Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on x

ona boi się pierwszego razu

Polecane posty

Gość knnsdkj77
upij ją, zaproś kumpli i wyruchajcie ją we wszystkie dziurki, wtedy nabierze ochoty i juz codziennie bedziesz ja rypał

''olalaolalalaoaalaa Elsa21 to był bardziej ból od strony psychiki, po prostu nie chciałaś'' - za 1 razem nie chciala. pozniej jak juz wiedzialam jak to jest juz chcialam ale i tak dalej bolalo.moze bylam za waska nie wiem. ''Dobrze robi. "wiem moze twoja tez sie kiedys przelamie ale nie zycze jej bolu i zaciskania zebow za kazdym razem przez jakis rok jak to u mnie bylo" '' K**wa! To jest patologia! - niby czemu patologia? ;/////// pfff ''prezerwatywa nie daje 100% epwności, może pęknąć, od środków antykoncepcyjnych się tyje,'' - hormony tez nie daja 100% pewnosci, a z tym tyciem nie przesadzaj nie kazdy tyje to po pierwsze a po drugie moze ktos akurat chce przytyc? ja tam bym sie cieszyla gdybym przytyla przy okazji brania tabletek. ''Dobrze robi. Elsa21 kobieto! Jak jest coś nie tak to się mówi i szuka rozwiązania, a nie udaje, że wszystko w porządku. Założę się, że kupilibyście lubrykant, albo przedłużyli grę wstępną i byłoby lepiej, ale pewnie... Po co? Udajmy sobie, że wszytko jest ok. '' -kto powiedzial ze ja siedzialam cicho? nic nie pomagalo, za gruby on, za waska ja- tyle. przeciez nie bede szukac specjalnie kogos z chudym kijem za przeproszeniem! bylo minelo, teraz juz nic nie boli, jemu nie schudl, to ja sie ''rozjechalam'' ...

Gość on x
dobrze robi ty tępaku :)

Gość gość
Ona ma rację, że nie chcę a ty człowieku pozostaw ją komuś kto ma czyste serce . Ta "miłość" którą ty ją częstujesz pochodzi od psów i trzeba ją porzucić gdyż możesz się stać nienormalny jak niestety wielu innych.