Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajsaghjhsa

po czym poznać, że jest się PIĘKNĄ ?

Polecane posty

Gość OneTwo
Pewnie pełno takich zdjęć w sieci. Bardziej interesujące byłoby np. podczas szorowania tych płytek na podłodze.

Gość OneTwo
To fotka chyba po ciupcianiu. Chyba, że to ściema z tą męską koszulą. Kupiona w biedronce dla picu, a fotka robiona z samowyzwalacza.

zapytam z ciekawości, dużo zjada dziennie taki piesek i gdzie go trzymasz, na dworze czy w domu, pewnie potrzebuje dużo ruchu..?Chciałabym sobie takiego kupić, ale akurat się przeprowadzamy, więc nie wiem, kiedy to nastąpi, no i wiadomo, trzeba mieć odpowiednie warunki, żeby mieć takiego dużego psa.

NIe az tak duzo zjada. Karmiony jest sucha karma, dziennie zajada 2 miski takie spore, tj ok.400-600gr karmy z odrobina mokrej zeby lepiej smakowalo ;) 'TRzymam' go w domu ;) rottweilery np zima nie powinny przebywac na dworze. Natomiast posiada bude w ktorej uwielbia spac;) bo wiekszosc czasu i tak spedza na zewnatrz. Co do ruchu- kazdy pies potrzebuje sporo ruchu, mozesz miec malenkie mieszkanie, to nie stoi na przeszkodzie posiadania duzego psa, poniewaz i tak biegac bedzie poza domem ;) a rottki maja to do siebie, ze lubia sie wylegiwac wiec klopotu z nimi w domu nie ma.

Gość Teraz tym bardziej
prostytutka, bo na tym zdjęciu jeszcze widać nagie pośladki: "Lookrecja to porównanie nawet nie było śmieszne zmieniłam zdjęcie, masz szanse się zrekompensować http://www.poomoc.pl/ http://wd10.photoblog.pl/np5/201106/2E/957840 59.jpg". Normalnej kobiecie nawet nie przyjdzie do głowy robić sobie takie zdjęcia, a tym bardziej jeszcze pokazywać je obcym ludziom. Oba zdjęcia mówią sama za siebie.

Gość Teraz tym bardziej
A porównanie mojego poprzednika nie miało być śmieszne, było po prostu zgodne z prawdą, biorąc pod uwagę to, co widać na zdjęciach. Więc się nie oburzaj, tylko zastanów nad sobą.

Co do kupna psa- mam nadzieje, ze masz juz jakies doswiadczenia z takimi psami. Niezwykle istotne jest w przypadku ras tzw groznych aby pies wiedzial gdzie jest jego miejsce w stadzie. Musi byc szkolony i trenowac regularnie, wiedziec kto jest szefem ;) wtedy to wlasnie taki mis :) W przypadku slabego przewodnictwa czlowieka (dla psa rodzina jest stadem i tak jak w stadzie, w sforze najsilniejszy pies jest przywodca- pirewszy je etc etc i on rodzine uwaza za swoje stado) pies bedzie probowal zdominowac domownikow i jesli to sie stanie to moze nie miec happy end-u taka historia ;) Jesli jednak pies wie gdzie jego miejsce, jest wyszkolony, slucha cie nie ma lepszej rasy niz rottweilery. Sa to psy, ktore sa najszczesliwsze bedac blisko czlowieka, pilnuja cie stale, chodza wszedzie gdzie ty. KOchane na maxa :) no i bardzo inteligentne. Bardzo szybko sie ucza- ten na zdjeciu ma w tej chwili 9 miesiecy i od dawna, nawet nie wiem ile dokladnie, reaguje na komendy siad, zostan, noga, rownaj, generalnie slucha sie w kazdej sytuacji, a wszystkiego czego sie nauczyl, nauczyl sie za pierwszym razem- pozniej tylko utrwalamy Trzeba jednak troche wiedzy i umiejetnosci. Rottweiler jest jak media markt- nie dla idiotow ;)

Piękne to są osoby, gdzie nawet jak ktoś ich nie lubi to musi to przyznać.

Mam jeszcze suke, kilku letnia, adoptowana przeze mnie bo nikt inny jej nie chcial, gdyz byla 'agresywna' ... Zsocjalizowalam ja na tyle, ze nikt nie wierzy, ze ten pies kiedys warczal na ludzi, nie przepadal za dziecmi, nie pozwolil podejsc na metr kolo swojej miski. Jest u nas 3,5 roku, chodzi bez smyczy ZAWSZE, chyba ze ma ja na sobie- ale niesie ja w zebach, co uwielbia :) nie zdarzylo sie aby nie wykonala jakiejs komendy, jest bardzo lagodna i kocha wszystkich, nawet inne suki :) Chodzi ze mna wszedzie :) i ma mnostwo fanow w mojej okolicy ;)

aha! Nie kupuj nigdy psa bez rodowodu, nie wiadomo jakich ma przodkow itd, jesli chcesz kupic bez rodowodu lepiej adoptuj mloda suke, latwo ja ulozyc, a wdzieczna bedzie ci do konca zycia :) Np. z fundacji rottka.pl

no z tą koszulą to ściema, a fotę robił samowyzwalacz 🖐️ nie ma mi kto takich zdjęć robić, niestety :(

a do kogoś wcześniej: wzrost 167,5 waga 58 kg wymiary wcale nie są imponujące a w udzie mam z 54

Gość OneTwo
To już lepiej wróć do tamtego zdjęcia. Swoją drogą kojarzy mi się z jakimś obrazem, gdzie jakaś postać trzyma dłonie na policzkach, w rozpaczy.

to tylko zdjęcia dam link do mojego photobloga, podbiję sobie oglądalność!

Gość nadin.de
lookrecja ile Ty masz lat? daje Ci jakies 16-17:P

ja cie kutwa znam lookreccja -to ty jestes tą bolerdine co ma taką chorobe jak nazwa nicku !

Gość oraaaalek góóóralek
Po ładnej cipce mozna poznac.