Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jużsatarajestemmmm

Czas prawidziwej młodości to 16-20 i koniec!

Polecane posty

Gość jużsatarajestemmmm

Też tak uwazacie?Ja nie mogłam doczekać sie jak bede miała lat 18-a tu prosze jak z górki,w tej chwili mam 25 i czas tak leci że szok.A najlepsze lata to wlasnie 16-20.Jak mialam 16 poznalam mojego obecnego męża :) i razem szaleństwa,wybryki, szkoła oczywiście i maturka,potem studia... i ciąża.W wieku 21 lat urodzilam i przerwalam studia :( mysle ze ten najlepszy wiek trwa bardzo krotko.Zawsze bede je wspominac :(

Gość jużsatarajestemmmm
tęsknie za tymi czasami, zero zmartwień,życie beztroskie :( ktore juz nigdy nie powrócą! a dziewczyny dzisiaj nie mogą tego docenić i w tym czasie czyli 15 w zwyż zachodzą w ciąze...masakra.

Gość fdvadvca
nie wiem czy tak zachodzą :D nie chce cie martwic ale ja mam 24, nie mam dziecka i mam tylko jedna dziewczyne na roku dzieciatą. byłaś nieodpowiedzialna to teraz masz dzidzie. współczuje, ja nie jestem gotowa na takie rzeczy, ani pracy, dopiero kończe sie kształcić. weź sie za nauke i prace, bo dziecko to za mało.

Gość fdvadvca
aha no i oczywiście broń boże nie jesteś stara :D no co ty za głupotę wymyśliłaś :D

Gość jużsatarajestemmmm
fdvadvca a co tu robisz?na dziale macierzynstwo i wychowywanie dzieci? Ja absolutnie nie zaluje mojego dziecka,a wrecz przeciwnie-ja bardzo chcialam miec dzieco.Pisze tylko jakie sa najlepsze lata mlodosci,nawet gdybym studiowala to te lata sie koncza,bo w moim przypadku na studia sama muislam zarobić,a wiec zaczely sie schody. A co do nicka-napisalam taki poniewaz do porownania lat nastych jestem stara,a jak widze dzisiejsze nastolatki smiejace sie z wszystkiego-czuje sie stara :)

Gość zakallalal
no i proszę bardzo, kolejna jesteś tępa, niewykształcona matka,

Gość zakallalal
a widzisz ja skończyłam tylko gimnazjum a mam roboty ze łoooo a i umim pole obobic w dzien. dobra ze mnie gosposia :) a i jeszce jak obobie te pole ide obciągnąc całej wsi na diskotece :)