Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lutowa kwiatek

Zaczynam znowu go podejrzewac

Polecane posty

Gość lutowa kwiatek

Niby znowu bylo ok.Jakis czas bylo dobrze.On ma 40,ja 36.Oboje po przejsciach.mamy dziecko. On znowu chodzi zimny.Seksu nie ma juz z 2 miesiace chyba.Jedzie do pracy,spi i tak dalej. Nawet jak wyszedl przed chwila ani buzi ani nic.Ja juz nie wiem jak z nim rozmawiac.

Gość lutowa kwiatek
Jak sie poznalismy przed 5latu byl cieply,mily.Czasami tez bywaja mile chwile,przewaznie po klotni i cichych dniach..Wtedy widze,ze mu zalezy. Zaczynam go podejrzewac.Kupil pare dni temu uzywany telefon,nie wiem po co,bo stary dziala.

Gość lutowa kwiatek
W tym nowo zakupionym,uzywanym telwlaczyl sie alarm o 24,wstalam i wylaczylam i pattrze,ze sms przyszedl.Chcialam odczytac,ale pisze,ze karty sim nie ma.Juz nie wiem co myslec. Zadzwonilam na jego nr.to mi sie stary tel.wlaczyl. Skoro stary uzywa,to po co ten nowy wozi ze soba w torbie do roboty...

Gość lutowa kwiatek
Czy ktos juz wstal ? Mysle i mysle.Jesli ktos mu sprzedal tel..to bez karty sim,tak ? Tylko dlaczego tam koperta migala ?mysle czy on nie wyciaga karty,tzn.czy nie ma karty do tego drugiego tel.

Gość lutowa kwiatek
Sam mi pokazal ten tel pare dni temu,ze okazyjnie uzywany odkupil.Juz wtedy pytalam po co.Dolozylby troche i mial nowy. Czemu zdrada ?

Gość kompulsija10299
Po co mu 2 telefon? podal Ci jakis sensowny argument?

Gość monserratta
Alarm w telefonie o 24? W telefonie, ktory bedzie sluzyl mu do zdrady? Dlaczego ZNOWU go podejrzewasz?

Gość lutowa kwiatek
Niby okazja mu sie trafila i kupil.Telefon uzywany,nic takiego.Wolalabym dodac i nowy kupic.Ten jego obeny jeszcze dziala,ale to stary model....

Gość monserratta
Ale o co ty go podejrzewasz?

Gość lutowa kwiatek
Na poczatku naszej znajomosci utrzymywal kontakty z byla,oklamywal sie,spotykali sie....no nie wiem.Teraz jest zimny....

Gość monserratta
zazwyczaj jest tak, ze osoba, ktora ma nieczyste intencje chowa telefon i likwiduje wszelkie slady swojej bocznej dzialanosci. A on co? zostawia tel na wierzchu, w ktorym na 24 godz ustawia alarm? Po to, zebys odkryla migajaca koperte? Myslisz, ze chce wymusic na Tobie podjecie pewnych krokow?

Gość pitolisz jak potluczona
A niby masz 36 lat

Gość lutowa kwiatek
Zranil mnie w tedy.Nie wiem,czasami podejrzewam go...ze moze znowu z kims sie spotyka.

Gość lutowa kwiatek
Dlaczego koperta miga,jak nie ma w nim karty sim...? On niby tego lel.ie uzywa,bo to ten nowo kupiony.

To nie koperta to sygnal że nie masz moxgu

Gość monserratta
Nie wiem jak to wyglada od strony technicznej. Ale po ustawil alarm na 24 ? Nie dziwi Cie to? I nie pytal Cie czemu dzwonilas do niego w nocy? :D

a nie lepiej usiąśc i z nim porozmawiać? powiedz mu to wszystko co tutaj napisalaś i zobaczysz co dalej..

Gość zona starszego faceta
autorko przykro mui ale drugi tel to właśnie po to żeby mógł z kimś piasać i mieć kontakt bez ządnych bilingów czy czajenia się. pokazał Tobie go bo z góry założył że czasami mógłby go zabrać niechcący do domu i wtedy już by sie nie wytłumaczył, a karta no właśnie wklada kiedy potrzebuje pisać i wie że jesli tel znajdziesz to bez karty niczego nie udowodnisz proponuje poszukać karty :)

tyle ze na bank chowa karte albo zostawia w pracy, chyba ze chowa w spodniach lub w portfelu

poza tym pewnie jest zabezpieczona pinem więc lipa, chyba ze pójśc po dublikat ale musisz znac nr tel

Gość monserratta
Ale to jakas zenada... Co on ma taka skleroze, zeby TAKI telefon na wierzchu zostawiac? To jakas prowokacja chyba z jego strony. To bylo dzis w nocy?

kup sobie telefon i karte i noś przy sobie a na noc wylaczaj al;bo chowaj ciekawe co zrobi, a gdzie on pracuje?

Gość zona starszego faceta
myśle że ma ją przy sobie porfel, spodnie itd nie koniecznie musi byś zabezpieczona pinem,,, rozmowę możesz sobie podarować po tekscie "kupiłem tel używany od znajomego bo była okazja"... sory to może powiedzieć 16 latek nie facet koło 40 po przejściach

Gość monserratta
taaa, po czym uzywa dalej starego... no jak mowie zenada...

ja swojemu bym powiedziala ze albo powie co jest grane albo niech spierdala, gdyby tak sie zachowywal, dziecinada tel kupowac i td, albo wóz albo przewóz nie pasuje wypierdalaj z telefonami :D

Co za banda kretynek co jedna to lepsza

to jest forum kazdy pisze swoje zdanie nie kazdy musi sie z nim zgadzac jesli nazywasz kogos kretynka tylko dlatego ze masz inne zdanie to jestes zjebana jak biszkopt 🖐️ peace

Lubie wysmiewac takie odpady ewolucyjne