej miec nie bede. @Schudnac jeszcze 2 kg @Zrobic cos dobrego, jak wolontariat na przyklad @Poukladac moje zycie, moze wyjsc za maz @Kupic mieszkanie

Gość gy4y4hy4
ta pedagogika to bezsens:/ bezcel wogole mnie nie ciekawi myslicie ze to madre zrezygnowac z zaocznej pedagogiki na rzecz zaocznej administracji

Gość gy4y4hy4
kolejnosc przypadkowa a jaka to praca?

Gość dszdxsd
robić pieniądze bzykać laski jakberluskoni

Gość gy4y4hy4
up

Gość hurata
Radzę poczytać - http://www.proaktywnie.pl Ogólnie celem powinien być rozwój osobisty. Jaka część z was potrafi się jednak na niego nastawić?

Gość qwerty;
w moim przypadku powinno to wyglądać tak: 1. skończyć studia 2. zdiagnozować chorobę 3. podjąć terapię 4. znaleźć pracę 5. wyprowadzić się od rodziców 6. założyć rodzinę