Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragedyyja

dziewica- jestem gorsza?

Polecane posty

Gość tragedyyja

czy powinnam czuć się gorzej,że za niedługi czas będę mieć 20 lat i jestem jeszcze dziewicą ? przecież młodsze gówniary mają to za sobą i uprawiają seks na porządku dziennym... a ja ? mogę sobie pomarzyć chyba z braku ukochanej osoby... ;/ mam propozycję seksu, ale do tego kogoś nie czuję nic...

Gość monserratta
Zyj w zgodzie z sama soba. Z ludzi nic nie masz. Nie rozumiem takiego podejscia. Z kacem moralnym bedzie gorzej zyc niz z blona. Mozesz tego srodze zalowac. Wszystko w swoim czasie, uwierz.

Gość tragedyyja
pieniądze są dla mnie gówno warte. czuję się po prostu sfrustrowana ...tak ciężko to zrozumieć ?

tak gorsza ;/ po co zadajesz takie glupie pytania? ktos Ci cos nagadal czy sama do tego doszlas?

Gość tragedyyja
z ludzi nic nie mam, owszem prócz zazdrości .. jak tu się nie wkurzać jak inni mają lepiej ? ciało mówi tak, ego- nie! a rozum- pośrednio ...

Gość tragedyyja
tak, takie rozterki. czuję się zacofana jakaś, wyalienowana z tym problemem.

Gość tragedyyja
do ślubu ? a coś ty :P nie zamierzam się hajtać w ciagu najbliższych 10 lat. niby trzeba szaleć, w końcu młoda jestem a tu takie gówniane problemy...

Gość tragedyyja
pierwszemu lepszemu a w życiu ! po prostu z tym kimś lubimy się, pociagamy się i ufam mu w jakiś tam sposób.

Dziewictwo jest cool. Wyalienowanie bywa porażką. Ponieważ używanie podobnego słowa ogranicza twoje spojrzenie na ludzi. Udajesz. Seks jest super mówią... ale potem jest mnóstwo kłopotów w postaci dzieci i brakiem pieniędzy na życie... dziewictwo dzisiaj to rarytas na jaki nie może sobie pozwolić żadna z fajnych dziewczyn. [bo już sobie zje..ały życie]

Gość tragedyyja
wiem, to słowo zapożyczyłam z kafeterii :P dziewictwo cool ? ej no proszę, ciekawe dla kogo ? ;/

Gość monserratta
Tylko, zebys w ciaze nie zaszla, bo emocjonalnie jestes na poziomie max. 14letniej dziewczynki. A przynajmniej postanowilas siebie tak przedstawic w swoich wypowiedziach.

Gość tragedyyja
ale ciało już jest głodne ... głodne doświadczeń, głodne bliskości drugiego ciała...

tak Ci to ciąży a nic z tym nie robisz tylko zalisz sie na kafe ;p nie masz zadnego przystojnego kumpla? jeśli czekasz na wielka milosc mozesz sie nigdy nie doczekac ;p

tragedyyja!!! To nie ciało. To dorastanie . Nie walcz z tym... zajmi się czymś co kochasz. A fjuty zostaw... jeszcze ci zalezą pod waginę ;) Nic na siłę. Nic NAGLE.

Gość tragedyyja
monserratta- rozumiem twoją obelge z twojej strony, ale to chyba normalne,że się zastanawiam nad tym problemem, bo jak widać, to dla mnie problem. nie wiem czego tu oczekuję z tego tematu,że może ktoś mi to wytłucze w jakiś konstruktywny sposób pogoń za namiętnością... albo wręcz na odwrót.. nie wiem...

Ale co ci ci ciazy najbardziej ????Kawalek blony miedzy nogami czy to, ze nie dotykalas kutasa ? Bo jesli sama blona, to polecam stymulator 2010 i po sprawie :-)

Gość tragedyyja
no własnie o to mi chodzi,że może miłość mnie nigdy nie czekać i co ? będę tu zdychać za pare lat jak te prawiczki 27 letnie pokroju offerma ? a z zakochaniem u mnie ciężko, oj ciężko.

Mysle, ze po prostu chcesz sie zakochac i romantycznie przezyc ten pierwszy raz ze swym wybrankiem..

Gość tragedyyja
VO- ależ oczywiście, bo nie ma nic piękniejszego niż miłość ... ale jednak jakaś pewnego rodzaju presja robi swoje ...

Gość xfrancuz1
to ze jestes dziewica czyni cie niezwykle wyjatkowa dla prawdziwego faceta ktory cie pokocha.nie ma nic piekniejszego uwierz mi.nie godz sie na zadne propozycje a na gowniary nie patrz.taka kobieta to marzenie prawdziwego faceta.

Jedyna presja tutaj powinna byc presja jej dloni na dildo :-) bo nie wiem o jakiej mowisz ?? Co ludzie powiedza? :-D :-D

Francuz...moze dla ciebie i w takim imieniu sie wypowiadaj. Chyba, ze mowa o samym rozdziewiczeniu i 🖐️ pozniej :-D

Gość tragedyyja
marzenie każdego faceta ? ależ BZDURA. faceci wolą doświadczone bo to dodaje kobietom atrakcyjności,że ktoś ją kiedyś tykał ...

Gość tragedyyja
hm, można byłoby jeszcze z kimś pogadać ?;>