Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on x

ona boi się pierwszego razu

Polecane posty

Gość on x

ja mam 25 lat, ona 21. Jesteśmy razem już ponad dwa lata, mimo to ona ciągle nie jest gotowa na seks. Miłość francuska i takie tam zamienniki miały miejsce ale zawsze jak dochodzi do czegoś więcej ona mówi, że boi się bólu boi się krwi, wpadki, boi się seksu i koniec. Rozumiem wszystko ale pierwszy raz doszło między nami do zblizenia 1,5 roku temu i wtedy ona się wycofała. Oczywiście uszanowałem jej decyzję, zależy mi na niej nigdy nie starałem się naciskać. ale takich sytuacji było tysiące... Kocham ją ale nudzi mnie to czekanie, zastanawiam się co jest nie tak. Byłem kiedyś z Dziewicą i wqszystko wyglądało całkiem inaczej... Próbowałem z nia o tym rozmawiać ale ona zawsze się obraża że ją naciskam na to gdzie wcale tak nie jest, nie zależy mi tylko na seksie ale wiadomo jestem facetem potrzebuję tego po prostu a już tak długo czekamy. Jeszcze teraz zamieszkaliśmy razem i to jest jakaś paranoja :| myślę o rozstaniu ale szkoda mi tych dwóch lat i tego wszystkiego i wg chujnia jednym słowem!

Gość erjirjiiojioe
ona albo jest jakaś chora, albo chce czekać do ślubu i ci nie powiedziała albo nie jesteś dla niej tym jedynym albo chuj wie co ale satrach przed bólem i krwią bez przesady.

Gość olalaolalalaoaalaa
dziwna dziewczyna, skoro już mnierszkacie razem.... nie wiem :|

Gość on x
no ja też

No ja się jej nie dziwię. Przecież to jest ból gorszy niż przy porodzie a krew tryska po ścianach i potem trzeba ściany malować. :classic_cool:

Gość olalaolalalaoaalaa
chyba pomarańczowy ma rację.... mo.żna wszystko zrozumieć asle laska przegina :(( 2 lata czekać. ja też czekałam około roku ale mój facet był też prawiczkiem było inaczej całkiem a Ty dorosły facet ona też dorosła mieszkacie razem i co. Może z nią coś nie halo

Gość Dobrze robi.
O kurwa! Jakim cudem ona z tobą jest, jak nie jesteś już czysty? Ja bym nic nie chciała z przechodzonym facetem, nawet orala. Huj wie kto już miał jego chuja w pysku. :P

Gość niezaspokojona koteczka
A co ona ma błonę ze stali ,że będziesz ją udarem przebijał ? ona ma na pewno 21 lat czy bardziej 12 ?

"cH*j wie kto już miał jego ch*ja w pysku. :p" W pysku to w pysku, a w doopie. :p

Gość Dobrze robi.
Przechodzony facet jest jak ciuch z lumpeksu. Niby wszystko w porządku, ale nie możesz być pewnym co się z nim działo, czy nie jest po jakimś zmarłym. Dlatego wolę dopłacić do nówki. Nie dla używanych facetów!

Gość on x
Robicie sobie z tego jaja, wiem moze to i jest smieszne ale nie dla mnie ldatego chciałbym z kimś o tym tyutaj pogadać na poważnie. nie mam za bardzo z kim bo raczej znajomym nie będę opowiadał o niej takich rzeczy zareagowaliby tak jak tutaj niektórzy.

Gość Dobrze robi.
Nie zmienia to faktu, że wielu dziewczynom to nie przeszkadza i zarówno chodzą do lumpeksu, jak i mają używanego faceta, ale ja bym tak nie mogła, bo znam swoją wartość. Koniec wywodu. :P

Gość on x
Dobrze robi w jaki sposób Twoje poglądy życiowe są związane z tematem?? Załóż jakieś kółko dziewic i prawiczków i głoś swoja dobrą nowinę ja tu poruszyłem inny temat

"Jestem prawiczkiem, nigdy w życiu nie ruchałem, że już o onaniźmie nie wspomnę." Jesteś kłamczyniem. :classic_cool:

Gość olalaolalalaoaalaa
dobrze robi jesteś pusta jak będen :P facet ma 25 lat i nie zastanawiałoby Cię co sie z nim działo przez wszystkie lata? ja bym się martwiła o 25 letniego prawiczka :P Chyba że byłby brzydki i geuby itd to inna sprawa :)

Gość Dobrze robi.
Pomarańczowy Skurwysyn w internecie można pisać wiele nieprawdy. Wolę pewniaka co do którego mam pewność, że nigdy tego nie robił.

"Wolę pewniaka co do którego mam pewność, że nigdy tego nie robił." Sprawdzasz czy facet ma błonę dziewiczą i po tym poznajesz? :classic_cool:

Gość olalaolalalaoaalaa
a jeśli fac et zwalił sobie konia kiedyś i bardzo tego żałował?:( Myślę, że jest skreśony a ty?

Gdyby nie ta obietnica kary to kłóciłabym się, że mam rację. :classic_cool: Przynieść Ci kabel od prodiża? :classic_cool:

Gość głupia cipaaaa
jak ona to sobie dalej wyobraża? rozmawiasz z nią na ten temat w ogóle? czemu nie postawisz sprawy jasno?

Gość kamillLlll
autorze.. ta kobieta jest dziwna.

Gość Dobrze robi.
Nie mówię o masturbacji, bo wtedy nikt nie używa faceta, tylko on sam to robi. Ale jak już macza czy to w gębie, czy to w cipce to sprawa wygląda inaczej!

Gość głupia cipaaaa
a jak się obraża to ją zostaw. no bo jak?:D

Gość Dobrze robi.
olalaolalalaoaalaa co mnie obchodzi wiek w jakim to się stało? Ważne jest, że facet był użyty. "Metka oderwana" i już nic się nie zrobi.

Gość on x
głupia cipaaa Zawsze zależało mi na udanym życiu seksualnym ale nie najbardziej, fakt że jest dziewicą trochę odciągał mnie od nalegania że ok potrzebuje czasu itd. To zajebista dziewczyna dlatego w sumie nie nalegałem, ale teraz to się za bardzo przeciągać zawsze jak poruszam temat to się wkurza, że na nią naciskam i wg dlatego rozmowa się szybko urywa. chuj wie o co tu chodzi

Dopiero teraz doczytałam post autora do końca. 25 lat czyli prawie tyle co ja, a używa gimgównianego skrótu "wg". Skrót wg to skrót od słowa według, a nie w ogóle. 😡

Gość on x
Michaszkoo no jestem bo robiłem jej palcówke powiem prosto z mostu i to czuć że jest

bo wiesz jest taka choroba jak ludzie wykazują przesadną niechęć do sexu jak na moje oko to powinieneś sprawe postawić jasno albo ona coś z tym zrobi i sie jakoś przelamie albo niech szuka innego faceta bo ty tak dalej nie możesz czemu z nia nie pogadasz mimo jej obrażania sie masz prawo powiedziec co myslisz i niech sie focha jak jej to ma pomóc jeżeli dalej nic to zabierz ja do sexuologa bo poważnie w wieku 21 lat bać sie że bedzie krew albo bol to jest troszeczkę kooooooooorwa dziwne