Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnezero

ja juz niechce zyc

Polecane posty

totalnezero -> To nie do konca tak jest. W dzisiejszych czasach w Polsce (nie wiem jak to bylo kiedys) kobiety lecą na ladnych (niektore to nazywaja "przystojnych", co wedlug niektorych nie jest synonimem, ale generalnie ladna buzka faceta = przystojna buzka faceta), dobrze zbudowanych, inteligentnych, bogatych i z dobrym poczuciem humoru facetow (z grubsza wymienilem chyba wszystkie najwazniejsze cechy, ktore latwo rozpoznac bardzo szybko w relacji z druga osoba). Im wiecej posiadasz z tych cech na dobrym poziomie tym wieksze masz szanse na znalezienie dziewczyny. Im wieksze masz szanse na znalezienie dziewczyny, tym wieksze masz szanse na znalezienie takiej dziewczyny, ktora Tobie odpowiada. To fakt, ze fajnie by bylo znalezc dziewczyne, ktora chcialaby Ciebie za to jaki jestes teraz. Ale niestety moim zdaniem dla dziewczyn takie parametry (188cm/58kg) wygladaja odrazajaco i zadnej to nie pociaga. Ja sam mam 180cm i 70kg, a mowia ze jestem chudy, mimo ze czasem cwicze raz na jakis czas. Jednak generalnie mysle, ze doszedlem do "akceptowalnych" parametrow, bo w Twoim wieku wazylem tez mniej niz 60kg, przy tym samym wzroscie :) i wygladalo to koszmarnie. Przed Toba bardzo dluga droga, ale generalnie musisz wiedziec, ze wyglad niestety jest jednym z najwazniejszych cech u faceta w oczach kobiet, niezaleznie od tego kim ta kobieta jest. Jakis czas temu poznalem dziewczyne, ktora jest bardzo inteligentna i co ciekawe też mądra. Ponadto wygladala na taka o jak to sie ladnie mowi - bogatym wnetrzu. Dowiedzialem sie od niej, ze kocha sie w jakichs tam slicznych chlopaczkach typu Jared Leto, Ian Somerhalder etc. etc., co nigdy by mi nie przyszlo do glowy, bo sadzilem ze taka dziewczyna ma inne spojrzenie na te sprawy. Dlatego przypuszczam, ze nie istnieje dziewczyna, ktora by nie patrzyla na wyglad, wiec jest to uniwersalna cecha, nad ktora trzeba pracowac, zeby zwiekszyc swoja wartosc w ich oczach.

Gość dobra koniec prowokacji
sposnsor pierdolisz 3 po 3 . Widze na codzien pelno par gdzie kolo jest pasztetem po prostu pasztetem. Ale jak blizej poznaje tych ludzi zawsze wychodzi na wierzch ze ma gadane albo ma cos takiego w sposobie bycia ze nawet mnie jako chlopa to pociaga i chce mi sie byc w jego towarzystwie mimo iz cyklista nie jestem. Tym bardziej laski ciagna do takich typow. u mnie na roku a wlasciwie w grupie jest taki kolo ze 170 cm brzydki na ryju jak gowno po roztopach, koslawy, wielka dupa i waskie bary. ale ma jakies takie gesty taka gadke ze jak gdzies wychodzimy po egzaminach czy zajeciach to dupy go doslownie obsiaduja.Kiedys mialem zdrowa zlewke z tego ze laski leca na charakter ale faktycznie cos w tym jest. widze to teraz z kazdym dniem bo zaczalem na to zwracac uwage, . Pewnosc siebie to podstawa ale i obycie i umiejetnosc zachowania sie i powiedznia roznych tesktow w odpowiednim momencie to jest wazne i laskom to imponuje. Ja tego nie mam

