Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no jak? jak? jak?

JAK DO NIEGO DOTRZEĆ?

Polecane posty

Gość bogu4432f
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, postanowiłam przejść test na przepowiedzenie życia na http://poznajdate.com i daty się pokryły!

Gość no jak? jak? jak?
nie to, że poszukam sobie kogoś innego ale sama świadomość czy faktycznie on chce ze mną być czy też nie...chyba nie sądzisz, że będę czekała 3 lata?

Gość SKORO..........
Tak to faktycznie bardzo piekna ta miłośc Twoja do niego:D Jak nie ten to inny;)

możesz z nim szczerze pogadać ale nie żądaj odpowiedzi na już daj mu czas na zastanowienie się.

Gość Mikaaaaaaa11111111
Coś ci napiszę. Ja jestem kobietą ex. My nie jesteśmy ze sobą już rok z pewnych powodów. Ale wciąż się kręcimy wokół siebie. Zarówno ja jak i On poznawaliśmy nowe osoby przez ten czas. Jednak oboje nie potrafimy lub nie chcemy wejsc w inne związki. ON też poznał różne kobiety przez ten czas ale im bardziej się kontakt z nimi rozwijał on uciekał i szukał kontaktu ze mną. Ja miałam podobnie.Nawet gdy poznałam kogoś nowego i zaczynało dziać się ciekawie to zaczełam myśleć coraz bardziej o NIM. To ,że on kaze ci czekac naprawdę nie znaczy nic.Uwierz mi. Bedziesz czekać długo może doczekasz się ale tylko wtedy gdy on przestanie Ją kochać- a to mało prawdopodobne jesli ona wciąż jest w jego życiu. Mówię to z własnego(naszego doświadczenia) A nadmieniam ,że jestem od Ciebie troszkę starsza.

Gość Laura_xxx
Hej, myslę, ze wszyscy Ci tu dobrze radzą - gdyby chlopak chcial z Toba być to by byl - myślę, ze nie ma sensu naciskać. A ultimatum to już w ogóle szalony pomysł... pozdro.

Gość no jak? jak? jak?
pisałam, że mi na nim zależy a nie, że go kocham. kochać nie idzie tak od razu...są pewne etapy, które trzeba przejść, żeby kogoś pokochać. dobrze nam się rozmawiało, fakt faktem zależy mi na nim ale skoro on mną się bawi i mam tak sobie czekać wiekami.... gdy będę wiedziała czego on chce to będę wiedziała czy mam w nim pozostawiać nadzieję czy też nie - i o to mi chodziło.

Gość no jak? jak? jak?
*pokładać skoro ultimatum to zły pomysł to co innego pozostaje?

Gość Mikaaaaaaa11111111
Czytasz to co się do Ciebie pisze?? Bo mam wrażenie ,ze takie odpowiedzi jak ci dajemy cię nie interesują.