Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awwqwqw

Obraczka u faceta przyciaga do niego kobiety a nie je odpycha!

Polecane posty

Offerma, czemu z góry zakładasz, że twoje sądy są właściwie? Rozmawiałam ze starszymi paniami, bycie kompletnie podległymi mężom wcale im nie odpowiadało.

Gość awwqwqw
Aww - na tym właśnie polega urok ludzi. zwróć uwagę, że z Tobą raz pisze się bardzo dobrze, a innym razem zakładasz tematy tylko po to, żeby trochę podjudzić kobiety Nieprawda, ja zawsze zakladam tematy by podjudzic kobiety... hehe Poza tym ja zawsze pisze tak samo, a mimo to roznie jestem odbierany, takze przez Ciebie. Doskonale pamietam rozmowy na gg. Gdyby sie ktos zapytal Ciebie o opinie na moj temat, to jestem przekonany ze by byla ona jednoznaczna, rowna i negatywna

Nigdy nie mam opinii jednoznacznych i negatywnych, nawet o Hitlerze :P

Gość awwqwqw
Fawila, niektore twoje wypowiedzi na moj temat na tym forum wskazuja ze jednak czasem masz jednoznacznie negatywne opinie. Zreszta twoje zachowanie tez na to wskazuje -patrz twoja reakcja na moje "hej" na gg.

Przeproszę was teraz, ale jak zaraz nie zejdę upilnować tej jesieni średniowiecza w kuchni to skończymy bez talerzy (młodsza siostra i jej koleżanka robią sobie śniadanie...) Offerma - teraz jak partner ma kochankę/kochanka to można się rozwieść, jak Cię bije można się rozwieść...i z głodu nie umrzeć. to jest zaleta.

Gość awwqwqw
Pisalem kilka dni temu, bylas dostepna, gdy tylko napisalem zrobilas sie niedostepna... to raczej nie przypadek tym bardziej ze wczesniej toczylismy boj na forum..

Sorki, nie miałam zapisanego twojego numeru, więc nie wiedziałam kto pisze, a na gg czasem wchodzę tylko zerknąć czy ktoś czegoś nie chciał i wychodzę.

Gość awwqwqw
Wczesniej chyba mialas zapisant, bo jak do Ciebie pisalem to weidzialas kto pisze. Wtedy bylo tak ze Ty bylas dlugo dostepna na gg, ale jak ja tylko napisalem, to od razu Ty ucieklas

za którymś razem napisałeś, że już więcej nie będziesz się odzywał, więc numer skasowałam. I serio, nie uciekłam z gadu przed Tobą.

Gość to nie trac
czego Ty chcesz od tej kobiety?

Gość awwqwqw
za którymś razem napisałeś, że już więcej nie będziesz się odzywał Tak nie nie napisalem, to twoj luzna intepretacja. Zapewne Ci chodzi o te rozmowe o Marksie a wlasciwie o jej koniec

Gość efewrwe
od dawna bylo wiadome, ze zonaci faceci maja duzo wieksze powodzenie niz single

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Jasne, kazdy facet wie ze jak chce aby dziewcztyny sie na niego rzucaly to musi sie ozenic i nosic duuuuza obraczke. To dziala na dziewczyny jak afrodyzjak i wtedy rzucaja sie na takiego i go gwalca. Na pewno wielu panow moze napisac pikantne opowiesci o tym.

Gość awwqwqw
Zuzanna Ameliiiiia, gdyby zonaci mezczyzni nie mieli powodzenia u kobiet, to by nie bylo zdrad, romansow, kochanek itd.

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Jasne, bo zajeci faceci bronia sie przeciez rekami i nogami a te wyuzdane , kobiety napadaja na nich wbrew ich woli.

Gość awwqwqw
Jasne, bo zajeci faceci bronia sie przeciez rekami i nogami a te wyuzdane , kobiety napadaja na nich wbrew ich woli. To czy sie bronia czy nie jest kwestia wtorna! Najwazniejsze jest to ze zajeci faceci maja powodzenie, kobiety na nie leca. W druga strona tak nie ma. To wlasnie pokazuje wredote kobiet.

