Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gregson

nadmierna potliwość

Polecane posty

Co jest dobre na nadmierne pocenie się ale całego ciała? Pot głównie przy wysiłku lub graniu w piłkę(zawsze sobie mówię że to normalne) ale gdy wracam do domu i ściągam koszulkę to jest mokra CAŁA! Czy jest jakiś dobry i sprawdzony sposób? POMOCY LUDZIE!!!

Gość rugrufifuiorfu
ja czesto sie poce mimo ze czesto mam zimne mokre dlonie i stopy

Gość rugrufifuiorfu
to chyba przez problemy z krążeniem nadcisnienie i puls

Gość rugrufifuiorfu
a szczególnie w nocy, stopy musze miec zawsze odkryte bo inaczej jest mi za gorąco, czasami mam takie wachania temperatury raz mi jest zimno a raz cieplo

Gość rugrufifuiorfu
a wkurza mnie jak mam zimne rece , ale cale spocone

Gość Kilcia
Sprawdź hormony a szczególnie tarczycę(tsh na początek). U mnie to jest sprawa hiperprolaktynemii (tak mi się wydaje),ale wszystkie inne hormony miałam też przebadane i tylko z prolaktyną jest kłopot.

Witam Osobom z okolic Bytomia, Rudy Śląskiej, Świętochłowic, Katowic, Chorzowa, Tarnowskich Gór,Zabrza, Gliwic, Siemianowic Śl., Czeladzi, Będzina wypożyczę sprzęt do Jonoforezy na nadpotliwość rąk, stóp, pach i twarzy firmy MEDISUN GS10 Mocne strony urządzenia: Brak konieczności używania farmaceutyków -brak skutków ubocznych, Terapia jest szybka i efektywna, Urządzenie jest bardzo proste w obsłudze, Doskonałe wyniki leczenia. Link do ogłoszenia, skopiuj i wklej: http://katowice.gumtree.pl/c-Firmy-Uslugi-pielegnacja-uroda-Wypozycze-Aparat-do-jonoforezy-na-nadpotliwosc-Medisun-Gs-10-W0QQAdIdZ391671231 Pozdrawiam Marcin

Gość inesines666
Jest wiele gabinetów, gdzie leczy się nadpotliwość. Np. moja siostra, która cierpiała na podobny problem, zapisała się na zabieg leczenia nadpotliwości do Dermique w Krakowie, bo tam mieszka. Pomogło jej. Czasami warto zainwestować w coś takiego, bo zwykłe, domowe sposoby najczęściej nic nie pomagają.