Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on x

ona boi się pierwszego razu

Polecane posty

Gość Dobrze robi.
Autor źle używa skrótów, bo zamiast uważać w szkole i się uczyć zajmował się maczaniem chuja w panienkach!

Gość olalaolalalaoaalaa
dobrze robi jesteś ładnie szurnięta ;D

Każdy ma swoje tempo, na Boga miłego. Ale tutaj faktycznie dziwacznym jest, że się zasłania strachem przed bólem i krwią. Dla mnie to jakby pić szampana zmieszanego z Kubusiem i nie iść do kibla ze strachu przed sraczką. Może ma jakieś złe doświadczenia z seksem związane? Molestowanie itede?

Gość głupia cipaaaa
czemu jej nie przyciśniesz?:P spytaj kiedy zamierza stracić dziewictwo. powiedz, że albo będzie jak ty chcesz albo spierdalasz:classic_cool:

no koleś albo se jaja robisz albo obydwoje macie jakies problemy strzelałeś jej palcówe i dalej jest dziewicą to jakie ty kooooorwa masz palce długie 2 cm?????? no sory ale coś ściemniasz chyba

Gość on x
powiedziałem jej że już tak nie mogę jakiś miesiąc temu to zaczęła lamentować, że kurwa co to ma być ze jestem chujem któremu zależy na seksie, ale fakt że czekam już tak długa na jej gotować neguje ten fakt. Zresztą moze to jej dziwne zasady, ona zawsze ma coś złego do powiedzenia na temat panienek które czerpią z seksu przyjemnośc i jeszcze jedno nadrzędne zdanie o którym zapomniałem napisać: CHCĘ ŻEBYŚ MNIE NAPRAWDĘ SZANOWAŁ. Szanuję, wiem że nie jest łatwa, jest bardzo trudna ale juz tak dłużej nie chcę

Gość Dobrze robi.
Ta jego laska powinna znaleźć sobie kogoś porządnego, bo i tak dobrego małżeństwa z tego nie będzie. Ale jak ktoś jest głupi i woli paroletnie konkubinaty i potem zmiana na nowy konkubinat to proszę bardzo. Moim zdaniem takie związki to strata czasu.

A jaka ta błona w dotyku jest? Ja se wkładałam, jak jeszcze miałam cnotę i nigdzie tej cnoty nie wyczułam. Można się bez błony urodzić?:classic_cool:

Gość on x
robiłem jej palcówkę do pewnego momentu. Nie pozwoliła mi przebić błony to by ją za bardzo bolało. Rozumiesz? No wsadziłem jej kawałek palca i dalej nie pozwoliła już mnie wszystko wkurwia

"a se wkładałam, jak jeszcze miałam cnotę i nigdzie tej cnoty nie wyczułam." Ja też nie. :D

Chłopie, czekaj albo zostaw. Ale to też recepta z dupy wyjęta, bo zostawiać kogoś z takiego powodu to...

Gość Dobrze robi.
Ciesz się autorze, że ci do pyska bierze. Ja na takiego jak ty nawet bym nie splunęła.

Mi się wydaje, że ja straciłam dziewictwo podczas jazdy na rowerze. To chyba było wtedy kiedy mnie nagle coś tak w środku zabolało, że aż z roweru spadłam, a pół ulicy krwią było zalane. :classic_cool:

Perf, Ty to wiadomo, od maleńkości zabawa z butelką, to jak niby wyczuć miałaś. Chyba, że cycem karmili, to wtedy pozostaje...(tu następuje gorączkowe zastanawianie się, czym by tu jeszcze stracić dziewictwo)

Gość baaardzo dzwna sprawa...
jak można bać się bólu i krwi?! naczytała się głupot i panikuje? przecież to nie świniobicie!!! może ona faktycznie chce czekać do ślubu, pytałeś ją o to? powiedz że masz na nią wielką ochotę i dłużej nie wytrzymasz, że ją szanujesz bardziej niż bardzo, może ją zachęcisz... ona wie o twoich doświadczeniach z dziewicami (czy tam dziewicą)? powiedz jej, że znasz się na tym i nie zrobisz jej krzywdy!

