Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragedyyja

dziewica- jestem gorsza?

Polecane posty

Gość tragedyyja
wyluzuj chłopie. przewiń sobie na 1 stronę to się dowiesz ile analfabetka ma lat.

Dziewictwo to wielka wartość, tak wielka iż w czasach rycerskiej świetności panna, która nie była dziewicą, nie miała szans na zaślubienie wartościowego rycerza. W obecnych czasach jest podobnie, tylko rycerzy jakby mniej.

Gość tragedyyja
tamari poczekaj :P słuchaj, ale mam wrażenie,że tracę też swoje ostatnie szalone lata... że przecieknie mi to wszystko przez palce,że kiedyś będę żałować ,że nie szalałam itd... bo generalnie mało imprezuję, i przeciekły mi praktycznie te lata które już przeżyłam i sądząc,że zrehabilituję się kochając się z kimś. wiem,że to może się wydawać chore to co pisze, ok mogę zrozumieć waszą reakcję na to, ale ja na prawdę jestem w rozsypce, a wiadomo,że takie młode ciało już łaknie bliskości drugiego ciała itd...

Gość tragedyyja
offerma, dziekuję za stracenie dla mnie twojego cennego czasu na napisanie twojego ostatniego posta .

ja Ciebie rozumiem tylko ze to twoje zycie i twoja decyzja sluchaj tutaj zawsze dostaniesz skrajne odpowiedzi bo ludzie maja rozne poglady Ty powinnas wiedziec najlepiej co dla Ciebie dobre:dla twojej psychiki i dobrego samopoczucia nie mam prawa ani Cie zachecac do seksu z kolega ani tez kazac Ci czekac kolejne lata na wielka milosc:)

a co do szalenstw to moja droga szalec mozna i bez seksu:) jest mnostwo innych mozliwosci

Gość tragedyyja
znaczy się sprawa wygląda tak,że podobamy się sobie ale rzadko się widzimy. on nie pasuje mi z charakteru, w sensie,że mało rozmowny ale lubię go. raczej o mnie nie zabiega. moja psychika nie wytrzymałaby gdyby mnie ktoś po kochaniu się odrzucił, albo kochał się ze mną mając inne na boku. moje ciało, kogoś ciało i żadne inne pomiędzy nami.. nie jestem niczego pewna, czy chcę to zrobić.. ale gdy tego nie zrobię, będzie dalej to rujnujące mnie koło. nie pokocham sie z nim - będę dalej taka sfrustrowana. pokocham się- moze mnie rzucić albo wręcz na odwrót. jakie to powalone wszystko ;/

ok nie zabiega i jest malo rozmowny co Tobie nie odpowiada, wiec nie wroze ze cos z tego bedzie powazniejszego z drugiej str nie wiem czy jest malomowny bo taki am charakter czy poprostu nie znacie sie za dobrze i jest niesmialy skad w ogole pomysl seksu miedzy Wami?? jesli zadne z Was nie ma potzreby angazowania sie w to uczuciowo to po seksie raczej sie w sobie tez nie zakochacie albo skonczy sie to na jednym razie albo pobawicie sie w przyjacielski seks zastanow sie czy tego chcesz za miesiac mozesz teoretycznie poznac nowego faceta ktory Cie zainteresuje duzo bardziej niz ten kolega i nie bedziesz myslala o nim tylko w kontekscie seksu

Gość tragedyyja
on mówi,że jest nieśmiały, yhy akurat jak widzę,że chciałby się ze mną kochać, ręka czasem nieśmiało błądzi po moim udzie itd.. otwarcie tego nie mówi,że chciałby się kochać,ale w smsach,że on by chciał ze mną coś niegrzecznego i wgl tak mi słodzi w tych smsach a jak przyjdzie co do czego to mi raczej nie komplementuje. boże, teraz to pisząc, sobie chyba wybijam powoli z głowy ,że ja z nim. ale jak nie z nim to z kim ? mi serio brakuje seksu na równi z miłością.mam straszne potrzeby.

a rozumiem taki typ co jest odwazny na odleglosc:) odradzalabym Ci ale decycja nalezy do Ciebie zastanow sie jakbys sie czula po tym seksie z nim a co jak byloby beznadziejnie? umialabys sie z nim normalnie dalej kolegowac po tym wszystkim? jestes mloda, pewnie ladna i niejeden facet sie znajdzie ktory Cie bedzie pociagal a Ty jego i mozecie cos do siebie poczuc mam wrazenie ze sie znacie, oboje macie ochote ogolnie i z braku laku byscie to zrobili mozesz chyba znalezc lepsze rozwiazanie, nie sadzisz? bo w to ze juz nie mozesz wytrzymac bez juz raczej nie uwierze:)

Gość tragedyyja
jestes mloda, pewnie ladna i niejeden facet sie znajdzie ktory Cie bedzie pociagal a Ty jego i mozecie cos do siebie poczuc """ młoda owszem, ładna czy ja wiem? ale atrakcyjna owszem. i właśnie problem jest że nie jeden, a żaden facet się nie znajdzie . taaak, przelecieć to by pewnie każdy chciał, ale tylko to. a tamten PISAŁ kiedyś,że on to by mi chciał szczęście dać bo mnie lubi. Ha ha. a czy się znamy ? no właśnie to jest tak,że ja go bardziej ciągnę za język niż by sam umiał cos od siebie powiedzieć, jak już mówi coś jednym ciurkiem to o swojej pracy, zakochany w niej jest po uszy chyba.. właściwie to mi się w tej chwili odwidział seks z nim, poważnie ci mówię, ale co będzie wieczorem, jutro ? bo strasznie mam zmienne uczucia i punkty widzenia, jak to baba zmienna jak chorągiewka . ;)

wiesz co?:) dam Ci jedna mala rade pospotykaj sie z nim tylko we dwoje, poznajcie sie lepiej nabierzcie do siebie zaufania i wtedy jak sie wyklaruje miedzy wami wszystko i nie bedzie niedomowien co kto chce to bedzie Ci latwiej podjac decycje czy warto isc z nim do lozka czy nie:) pamietaj, ze kazda decycja w zyciu to jakies ryzyko, ale czasami lepiej cos zrobic niz zalowac ze sie nic nie zrobilo:) natomiast dezycja o seksie i to pierwszym to nie jest decycja typu czy kupic marsa czy snickersa w sklepie:) warto chociaz w 80% byc pewna slusznosci swojego wyboru:) mam nadzieje, ze troche pomoglam papa

Gość tragedyyja
dziękuję ci bardzo :)