Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale odpowiedz mi czy

czy całowanie się czasami i stała wymiana smsowa z facetem który jest zajęty

Polecane posty

to duże świństwo czy tylko takie trochę?

Gość Meleńka 88
a chciałabyś żeby Twój Chłopak całował się z inna???

właściwie to z niejednym.

mój były robił z inną dużo więcej niż całowanie.

Gość abbabab
swinstwo bardzo, on lafiryndo jest zajety

to oni zaczynają

Gość skoro ona się całuje
z zajętym facetem to znaczy że on się też całuje z inną i jej to nie przeszkadza. A tak szczerze to nie stać cię na faceta bez dziewczyny, żony czy innego przychówku

Gość ej ludziska
tam iwlekie rzeczy... panny tez nie sa lepsze. maja meza, dzieci, a rzna sie z obcymi kolesiami, nie tylko z nimi caluja i nie robia z tego nic wielkiego.

jeśli on umiał całować inną będąc w związku i nie tylko, ja też chciałam wiedzieć jak to jest...

Gość Cassiopea
To także oznaka braku szacunku do samej siebie moim zdaniem. Poza tym, wymieniajac z nim smsy i całując się z nim na co liczysz? Że zostawi dziewczynę i będzie z Tobą? Jeśli nawet to będac z Tobą prawdopodobnie znajdzie sobie znów kogos na boku. Bo chyba nie powiesz, że robisz to ot tak, dla rozrywki? Szkoda czasu na takiego faceta, skoro jest tylu fantastycznych, wolnych.

Gość kasandra szczawik
w skali świństw Gollodupca-Parsmarcka mieścisz się pomiędzy 27,3 a 28,6 zależnie od interpretacji punktów odniesienia ale zauważ, że oni na skali umieścili także seks ze słoniem na pozycji 33

Gość asassaa
jesteś wyjątkowa, a twoja historia wzruszająca ahaha

cieszę się że Ci się podobało :P

i uważaj do kogo podbija Twój facet gdy tylko odejdziesz na 2 metry :P

Gość co za forumowe
jeśli on umiał całować inną będąc w związku i nie tylko, ja też chciałam wiedzieć jak to jest... no wlasnie. tez dorstam do tego by spronbowac, poki jeszcze ktos chce zawisic na mnie oko :classic_cool: ale tak powaznie, to facet zajety tak jak zajeta kobieta, sami powinni wiedziec, ze ... tylko dla niektorych ten dreszczyk emocji jest silniejszym i nie mysla o swojej drugiej polowce, ze moze sie ona dowiedziec, ze moze ja to zabolec. a boli. bardzo boli. pozniej czlowiek chce zrobic to samo i bywa, ze nie brnie za daleko i traci szacunek. do seibie.

Gość zapytaj swojej mamy
czy jej nie przeszkadza że tatuś całuje się i smsuje z inną:D

"nie mysla o swojej drugiej polowce, ze moze sie ona dowiedziec, ze moze ja to zabolec." boli bardzo, że dużo można zrobić by to zagłuszyć i nie czuć się jak odrzut. Ale seksu nigdy z zajętym nie będzie. Ja traktuję te znajomości koleżeńsko, jeżeli oni inaczej, ich sprawa. Całowanie się? czasami ponosi. Przyznam się, że warto było, chciałam zobaczyć jak to jest być drugą i przyjrzeć się facetom, którzy okłamują dziewczyny - z drugiej strony. To mnie nauczyło, że należy mieć więcej tolerancji dla wszystkich, także zdradzających. Ale lasek dających dupy zajętemu i uganiających się za nim na bezczela nadal nienawidzę i nie zrozumiem ich.

Duże świństwo....;/ A może zamiast zadawać takie pytania postawisz się w sytuacji drugiej osoby choć na chwile...

Gość nie robta wiochy pl
Przyznam się, że warto było, chciałam zobaczyć jak to jest być drugą i przyjrzeć się facetom, którzy okłamują dziewczyny dlatego napisałam, ze dorastam zeby sprobowac, ale po pierwsze brak odwagi. po drugie bawic sie a posunac sie o krok za daleko, to chyba nie w moim stylu. szanuje siebie. jeszcze szanuje. tylko po trzecie, sama siebie nazywam glupia i naiwna. swiat sie nie zmieni. a ja pozostane taka sama i pragnaca ciepla.