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Jak facet ma kolo siebie seksowna fajna babke to zadna iina kobieta go nie odbije. A jak ma zazdrosnego garkotluka przy ktorym mu opada to wiadomo ze sie zacznie rozgladac za innymi.

Gdy bylam singlem, obraczka zawsze mnie odrzucala. Zonaty facet - to nudny facet z duza iloscia rachunkow do zaplacenia. W brew pozorom, zonaci sa bardzo latwi do wyrwania, nad singlem trzeba sie napracowac :D

Gość inga765
no to byśmy mieli samych zaobrączkowanych:)

Gość awwqwqw
to dlatego ze mają powodzenie są zajęci. jak ktoś jest fajny i atrakcyjny to ma powodzenie i jest zajęty, to proste. gdyby kobiety tak leciały na obrączki to by se różne brzydale je pokupowały i już by mieli super branie Nie do konca tak jest. Zajety facet to oznaka ze jest to atrakcyjny facet, atrakcyjny facet ma powodzenie.

Gość co za idioci
czego dowodem w koncu jest sam autor... nie ma obraczki, a na niego leca, czyz nie? logiki za grosz

Gość Zuzanna Ameliiiiia
"głupoty pie**olisz jak małe niedorozwinięte dziecko" Kolejny garkotluk sie obruszyl. Jestescie dla tych waszych facetow odpychajace, aseksualne i do tego zawistne o kazda inna ze jest od was seksowniejsza, ladniejsza i bardziej interesujaca. Stad zianie jadem na inne kobiety.

Gość awwqwqw
To ze nie mam obraczki to nei znaczy ze nie moga leciec. Gdyby mial obraczke mialby zapeene wieksze wziecie w innej grupie kobiet. Myslcie, to nie boli

Gość Zuzanna Ameliiiiia
awwqwqw - mowisz o bardzo waskiej grupie kobiet. Owszem , sa takie dla ktorych obraczka faceta prowokuje do sprawdzenia na ile sam sa dobre i na ile dadza rade takiego soba zainteresowac ; tak samo jak sa faceci , ktorzy podchodza tylko do kobiet , ktorymi zajeli sie juz inni mezczyzni ale to jest w sumie waska grupa i nie mozesz tego uogolniac.

Gość awwqwqw
awwqwqw - mowisz o bardzo waskiej grupie kobiet No wlasnie nie jest to waska grupa kobiet! Tekst o tym mowi, to jest psychologia!

Gość awwqwqw
Gdyby ta grupa byla waska to by nie bylo tyle zdrad, romansow itd, bo niby z kim by to robili zonaci faceci?

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Zonaci faceci maja swoj rozum i jak nie beda chcieli to nie zdradza.I uwierz mi ze znam takich. Wiec zwalanie winy tylko na inna kobiete to zwykle leczenie wlasnych frustracji i poczucia ze "ta druga" jest seksowniejsza. To upust zalu tych zdradzonych kobiet ze nie sa atrakcyjne.Kobiety ktore probuja zwalic wine tylko na inna kobiete to malo warte obiekty. Dlatego sa zdradzane. I pewnie slusznie. Facet to zywy czlowiek. Tez reaguje.

Gość awwqwqw
Ale tu nikt nie mowi ze tak nie jest. Problem jest taki ze kobiety bardziej leca na zajetych facetow, niz mezczyzni na zajete kobiety. To oczywiscie nie usprawiedliwia facetow zonatych, ktorzy zdradzaja zone. Nie zmienia to faktu ze kobiety sa jednak bardziej wredne

Gość Zuzanna Ameliiiiia
No wiec nie:Przecietnej kobiecie ,nawet tej najbardziej nienawidzacej inne kobiety , nie zalezy na tym aby zostala bzyknieta i odstawiona. Bo to degraduje kobiete w jej wlasnych oczach. Tak samo jak faceta degraduje to ze sie dal "zlapac" i sie zwiazal. Dlatego czesto ci zlapani faceci nie przyznaja sie ze sa zajeci, bo z gory wiedza ze wtedy juz zadna inna ich nie zechce. Jest jakas praca na tten temat . Poszukaj sobie. Przewaga polega na tym ze o ile kobieta moze sie "pochwalic" ze ma obraczke o tyle dla wielu facetow to wstyd. Zwlaszca dla tych , ktorzy dali sie zlapac.