po prostu zachlej zacpaj -> chujowa rada, ja wlasnie pije prawie co wieczor, ale to jest juz opcja dla tych, ktorzy przekroczyli te przynajmniej 20 pare lat jako prawiki. Aha, totalnezero -> kilka złotych rad, które bym dał sobie gdybym byl w Twoim wieku, a ktore byc moze uchronia Cie przed przykrym samotnym i bezsensownym zyciem przez najblizsze X lat: -> zawsze, ale to zawsze staraj sie jak najczesciej dotykac dziewczyne, kiedy tylko sie da (chocbys nie wiem jak beznadziejnie to robil na poczatku, to predzej czy pozniej sie tego nauczysz). Nie mowie tu o jakims dotyku posladkow, czy cyców, ale ręki, ramiona, twarzy, moze nogi jesli jest blisko -> zawsze, ale to zawsze staraj sie jak najszybciej doprowadzic do pocałunku, jeśli widzisz choc odrobine zainteresowania z jej strony. Odrobina zainteresowania = spedza z Toba wiecej niz 60 min. sam na sam, lub z jedna kolezanka. Odrobina zainteresowania = czesto sie usmiecha podczas rozmowy z Toba. -> jak najpredzej dąż do seksu, o ile to mozliwe, niewazne z jaka dziewczyna (to jest bardzo istotne!!) i zaopatrz sie czym predzej w kilka kondomow -> najlepiej durex elite safe i sobie je przymierz w domu (wiem, ze to duza trudnosc kupic sobie pierwszy raz gumki, bo ja sam niedawno to zrobilem i mialem naprawde ogromne opory). Po pierwsze - nigdy nie spotkasz dziewczyny, z ktora bedziecie sobie romantycznie wychodzic i przyjemnie spedzac czas i pewnego pieknego razu sie w romantyczny sposob pocałujecie, a nastepnie pewnego dnia (byc moze tego samego) spedzicie razem wieczor w lozku. Takie historie sie zdarzaja. Ale nie osobom chorobliwie niesmialym. Jezeli nie chcesz zostac 24-letnim prawikiem tak jak ja, to nie licz na to. Mi niestety tego nikt nigdy nie powiedzial i byc moze dlatego jestem samotny i watpie w to, ze kiedykolwiek znajde dziewczyne, ale nie o tym mowimy. Pamiętaj - LEPIEJ WYJSC NA NACHALNEGO TYPA, KTORY MYSLI TYLKO O SEKSIE, NIZ NA TAKIEGO, KTORY SIE TEGO SEKSU BOI. Nie bez powodu pisane wielkimi literami. Lepiej jest wyjsc na jakiegos dziwnego osobnika, niz nigdy nie dotknac/pocalowac/kochac sie z dziewczyna. I nie mysl, ze w magiczny sposob nagle sie cos z czasem zmieni, bo tak wlasnie myslalem i jak widac nic sie nie zmienilo. I jeszcze jedna, byc moze najwazniejsza zlota rada -> nigdy nie marnuj szans z zadna dziewczyna, bo zwykle z jedna dziewczyna masz tylko jedna szanse i lepiej jest wyjsc na glupka, zboczenca, idiote, whatever.. niz potem zalowac ze sie nie sprobowalo. Uwierz mi, ze tak jak samotnosc jest okropna, tak poczucie, ze jest sie samotnym przez to, ze nie wykorzystalo sie idealnych sytuacji jest 100 razy gorsze. Ja mialem przynajmniej 5 sytuacji, w ktorych moglem pocalowac dziewczyne (albo przynajmniej sprobowac!!), ktora mi sie naprawde podobała. Oczywiscie nie chcialem psuc naszej relacji w ten sposob, a myslalem ze to moze ja zepsuc. Czulem sie samotny i sadzilem, ze lepiej jest poczekac i zrobic to w pewnym w 100% momencie. I tak za kazdym z tych 5 razów. Prawda jest taka, ze jesli nie wiesz ktory moment jest w 100% pewny - to nigdy go nie wychwycisz. I nigdy go nie wychwycisz nie bedac w tym doswiadczonym. Ja juz powoli sobie daje siana z tym, bo widze ze nawet zajebistych sytuacji nie jestem w stanie wykorzystac. Ale Ty jeszcze jestes mlody i masz to przed soba, wiec bogatszy o ta wiedze, byc moze nie popelnisz moich bledow

Gość ten brzydki i koślawy
na pewno jest oblegany przez dziewczyny bo nie nazywa ich dupami.

Gość nie przeżywaj tak bardzo
i co, znalazłeś sobie tę dziwkę na 2 tygodnie?