Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALE POWIEDZ MI.....

CZY PÓJŚCIE NA STUDNIÓWKĘ Z BYŁYM TO DOBRY POMYSŁ?

Polecane posty

Gość ALE POWIEDZ MI.....

Wiem, że do studniówki jeszcze pół roku wątpię, że kogoś poznam. czy iść z byłym?

Gość wkurzyłem się
zależy jakie stosunki Was łączą. Właściwie mało napisałaś w temacie. Chcesz do niego wrócić? do studniówki i Ty i on możecie sobie jeszcze kogoś znaleźć...

Gość ALE POWIEDZ MI.....
jak byliśmy razem to często się kłóciliśmy, teraz gdy od czasu do czasu piszemy to jest ok. powrotu raczej nie będzie (chociaż na 100% nic nigdy nie wiadomo)

Gość wkurzyłem się
ale nie masz z kim iśc i dlatego chcesz go zaprosić?

Gość zakochany misiek
jezeli twoj byly nadal cie kocha to odbierze to jako probe ponownego nawiazania bliskich relacji.takze jesli ty nie masz takiego zamiaru to szukalbym kogos innego

Gość ALE POWIEDZ MI.....
po prostu jak byliśmy razem na sylwestra to fajnie nam się bawiło. Nie mam nikogo bardziej odpowiedniego niż on. Wątpię, żebym kogoś poznała, niestety przeżywam same rozczarowania.

Gość ALE POWIEDZ MI.....
nie wiem jak to jest w zwyczaju mojej szkoły czy jest alkohol czy nie...boję się, że on się upije, chociaż jak przyjedzie samochodem to raczej nie będzie pił. zauważyłam u niego to dziwne zachowanie gdy planuje się impreze całonocną - wtedy lubi wypić. I DRUGA WAŻNA RZECZ że mnie wystawi dzień przed studniówką.