Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamammaaaaama kasiaa

jak spedzacie dzis czas z dziecmi/z męzem?? co robicie?:)

Polecane posty

wydaje mi sie ze moje zycie jest nudne, codziennie to samo, mąz do pracy potem np. śpi a ja np. dzis sama z dzieckiem ide nad jeziorko takie ze mozna posiedziec.... a co u was??????????? moze ja przesadzam z tym że mąż powinien wszedzie z nami chodzic????jak to u was wyglada? jak spedzacie czas z dziecmi/z męzem jak jest taka pogoda upalna? jedziecie gdzies nad wode czy poprostu spacer po galerii lub same po osiedlu z wozeczkiem?

Gość ewewe11133
liżemy sobie ODBYTY

Gość Mamusia Pawełka
Przeważnie to tylko ja spędzam czas z synkiem, bo mój mąż jest wiecznie zapracowany i zmęczony :p

Gość kfndmlam
My robimy remont w mieszkaniu :)

bo nie wiem czy mi sie wydaje czy przesadzam że kazdy gdzies jezdzi chodza na działki, na grille nad wode itd... a ja sama z dzieckiem nawet w weekend;(

...

Gość bellisimmaaa
ja po obiedzie jade z mężem i dzieckiem, niedaleko nas, nad jezioro i zostajemy tam do jutra. Domek- taka buda warunki bez szału, ale będzie ognisko, kiełbaski, las, woda i ta atmosfera survivalowa-sama natura, którą kocham :) mnie poprostu cieszy kiedy możemy czas spędzać razem i nie ważne gdzie, byle razem :) miłego weekendu wszystkim ;)

Gość bellisimmaaa
czasem też jestem z dzeckiem sama przez pół weekendu, jak np. pojedzie na ryby ;) ale wiem, że potem ja sobie gdzieś wyskocze na babskie spotkanie, a on zostanie z dzieckiem. Musi być równowaga. A ty autorko nagaduj męża żeby więcej z wami czasu spędzał. Może sama mu zaproponuj wyjście na działkę na grila, wypad gdzies blisko nad jezioro. Wiesz, kropla drąży skałę ;)

Gość misia1111111111111111111111
ja tez ciągle jestem sama z dziećmi mąż od rana do wieczora w pracy dzisiaj też w pracy.NUDAAAAA JAK NIC. więc nie jesteś sama. no ale jak ma wolne to spędzamy czas razem na spacerku albo gdzieś sobie jedziemy.

Gość no ja dzis jestem
do 14 z synkiem,potem ide do pracy do 23,a moj M jest w pracy od 5 do 16..jutro tak samo..weekend super..wiec nie narzekaj,bo ja sie z moim M prawie nie widuje..

Gość nie mam nicka
Ja też jestem sama z córeczką mąż w pracy a potem nigdzie nie pojedziemy bo jest za gorąco dla takiej maludy. Ale za to jutro imieninki córeczki więc pobędziemy razem :).

Gość Małoszka
Mąż jak w tygodniu- celebruje dzień przy kompie z tym wyjątkiem, że w weekend nie pracuje, więc może siedzieć, grać, oglądać do oporu, obgryzać paznokcie u nóg (tak, obgryzać!) A ja? Ja mogę posprzątać, ugotować dla hrabiczka i zająć się sobą. Broń Boże chcieć spędzić czas z nim.

Gość smerfetkaaaaaaa
w tygodniu mąż od 8 lub 9 w pracy do 16/17 zanim zje i się umyje to jest coś koło 17/18 później pobawi się z małym o 19 go okąpie a gdy już śpi oglądamy film lub się obijamy... co druga sobota w pracy do 13 zanim przyjedzie i zje znowu już 14 więc szans brak na jakiś wypad . Zostają tylko niedziele ale to też żadko gdzieś jedziemy bo zazwyczaj pogoda do dupy :/ zazdroszczę tym których mężowie pracują na zmiany bo tak to szkoda gadać :(

Gość mamusieńka..
ja z mężem co drugą w sobotę rano jeździmy na zakupy, potem gdzieś na obiad na mieście, sparcer i spać:) W niedziele jak jest pogoda to nad wodę, na basen na obiad a jak jest chłodno to jedziemy do dziadków albo spędzamy cały dzień przy tv w piżamach.

Gość nie wiem jak wam ale
anowu sie zona ochroniarza odezwala

Gość gość
Moim zdaniem keidy wolny jest dzień to powinno się iść razem ale wiaodmo faceci leniwi są