chłopie no to cóż ja Ci powiem sprawa jest jasna laska z toba nie pujdzie na calosc i juz moze bedzie czekac do slubu a moze jest wogole totalnie anty jeżeli chodzi o sex ale 2 rzeczy ci powiem nawet jak sie z nia ozenisz to raczej supersexu z nia miec nie bedziesz i druga sprawa powiedz jej że według Ciebie uszanowałeś ją odpowiednio a teraz stawiasz ja przed wyborem albo zaczniecie poważny związek ze współżyciem albo Ty nie widzisz w tym sensu i niech wybiera jak zacznie Cie wyzywać to po prostu powiedz jej że chcesz jasnej odpowiedzi na swoje pytanie no kurwa facet postaw sie i tyle nie to nie i niech spada ona sie szanuje no kooooooorwa to jak nie chce być dotykana przez osobe która ją kocha to niech siostrą zakonną zostanie i tyle kurwa chłopie tu nie ma na co czekać, lepiej już nie bedzie no bo chyba nie sadzisz że z jej nastawieniem któregoś dnia jej sie po prostu zachce nie łudź sie

Myślisz Deka, że to mogło być jeszcze wcześniej? W sumie był taki Rafał, jak miałam pięć lat to tak mnie walnął w głowę, że na moment przytomność straciłam, może to jego sprawka. 😡

Gość on x
inaczej patrzyłbym na to gdybym znał prawdziwy powód, typu poglądy religijne czy coś w tym stylu. Najbardziej boję się, że ona nie będzie chciała się ze mną nigdy :/ kiedyś prowadziłem bogate życie seksualne, nie że zmieniałem partnerki, miałem jedną stałą ale naprawdę było nam dobrze a teraz czuję że brakuje mi teog co powinno naprawdę łączyć ludzi którzy sie kochają. Nie wiem czy gdyby chciała czekać do ślubu byłoby mi z tym łatwo, kupić kota w worku hmm

Perf, daj dupkie, po obecności tego jakiegoś gazu stwierdzę, ile lat upłynęło od utraty dziewictwa. Tako robiom archełolodzy!

Gość głupia cipaaaa
chlopie, bogate życie prowadziłeś, a teraz się postawić nie potrafisz? każ jej wybierać, dlugo się naczekałeś....

koleś nie rób z siebie pierdoły napisaliśmy Ci załatw sprawe po męsku i niech wybiera no chyba ze lubisz zabawy oralne i z własną reką, żalisz sie tutaj ludzie dali Ci pare potencjalnych pomysłów jak to załatwić teraz wybierz najlepszy i działaj żaleniem sie nic nie zdziałaś może Ci troszke ulży ale co z tego badź facetem i postaw sprawe jasno

Gość Dobrze robi.
"kiedyś prowadziłem bogate życie seksualne, nie że zmieniałem partnerki, miałem jedną stałą ale naprawdę było nam dobrze" A świstak siedzi. :D Jakby było tak dobrze to by się uczucie nie wypaliło. Nigdy nie stworzysz dobrego związku. Mądre kobiety wiedzą, że nie ma sensu z takimi jak ty próbować coś sklejać.

Gość on x
no tylko że ona robi ze mną pewne rzeczy ale granica jest postawiona przez nią żadnego wpychania a dotykanie jest ok. Tyle razy już rozmawialiśmy, tyle razy prowokowałem takie sytuacje starałem się jak idiota, robiłem jakieś kolacje i wg świece, kąpiele żeby ją rozluźnić jak sie boi czy coś ale nic to nie dało. Wszystko do dupy. Szkoda mi tych dwóch lat zejebiście ale nie da się być razem i się ze sobą nie kochać przynajmiej od pewnego momentu :/

Gość 38 latka
on x, jestes głupi, taka dziewczyna to skarb. Sex ma byc po slubie i jeszcze raz po slubie. Uwierz, dzis ze swieczką takiej nie znajdziesz, a i w przyszłości jak to sobie przypomnisz to będziesz dumny , ze hej1 Ja tez bylam dziewicą do slubu i wiem, ze wtedy facet kobietę szanuje ....

Za duża, nie mogę się dostać do środka. Swoją drogą, dziewictwo traci się od tyła, czy od przoda? Górą, czy dołem? Na umarlaka, czy na prawnika?

Jeśli to było z Rafałem to ja nie wiem, nieprzytomna byłam. :classic_cool: I żadna za duża, w sam raz. :classic_cool: