Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajsaghjhsa

po czym poznać, że jest się PIĘKNĄ ?

Polecane posty

Gość OneTwo
A co to znaczy ? Może oznacza to, że ktoś ma coś popierdolone z emocjami?

g*wno wiesz o borderline, a na obecnym etapie mojego życia tak się do mnie ma, jak piernik do wiatraka. bpd.szybkanauka.netl jak już. ja, mhm, najlepsza..... :D uwielbiam Cię ;)

ciekawe ile życiowych rozmów za nami, nyan, że taka pewna swego jesteś anyway, dzięki za komplement

a ty niby taka życiowa jesteś? masz 17 lat i powinnaś sie leczyć na głowę /moze juz to robisz/ .To nie miał być komplement jak będziesz juz pełnoletnia to za swoje po dupie od innych dostaniesz właśnie za swoją inność.

Gość OneTwo
Czyli człowiek zachowuje się dziwacznie i nie jest w stanie pojąć tego ? Nie jest świadomy swoich dziwacznych poczynań ?

hahahahahhahahhaahahahahahahahahahhahahahahaha o, rly? a na czym polega ta moja "inność", hm? nie rozumiesz chyba znaczenia pewnych słów, co ma "bycie życiowym" (czegokolwiek to, kurwa, nie oznacza, hahaha :D) do życiowych rozmów? sęk tkwi w tym, że w ogóle mnie nie znasz i robisz z siebie debila. 🖐️

OneTwo -> bpd.szybkanauka.net - jak jesteś ciekaw, to tu jest wszystko na ten temat, ale wiedz, że dotyczy mnie to w takim stopniu, jak i Ciebie.

Gość OneTwo
Jak już się kłócicie to róbcie to ładnie. Jak tenisistki na korcie, a nie jak baby w błocie.

na forum jestem bardzo dlugo i juz widziałam twoje wpisy na innym nicku czego sie tak burzysz ,ze ci ktos prawdę pisze?

na tym forum po raz ostatni byłam niespełna rok temu, a jeżeli przez wzgląd na tutejsze wpisy uważasz, że mnie "znasz", to gratuluję obiektywizmu :D nie burzę się, tylko śmieję 👄

Gość AHAHHB UAHAHAH
aaa przypomnialem sobie ta Lookrecja niezle tu kiedys namieszala z jednym gosciem, wstawila jego fotki w pewne meijsce bz jego zgody...chamskie to BYlo. WIDZE ZE GOWNIARA ZNOWU TU WLAZLA TERAZ W KUREWSKIEJ ODSLONIE

Gość ajsaghjhsa
hej hej hej wroccie do tematu

Gość lookrecja,a jak tam z Twoim
chlopakiem?:P kiedys nawet demota pierdolnelas o tym,jak to Was razem wspaniale i jak on Cie rozumie.Pamietam,ze dalas czarno-biale zdjecie:) pytam,bo napisalas,ze nie ma Ci kto zdjec robic i pomyslalam,ze moze juz nie jestescie razem. Ty wyzej,co wspomniales o sossssie i przerobkach zdjec-tyle osob sie z niego napierdalalo (zreszta nie tylko z niego),a Ty akurat sobie lookrecye upatrzyles/as:O dziewczynie porzadnie sie dostalo i pewnie drugi raz juz tak nie postapi,wiec daruj sobie wypominki🖐️

Gość lookrecja,a jak tam z Twoim
a,i z ciekawosci zapytam,czy Twoja talia ma nadal 66cm?:P (tak pisalas w zeszlym roku na jakims temacie o modelingu czy cus)

Gość defewrwer
kupa zbita z ta lookrecya:P